Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayyyyyyyyy, hadi gözün aydınn... senin de netleşiyor yanii herşey çok sevindimmmm

süpperrr bunnlaar

yönkendirme istiyorummm, nerden aldınnn

selenin babasının kabul ettigini biliyordum ama gelsin tanışalım dedigini bilmiyordum çok sevindim

lilicigimde de hazırlıklar tam gaz

seni de şimdiden allah kavuştursun :18: ağustosa kadar daha zaman varmış ama tadını çıkarın

gizemden haber var mı peki :26: daha doğrusu annesinden :26:

hiç özlemediniz mi beni :2::2:

ben çooooooook özledimmmmkiiiiiiiiiii

hadi gene iyisinn, bak bitter kıyamadı sanaaa

amin teşekkür ederim uzakta olduğumuz için pek tadını çıkaramıyoruz ama :2: ilerde çıkarcaz inşallah bugünlerin acısını
gizemi bilmiyorum öyle bi konuşma görmedim yani :26:
sen naptın asıl haberler sendeee hoşgeldin bu aradaaa atladım onu özet geçicem diye

hoşduldukkkk

bende haber falan yok, küsüm hatta beyefendiyee ama kendisi hiç farkında degil

nasıl yoğunmuş hiç mi vakti yok belki de yoktur ama çalışan adam sonuçta günahını almayım telefon görüşmeleri nasıl gidiyor peki :18:

hiç yokmuş vaktri çok yoğunmuş gerçi doğrudur da adam mecliste çalışıyor meclisde bu ara fezlekeler görüşülüyor falan, yogundur tabi, fesatlık yapmayım

telefon görüşmeleri de dün hiç konuşmadık, ben tripliydim çünkü

bu sabah günaydın demiş ortak konuşmada, bende günaydın yazdım. ben geçen pazar akşamı görüşme muhabbeti oldugunda o bişey yazmadı diye triplenip face e, " meğer hiç kimsenin umurunda değilmişim, hep beni kandırmışlar.. " diye yazmıştım. burhan da sordu işte, sen face te yazdıgın şeyi benim için mi yazdın dedi. bende hangisini dedim, umurunda degilmişim demişsin ya, bende bu ara hiç vakit ayıramadım sana üzerime alındım dedi. bende doğum günümle ilgili bişey de yazmıştım konuyu değiştirdim işte, doğum günüm için olanı sandım bende diye sonra da biraz konuştuk o kadar işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…