- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #5.601
mrb kızlar bi hesap kitap yapalım dedik daha yapamadık ya :)))) benim şimdi size sormak istediğim şu 3 aşşa 5 yukarı bu söz olayı için ne kadar bütçe ayırmamız lazım sözü ben kendim yapmak istiyorum yani aile arasında bizim adetimiz erkeğe ne alınıyosa kız tarafı ödüyo kıza ne alınıyosa erkek tarfı ödüyo yakın zamanda söz yapmış arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim çünkü ben çalışıyorum ve işimde pek mutlu değilm bütçemi 3 assa 5 yukarı toparladıktan sonra çıkma gibi bir problemim var bu konuda bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden herkeslere tşkler... :)))))))))
valla aynı konuyu bende merak ediyorum..para olaylarını bi ayarlasam bende çıkıcam işten
ama sözde çok masraf olmaz ki yani ne alınacak ki, nişanda daha fazla olur bence bohçası kıyafeti falan..
tabi sizin adet nasıl bilemem sözde :26:
bebe yaka model hariç diğerleri bana isteme için açık geldi
Canım benim boyum en fazla 1,60 kısa durması zaten imkansız o mankenler 1,75' ten aşağı değil manken ölçülerine bakıyorum zaten yoksa bende isteme günümde masum olmak istiyorum..
Elbise olacaksa etek kısmı dizlerin altında kalem olması hem romantik hem masum zaten..
O bebe yaka benimde hoşuma gitti ama bol iniyor aşağı zaten zayıfım, 43 kiloyum ben iyice çuval gibi durmasın diye korktum.
Bir de stiletto ayakkabılarla kalem etek tarzı elbiseler daha hoş duruyor.
bize yardımcı olur inş kızlar
cnm bizde extra nişan olmaz sözde yapılır her alişveriş yani şöyle düşün niişanda ne alınırsa bizde de sözde alınır ve yapılır extra nişan olmayacağı için...
bize yardımcı olur inş kızlar
cnm bizde extra nişan olmaz sözde yapılır her alişveriş yani şöyle düşün niişanda ne alınırsa bizde de sözde alınır ve yapılır extra nişan olmayacağı için...
oo ne kadar zayıfmışsın sen
bende 51 kiloyum o kalem tarzı etek yada elbiseler bize yakışır bence..istemeyede dediğin gibi daha uygun düşer..
sadece önü açık olmasın o zman ona dikkat et kahve falan verirken hoş durmaz
Elbiseden vazgeçtim siyah dantel var zaten, beyazı her yerde giyemeyeceğimde ortada, mesela düğünde giymem geline saygısızlık.
E nerde giyicem ben bunu..
Keşke ayakkabılarımı pembe almasaydım..:26:
Dantel bluz beğeniyorum renk beyaz, siyah, ekru pembe çok zor yok yani..
Ekru veya krem alsam, eteği pembe alamam ayakkabılar pembe, su yeşili alsam pembe ne alaka?
Mecburen eteği dantelli ekru veya krem üzerine de şeker pembesi şifon gömlek ya da bluz bulmam lazım..
siyah etek pembe gömlekde olur eğer ayakkabın pembeyse..
aslında su yeşili olmaz demişsin de uyabilir gözümün önüne getirdim de bi
hoşgeldiiiiiiiiiiin
elbise buldun muuu
canımmm çok merak ediyorum buldun mu dün elbisee
Buldummmmm aldım elbisemiiiiiiiiiiiiiiii kiii
[
hani nerdeeeee
resim resim resimmm isterizz
Evet olur dediğin gibi, su yeşili etek oluyor ama üzerine yine pembe giymem gerekiyor canım üst olarak, bende çok renkli olmaması adına daha sade, davetlik olsun diye eteği krem tonlarında dantelli düşünmüştüm.
Daha çekmedim canım çekeyim atacağım aklıma merak etme bugün de dışardayım çünkü
ee anlatsana ayakkabıyı da aldın mı canm
CAnım allah yardımcınız olsun artık ağlacaktım neredeyse o kadar yürüdüm ki.. Elbisem pudra pembe yada dizlerde bende ince kemeri var aşağı doğru bol kesim iniyor :) Ayakkabı da aldım gizli platform kırık beyaz ay en çok ona bittim aslında stiletto istiyordum yok giyince hiç sevmedim bunu görünce bayıldımmmm
ama ben böyle hiç birşey anlamadım, bir an önce foto foto
aa stiletto güzel durmuyor mu ayakta
doğru diyosun çok renkli olur
ama ekru etek üstüne pembe gömlek olursa yine renkli olur..yani benim fikrim canm
ah şu pembe ayakkabı bozdu iş
Canım duruyor da platform kadar güzel durmuyor bana sorarsan ben pek beğenmedim zaten çok dik duruyorsun parmak ucundasın resmen düşün 7 saat yürüdüm denedim öyle bacaklarım titredi üstünde yıkılacak bina gibiBu arada elbise dikim fiyatlarını da sordum 1000 1500 arası değişiyor
evet ya o gece o kadr yükseğe gerek yok zaten topuklu özürlüyüm rezil olmayayım bide
şekerim nerden aldın elbiseyi ve ne kadara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?