Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

tabiki öyle canım olacağı varsa oluyor ama elinde olmadan dert ediyor insan kendine :18: merak edilmez mi babaların yanında ezilip büzülüyorlar biraz

büzülsün tabi söyle söyle demek kolaydı diyorum bende ona her işin bi zorluğu var
gerçi sonra buna da alışılır hep utanılacak değil ya

:128: evet ya bende o uyuma bayılıyorum bide pastel tonları ayakkabılar yok mu öldürüyorlar benio anlatmam mı dün biz babamla konuşurken bi yandan ablamdan bi yandan da bende naklen yayın oldu, msj atıp sordu ne oldu ne dedi baban diye..şu an çok iyi heyecanlı nasıl olacak tanışma diye..

Son düzenleme:
büzülsün tabi söyle söyle demek kolaydı diyorum bende ona her işin bi zorluğu var
gerçi sonra buna da alışılır hep utanılacak değil ya

aynen öyle oluyor canım söyle artık diye bi ısrar oluyor önce ama tanışmaya gelince o ısrarları yapan kendisi değildi sanki alışır tabi tanışmayı bi atlatsın da yavaş yavaş alışır bütün aileye, aile de ona alışır

Ne güzel canım herşey istediğin gibi gelişiyor ay bir an önce söz haberlerinide alırız inş

Kızlar bugün beni engelleyin şimdi kuzenini askere geçirmeye gitti geçen gün gibi tartışma çıkarmak istemiyorum mesaj atmamam lazım o yazmdan

Ne güzel canım herşey istediğin gibi gelişiyor ay bir an önce söz haberlerinide alırız inş

ayy inşallah canım hayırlısıyla gelse o günler
senden kopya çekicem daha duurr

o alışma günlerini iple çekiyorum canım böyle çok zor oluyor çekingenlik falan

Kızlar bugün beni engelleyin şimdi kuzenini askere geçirmeye gitti geçen gün gibi tartışma çıkarmak istemiyorum mesaj atmamam lazım o yazmdan

sakııınnn

ayy inşallah canım hayırlısıyla gelse o günler
senden kopya çekicem daha duurr

o alışma günlerini iple çekiyorum canım böyle çok zor oluyor çekingenlik falan

sakııınnn

Seve seve kopya veririm canım ne demek 5te çıktığından beri markete gitti hazırlandı etti şimdi çıktım yazamayabilirim dedi

Seve seve kopya veririm canım ne demek 5te çıktığından beri markete gitti hazırlandı etti şimdi çıktım yazamayabilirim dedi

anam onunda kaç kuzeni var askere yolla yolla bitmiyor sonra çilesini ceren çeksin

onun da güzel tarafları oluyor canım ya o halleri aklına geldikçe gülümseyeceksin mesela

kesinlikle canım ama işte aceleciyiz her şeyde olduğu gibi

sakin ol sadece uğurlayıp gelecekler sorun yok tut kendini

Biliyorum canım orada sıkıntım yok da haber vermeyince deli oluyorum

anam onunda kaç kuzeni var askere yolla yolla bitmiyor sonra çilesini ceren çeksin

kesinlikle canım ama işte aceleciyiz her şeyde olduğu gibi

Bir tane canım bu aynı kişi geçen sefer eğlencesi vardı şimdi gidiyor

aman canım ne takıyorsun herkes olacak orda sonuçta ne olablir ki
yani o kalabalıkta da msj atılmaz sürekli yani biz atarız da onlar biraz sıkıntı

boşver canım takmıyomuş gibi yap hatta sinirlensen de merak etsen de belli etme böyle böyle alışıyosun zaten bende deli oluyodum şimdi normale döndüm ilk başta biraz sıkıntılı oluyor ama zamanla alışıyosun

Bu benim iyi halim canım valla bak Neyse biraz da geliştireyim en iyisi kendimi ee senin nasıl gidiyor hazırlıklar

Bu benim iyi halim canım valla bak Neyse biraz da geliştireyim en iyisi kendimi ee senin nasıl gidiyor hazırlıklar

geliştir tabi canım daha mutlu olacaksın emin ol benim pek bi hazırlığım kalmadı canım kurabiye işini de hallettim yaptırıyorum yarın ya da çarşamba bir örneğini yapıp resmini gönderecekler annem çok yorulmuş ama temizlik falan yapıyor okul olduğu için gidemiyorum bende :2:

Benim de kurabiye yapacak arkadaşım hamile bu aralar da sürekli yorgun hassas yaptırmasam mı acaba diyorum ona kabul etmiyor
Elbise falan aldın mı sen :26: Kurabiyeyi nereye kaça yaptırıyorsun:26:

Benim de kurabiye yapacak arkadaşım hamile bu aralar da sürekli yorgun hassas yaptırmasam mı acaba diyorum ona kabul etmiyor
Elbise falan aldın mı sen :26: Kurabiyeyi nereye kaça yaptırıyorsun:26:

benim kurabiyeleri yapan da hamileymiş :26: ama yapacak yani bi sorun olsaydı kabul etmezdi herhalde :26: ankarada bi butik pastaneye yaptırıyorum canım 2,5 lira tanesi.. isteme için elbise aldım canım düz siyah yakasında biraz detayı var eteği dümdüz inmiyor belden sonra uçuş etek diyorlar ya öyle biraz söz elbisesini müstakbel kayınvalidem almak istedi istemeden sonraki gün söz çarşısına çıkcaz o zaman alcam artık, ben erken gidicem ya bakarım biraz beğendiğim olur mutlaka onları da alışveriş günü çok gezdirmemiş olurum

aa neden o almak istedi ne düşünceliymiş canım alsın bakalım bencede sen önceden çık perişan etme insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…