Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

açık çarşıda bi yer var her şey 25 liraydı en son ne ayakkabılar amaa:53:
ayakkabı işi kolay da işte elbise zor dediğin gibi..
ama bence nete o kadar korkuyla yaklaşma beğenmezsen paranı bile veriyorlar, yada değişririyorsun kargo ücretsiz hiç uğraşmıyorsun yani:34:
çünkü bazı sitelerde çok güzel elbiselere denk geliyorum bu aralar yani hiç sanmıyorum bizim çarşıda onlardan olsun:ssz:

Az bir zamanım kaldı canım şimdi beğenip alırım gelidğinde denerim olmaz geri gönder paranı al tekrar başka beğen onu al falan zor olur.. Biraz önce bukombinden baktım elbiselere öyle güzel şeyler var ki içim gitti:16::16: Takılarda gözüm kaldı dolama saatlere bayıldım sen hiç aldın mı o siteden ürün var mı bilgin :26:

Az bir zamanım kaldı canım şimdi beğenip alırım gelidğinde denerim olmaz geri gönder paranı al tekrar başka beğen onu al falan zor olur.. Biraz önce bukombinden baktım elbiselere öyle güzel şeyler var ki içim gitti:16::16: Takılarda gözüm kaldı dolama saatlere bayıldım sen hiç aldın mı o siteden ürün var mı bilgin :26:

evet bende ordaki şeyleri beğeniyorum ama hiç almadım o siteden..
ben genelde tozludan alıyorum kapıda ödemesi olduğu için hemde uygun fiyatlı..geçen aldğım elbise büyük geldi üç dört gün içinde bi küçüğünü gönderdiler çok hoşuma gitti:1::1:
halite falan baktın mı peki çarşıda:26:

ben genelde tozludan alıyorum kapıda ödemesi olduğu için hemde uygun fiyatlı..geçen aldğım elbise büyük geldi üç dört gün içinde bi küçüğünü gönderdiler çok hoşuma gitti:1::1:

Bakmadım canım yarın bakayım iyi getirdin bak aklıma :16::16: Ne kadar kargo ücreti canım bakayım tozluya :16:

Bakmadım canım yarın bakayım iyi getirdin bak aklıma :16::16: Ne kadar kargo ücreti canım bakayım tozluya :16:

halitin sırasında faruk mu ne vardı heykelde oralara da bakarsın, benim sevil de hoşuma gidiyor ama biraz pahalı:24:
kargo 5 tl zaten bi kere veriyorsun onuda değiştirme vs de kargo ücreti onlardan oluyor:12:

gelişmeler olmuş canım çok sevindim inşallah güzel bi şekilde devam eder :31:

halitin sırasında faruk mu ne vardı heykelde oralara da bakarsın, benim sevil de hoşuma gidiyor ama biraz pahalı:24:
kargo 5 tl zaten bi kere veriyorsun onuda değiştirme vs de kargo ücreti onlardan oluyor:12:

Uygunmuş canım o saatlerden bulursam alayım diyorum bukombinde buldum aslında ama site hakkında bilgim yok emin olamadım.. Bakayım bakayım hazır bulurum inşallah canım :26:

yok be canım o aile ile alakalı, tüm bölgeye indirdemek yanlış olur..
şöyle düğün için tüm masrafları aile yaparsa almak için kendilerini haklı görürler bence yinede hakları yok:20:
bizde düğün için hiç masraf yapmayacğız mesela herşeyi erkek tarafı yapacak ama yinede takılanlar bizim olacak ev alıcaz da birikim için:46:
sen bence bi sevgilinin ağzını ara çaktırmadan usul nasılmış onlarda:27:

Aradım, abisiyle bir konuşmalarında laf arasında abisi size en fazla kalan altınlar olur demiş, benim babam masraf yaparsa ne olacak? Sırf erkek tarafısın diye böyle bir hakkın olamaz ya.. :47:

gelişmeler olmuş canım çok sevindim inşallah güzel bi şekilde devam eder :31:

evet canım sağolasın oluyor yavaş yavaş birşeyler :16:
ben bile inanamıyorum valla olanlara çok rahatladım Allaha şükür artık:119:

Uygunmuş canım o saatlerden bulursam alayım diyorum bukombinde buldum aslında ama site hakkında bilgim yok emin olamadım.. Bakayım bakayım hazır bulurum inşallah canım :26:

yarın mı çıkacaksın canım alışverişe inş istediğini bulursun..

Son düzenleme:
Aradım, abisiyle bir konuşmalarında laf arasında abisi size en fazla kalan altınlar olur demiş, benim babam masraf yaparsa ne olacak? Sırf erkek tarafısın diye böyle bir hakkın olamaz ya.. :47:

Bak işte en sinir olduğum şey.. Bu düğünde takılanlar niye erkek tarafına kalsın ki.. Kız tarafı hiç mi masraf yapmayacak sanki.. Valla canım ben senin yerinde olsam eğer erkek tarafı alırsa bende kalanı babama veririm..

yani bunu ayarlayacak kişi sevgilin senin altın konusuna taktığını duyarlarsa kötü olur :26:
peki abisi evli mi onun nasıl olmuş:18:

evet canım sağolasın oluyor yavaş yavaş birşeyler :16:
ben bile inanamıyorum valla olanlara çok rahatladım Allaha şükür artık:119:

yarın mı çıkacaksın canım alışverişe inş istediğini bulursun..

Evet canım aminn inş.. Birde kv hediye bakacağım çıkmışken e sevgilimede bakayım onun da doğum günü annem zaten yanımda onun istediği bir şey alacağım bana da alan olur inşallah haha:27::27:

Evet canım aminn inş.. Birde kv hediye bakacağım çıkmışken e sevgilimede bakayım onun da doğum günü annem zaten yanımda onun istediği bir şey alacağım bana da alan olur inşallah haha:27::27:

yazık canm sana sende para mı basıyosun:52: gerçi sana da altın alınacak ama ohh bilezik daha iyisi mi var:27::27:

bunu atlattın ya artık gerisi gelir inşallah canım hadi gözün aydın :16:

aynen canım bende öyle düşünüyorum en zoru gitti çok şükür:36:
kıvranıyordum resmen babama nasıl diyeceğiz diye:17:

yazık canm sana sende para mı basıyosun:52: gerçi sana da altın alınacak ama ohh bilezik daha iyisi mi var:27::27:

aynen canım bende öyle düşünüyorum en zoru gitti çok şükür:36:
kıvranıyordum resmen babama nasıl diyeceğiz diye:17:

Hahaha aynen canım öyle olacak beyaz rose bilezikler var bayılıyorum onlardan istiyorum:16::16:

$el.webp bak bu elbise defactoda 50 tl benim istediğim modelin bol kesimi :52::52:

Hahaha aynen canım öyle olacak beyaz rose bilezikler var bayılıyorum onlardan istiyorum:16::16:

Eki Görüntüle 1101421 bak bu elbise defactoda 50 tl benim istediğim modelin bol kesimi :52::52:

inşallah beraber gidersiniz lamaya da beğendiğini alırsın:9:
ama canım resmi açamadım çok küçük pek seçemedim:31:

inşallah beraber gidersiniz lamaya da beğendiğini alırsın:9:
ama canım resmi açamadım çok küçük pek seçemedim:31:

Ben de fark ettim neden öyle oldu seçemedim de zaten beyaz bu ben beyaz istemiyorum gelinlik gibi olmasın :27:
Beraber gideceğiz canım:16: kv hadi gidelim alalım artık diyormuş sürekli biz de istemeden sonra gitmeye karar verdik anneler ve biz :16:

bak söylemeyi bile geçtin artık tanışma aşamasına geldi :1:

aslında olayları dert etmemek lazım olacağı varsa oluyor zaten:34:
ama o gün nasıl olcak çok merak ediyorum :23::23:

Ben de fark ettim neden öyle oldu seçemedim de zaten beyaz bu ben beyaz istemiyorum gelinlik gibi olmasın :27:
Beraber gideceğiz canım:16: kv hadi gidelim alalım artık diyormuş sürekli biz de istemeden sonra gitmeye karar verdik anneler ve biz :16:

elbise güzelde sanki kısa gibi ama evet beyaz olmasın mesela bunun pudra rengi falan olsa nasıl güzel olur:34:

elbise güzelde sanki kısa gibi ama evet beyaz olmasın mesela bunun pudra rengi falan olsa nasıl güzel olur:34:

tabiki öyle canım olacağı varsa oluyor ama elinde olmadan dert ediyor insan kendine :18: merak edilmez mi babaların yanında ezilip büzülüyorlar biraz :1:

Aynen canım bu kısa alamam zaten model olarak gönderdim :31: Bende toz pembe istiyorum canım pembe elbise beyaz ayakkabı oldum olası o renk uyumuna bayılıyorum :16::16:
Sevgiline ne dedin anlattın mı o ne dedi sevinmiştir o da stres yapıyordu

Back
X