Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Buldummmmm aldım elbisemiiiiiiiiiiiiiiii kiii

akşama mutlaka resim istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm

Teşekkürler
evet heyecan falan kalmıyo bi noktadan sonra bende çok stresliydim bitsede kurtulsam diyordum

Aynen bende öyle canım birde sürekli sağım solum ağrıyor adet olacakmışım gibi ağrım oluyor kaşım ağrıyo gözüm ağrıyo valla bıktım ben fena halde moralim bozuk bitsin de kurtulsam..

Aynen bende öyle canım birde sürekli sağım solum ağrıyor adet olacakmışım gibi ağrım oluyor kaşım ağrıyo gözüm ağrıyo valla bıktım ben fena halde moralim bozuk bitsin de kurtulsam..

ne zamana karar verdiniz canım umarım fazla kalmamıştır da bir an önce rahatlarsın pasta işini ne yaptın

Kızlar benim sevgilimde kıskançtı ama ben törpüledim, kolsuzumu da giyerim, taytımı da karışmaz, karıştırmıyorum çünkü ailem bişey demezken onda karışma hakkını görmüyorum..
Zaten bende yerine göre giyinirim, mini etek giymem mesela oturduğum semtten dolayı, kısa elbiseleri de özel günlerde.
İstemede istediğimi giyebilirim karışmaz ama masum olsun istediğimden daha hanım hanımcık bir elbise istiyorum..
Ne kadar taviz verirseniz o kadar isteniyor.
Özellikle en özel gününüzde kimseyi karıştırmayın derim.

Evet alysansı size ona o size alacak.
Ben o konuda klasik beğendiğimden dolayı şanslıyım teki 350 civarı tutuyor.

Bir de ben bilezik modeli hiç seçmedim biliyor musunuz?
Erkek arkadaşım kendisi yaptığından 1 sene önce almaya başladı, takmam ki ben?
Ağır bir model gibi süslü bişey ilgimi çekmediği için hiç umursamadım, teyzem ne gösterdiyse tamam dedim, şimdi düşündüm de belki de zarar edicem.. :26:

oh gözün aydın yine de çok değilmiş benim nişan günüm yakın olur diye almıştık belli değildi ama 2 ay bekledi elbise

Benim isteme tarihi belli oldu diye aldım canım yoksa bende almazdım

Nasıl başardın canım peki bunu karıştırmamayı bana karışıyor hayır dediğimde deli oluyor :26::26: Canım sevgilin ne bilzeiği almaya başladı anlamadım ben o söz bilzeiği değildir büyük ihtimalle nişanda takılacak olanlardır ki onlar da genelde takılmıyor zaten yatırım amaçlı yapılıyor :26:

bana geçen gün tişört giyme dedi benimki

yaa canım öyle de sonra huzursuzluk çıkıyor..
üstelesem bile aman tamam diyen bir tip değil unutmaz sinir oluyorum
elbise şu bu konuşuyoruz valla ben hep onu düşünüyorum istemediğim tarz elbise falan almak zorunda kalırsam onun yüzünden ne olacak diye al sana başka bi stres

kızlaaaaar, bugün ayın 7si olduğunu unutmuşum beeeen çoktaaaaan

ama sevdiceğim gene unutmamışşş

10. ay kutlama mesajı geldi az önce, hem de en romantiğindeeeeeen

Canım bizim isteme sonra nişan, söz bir arada bitti gitti. Takmayacağım için ekstradan bişey aldırmama gerek yok, saat alıcaz sadece birbirimize.
İşte, umursamadım yatırım diye, ne gösterdiyse teyzem tamam o olsun dedim, ama şimdi de yatırım amaçlı diye zarar mı ederim dedim?
Ne yaptığıma gelirsem, bişey yapmadım. Ya herru ya merru ben bunaldım, böyle olmaz dedim.
Üzülürüm elbet ayrılsak hatta perişan olurum ama belli edemem, o bilmez.
Kan kussam kızılcık şerbeti içtim derim huyum bu, ben belli edemem. Sanki ezik görünürmüşüm gibi hissediyorum.

Yani kısacası hayatımın merkezine oturtmadım, sensiz yapamam demedim, ki yaparım da.
Hiç kimse ayrılıktan ölmüyor, acımı çekerim paşa paşa ama hayatıma devam ederim.
Bendeki bu durum da sanırım onda kaybetme korkusuna yol açtı, hatta bana sen benden ayrılsan biliyorum çok üzülürsün demişti.
8 senedir sürekli böyle şeyler söyler, duygularımı açıkça ifade edemediğimden umursamaz görünürüm ama aslında herşeyi içimde yaşıyorum ben, hele ki annemi kaybettikten sonra, acı boyutu tümden değişti benim hayatımda, ufak meseleler komik gelmeye başladı, herşey küçüldü gözümde.
Üzülürüm tabiki ayrılsam ama bir yere kadar, ben ki annemi kaybetmenin acısıyla yaşayabiliyorsam, ayrılık vız gelir tırıs gider demiştim ona da.
Öyle de gerçekten..

Bilemiyorum canım? Anlayış lazım, senin en özel gününde senin fikirlerine, seçimlerine önem vermiyor mu?
Bende erkek arkadaşımın kartıyla alışverişi yapmıştım, işte benim o belli edememe huyum burda da var.
Alışveriş yapıcam gururuma dokunuyo..
O da bana bak ne paraya ne de başka bişeye takıl, içine sineni al nasıl olur, kaç para olursa olsun demişti.
Konuş, bu benim en özel günüm, bir kere yaşanacak bişey, bu günler için olan elbiseler de dizlerde, kolsuz oluyor genelde.
Ben en güzel günüm, hayatımda bir kere yaşayabileceğim bir günde içime sineni alamayacak mıyım de?
Olmaz mı?:26:

Son düzenleme:
Kızlar annemler konusmus kendi aralarinda sevdicehin ailesinin agstosta istemeye gelecegini halama soylediler.Bi kac bisey sormus halam sorasinda iste istemeyerekte olsa hayirlisi olsun demis.Yani buyuk bir ihtimalle agstosta istemeye gelcekler.Ozmn kinusulcak geldiklerinde kurban bayrami sonuda nizanimiz olur insaAllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…