- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.501
tabiki öyle canım olacağı varsa oluyor ama elinde olmadan dert ediyor insan kendine :18: merak edilmez mi babaların yanında ezilip büzülüyorlar biraz
Aynen canım bu kısa alamam zaten model olarak gönderdimBende toz pembe istiyorum canım pembe elbise beyaz ayakkabı oldum olası o renk uyumuna bayılıyorum
Sevgiline ne dedin anlattın mı o ne dedi sevinmiştir o da stres yapıyordu
büzülsün tabi söyle söyle demek kolaydı diyorum bende ona her işin bi zorluğu var
gerçi sonra buna da alışılır hep utanılacak değil ya
:128: evet ya bende o uyuma bayılıyorum bide pastel tonları ayakkabılar yok mu öldürüyorlar benio anlatmam mı dün biz babamla konuşurken bi yandan ablamdan bi yandan da bende naklen yayın oldu, msj atıp sordu ne oldu ne dedi baban diye.. şu an çok iyi heyecanlı nasıl olacak tanışma diye..
Ne güzel canım herşey istediğin gibi gelişiyor ay bir an önce söz haberlerinide alırız inş
aynen öyle oluyor canım söyle artık diye bi ısrar oluyor önce ama tanışmaya gelince o ısrarları yapan kendisi değildi sankialışır tabi tanışmayı bi atlatsın da yavaş yavaş alışır bütün aileye, aile de ona alışır
Kızlar bugün beni engelleyin şimdi kuzenini askere geçirmeye gitti geçen gün gibi tartışma çıkarmak istemiyorum mesaj atmamam lazım o yazmdan
ayy inşallah canım hayırlısıyla gelse o günler
senden kopya çekicem daha duurr
o alışma günlerini iple çekiyorum canım böyle çok zor oluyor çekingenlik falan
sakııınnn
ayy inşallah canım hayırlısıyla gelse o günler
senden kopya çekicem daha duurr
o alışma günlerini iple çekiyorum canım böyle çok zor oluyor çekingenlik falan
sakııınnn
Kızlar bugün beni engelleyin şimdi kuzenini askere geçirmeye gitti geçen gün gibi tartışma çıkarmak istemiyorum mesaj atmamam lazım o yazmdan
Seve seve kopya veririm canım ne demek5te çıktığından beri markete gitti hazırlandı etti şimdi çıktım yazamayabilirim dedi
onun da güzel tarafları oluyor canım ya o halleri aklına geldikçe gülümseyeceksin mesela
sakin ol sadece uğurlayıp gelecekler sorun yok tut kendini
anam onunda kaç kuzeni var askere yolla yolla bitmiyorsonra çilesini ceren çeksin
kesinlikle canım ama işte aceleciyiz her şeyde olduğu gibi
Biliyorum canım orada sıkıntım yok da haber vermeyince deli oluyorum
Bir tane canım bu aynı kişi geçen sefer eğlencesi vardı şimdi gidiyor
aman canım ne takıyorsun herkes olacak orda sonuçta ne olablir ki
yani o kalabalıkta da msj atılmaz sürekli yani biz atarız da onlar biraz sıkıntı
Biliyorum canım orada sıkıntım yok da haber vermeyince deli oluyorum
Bir tane canım bu aynı kişi geçen sefer eğlencesi vardı şimdi gidiyor
anam onunda kaç kuzeni var askere yolla yolla bitmiyorsonra çilesini ceren çeksin
kesinlikle canım ama işte aceleciyiz her şeyde olduğu gibi
boşver canım takmıyomuş gibi yap hattasinirlensen de merak etsen de belli etme böyle böyle alışıyosun zaten bende deli oluyodum şimdi normale döndüm ilk başta biraz sıkıntılı oluyor ama zamanla alışıyosun
Bu benim iyi halim canım valla bakNeyse biraz da geliştireyim en iyisi kendimi ee senin nasıl gidiyor hazırlıklar
geliştir tabi canım daha mutlu olacaksın emin olbenim pek bi hazırlığım kalmadı canım kurabiye işini de hallettim yaptırıyorum yarın ya da çarşamba bir örneğini yapıp resmini gönderecekler annem çok yorulmuş ama temizlik falan yapıyor okul olduğu için gidemiyorum bende :2:
Benim de kurabiye yapacak arkadaşım hamile bu aralar da sürekli yorgun hassas yaptırmasam mı acaba diyorum ona kabul etmiyor
Elbise falan aldın mı sen :26: Kurabiyeyi nereye kaça yaptırıyorsun:26:
benim kurabiyeleri yapan da hamileymiş :26: ama yapacak yani bi sorun olsaydı kabul etmezdi herhalde :26: ankarada bi butik pastaneye yaptırıyorum canım 2,5 lira tanesi.. isteme için elbise aldım canım düz siyah yakasında biraz detayı var eteği dümdüz inmiyor belden sonra uçuş etek diyorlar ya öyle birazsöz elbisesini müstakbel kayınvalidem almak istedi istemeden sonraki gün söz çarşısına çıkcaz o zaman alcam artık, ben erken gidicem ya bakarım biraz beğendiğim olur mutlaka onları da alışveriş günü çok gezdirmemiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?