Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hele ben dalacaktım o an kendisine densiz herif
benden önceki kız çok kötü alıştırmış bunları benden de bekliyorlar..
hemen arayışa geçiyorum o zman hayırlısı olsun
geçen haftada telekoma cv mi gönderdim akraba çalışıyor orada söyledi bana ilgilenecek, bu aralar baya üniv mezunu personel alınacakmış..

böyle fırsatları mutlaka kovalamak lazım işte canım, bi gözün hep daha iyi bi iş arayışındas olacak mecbur, kurumsal şirketler iyi de ufak yerlerde ne kadar çok iş yaptırırsak o kadar kardır mantıgındalar, tez vakitte kurtulursun inşallah

inşallah canım kısmet bakalım,,kurumsal yer gibisi yok gerçekten her hakkını arayabiliyorsun..
hepimize inş Allah hak ettiğimiz hayırlı iş kapıları açar bir an önce

inşallah canım kısmet bakalım,,kurumsal yer gibisi yok gerçekten her hakkını arayabiliyorsun..
hepimize inş Allah hak ettiğimiz hayırlı iş kapıları açar bir an önce

bu yüzden kpss ye girip devlette çalışma fikrine sıcak bakmaya başladım zaten yoksa ben asla devlette çalışmam diyordum da özel sektörde mahvediyor insanı

bu yüzden kpss ye girip devlette çalışma fikrine sıcak bakmaya başladım zaten yoksa ben asla devlette çalışmam diyordum da özel sektörde mahvediyor insanı

aynen ya öyle bi muamele var ki hakkını dahi arayamıyorsun sanki hakkın değil öyle lanse ediliyor..
ama dediğim gibi her yer aynı değil tabi çalışanına değer veren iyi kurumsal yerlerde var ama bize denk gelir mi Allah bilir..
ama daha önce de demiştim ya sana 35 yaşıma kadar devleti denemeye devam sana da tavsiye edrim
bu olaylar daha çok hırslandırıyor beni

benm okul geçen sene bitti zaten, ondan önce kpss ye girdigimde hiç çalışmadan 76 almıştım ama üstünden zaman geçti tabi, mutlaka unuttugum yerler vardır şimdi 11 hazirana kadar pek çalışamam büyük ihtimalle ama en azından 11 hazirandan sonra 1 aya yakın vaktim var zorlayabildigim kadar zorlayacagım

bizim devlette çalıştıgın zaman genelde kendi işini yapamıyorsun, o yuzden istemiyordum ama özel de çok kafamı kurcalamaya başladı bu ara :26: ya ofis açayım diyorum ya da devlet :26: ofis açmak için de birikmiş para lazım oofff içim şişti yine düşününce

durduk yere kafanı karıştırdım
ofisi açarsan iş olursa para kazanırsın, ama devlet olsa her ay maaş imkanları da cabası yani benim fikrim bu sen bilirsin yine iyici ölçüp biçmek lazım
bende alandan bi 80 yakın alsam süper olacak da

çok haklısın aslında kuzum devlet maaşı garanti ama işte benm meslegimde ve memleketimde ofis açıp da iş almama imkanım yok burada hem mimara ihtiyaç çok, hem de bizim tanıdıklar çok, bikaç seneye en az ayda 10bin civarı para kazanacak duruma gelirim :26: ama işte devletin de izin imkanları çok fazla, çalışma saatleri tatilleri gayet iyi :26:

kafam bikaç haftadır karışık bu konuda da hala yola koyamadım düşüncelerimi :26:

yani evet ofisin olsa hep başına olmak zorundasın, saatlerin belli olmaz ilerki zamanlarda da çalışan almak zorunda kalırsın falan filan tabi sen daha iyi bilirsin şartlarını ama 10 binlerde iyiymiş be
sen her ikisi için de şartları zorla hangisi denk gelirse
kpss başvurunu yaptın mı peki canm

önümüzdeki hafta ankarada üniversite başvuru merkezine gidecegim canım, sonra parayı yatıracam falan haftaya hallolacak yani hepsi :26:

ben devlet olursa ankarada olsun istiyorum aslında :26: burda hakkaten körelirim, boşuna mı 10 sene bu okulun kahrını çektim ben eger devlet olmazsa da bi süre çalışıp para biriktirip ofisi açarım sanırım yaıma çalışacak birilerini falan mutlaka bulurum da yine de en geç 5 yıl içinde kazanacagım net para 10bin tl yani, bu çok cazip geliyor

bende daha yapamadım başvuru ya bi sürü aksilik okuyor gözüküyorum hala kayıtlarda..
oyüzden benimde üniversiye ösym başvuru merkezine gitmem lazım çok da sıra oluyormuş
sen düz memurluk mu alandan mı giriyorsun canım :44:

okuyor olsan da kpss ye girebiliyorsun aslında, o şekilde başvuru yapamıyor musun :26:

ben genel kültür - genel yetenekten girecegim canım sınava, düz memurluk mu oluyor o :44:

okuyor olsan da kpss ye girebiliyorsun aslında, o şekilde başvuru yapamıyor musun :26:

ben genel kültür - genel yetenekten girecegim canım sınava, düz memurluk mu oluyor o :44:

evet canım düz memurluk o B grubu..ben pazar sabah öğleden sonra oturumlarına da gireceğim gitti 120 tl çok fazla bi sınav için.
girebilirsinde sanırım herkeste böyle bi sorun var millet düzelttiriyor ösym nin işi belli olmaz sonra ilerde bi aksilik çıkarırlar falan..

ben o kadar bilgisizm ki kpss konusunda 1 ay öncesine kadar aklımda bile yoktu hatta da şimdi düşününce mantıklı gelmeye başladı :26: bide eş durumunda tayin falan olunuyormuş ya, kader ne yazdı bilmiyoruz şehir dışından birisiyle evlenecek olursam bu sefer gittigim yerde iş bulmam falan zor olacak, sakarya dışında yaşamayı düşünmem gerekir diye de niyetlendim aslında biraz :26:

tek oturum da 40 50 tl gibi bişeymiş yaa, herşeyden para alıyorlar sinir oluyorum artık 2 gün önce laptopumu tamir ettirdim 170 tl verdik, babam da laf çarptırdı zaten sinrim bozuldu ona, şimdi bide kpss yüzünden para isteyecegim off yaa

off ki ne of şu para durumlarından nefret ediyorum
eş durumuda biraz karışık hepsinde tayin olmuyor kolay kolay..mesela ben gelir uzm olsam atandığım şehirde 5 sene mecburi kalmak zorundayım..eş durumundan da tayin istenemiyor..ne saçma kocandan 5 sene ayrı adam yeniden evlenir be
yani sen atan da gerisi gelir bi şekilde senin rızkın kim bilir nerdedir..

gelir uzmanlıgı yada banka gibi durumlarda atanma olmuyormuş ama ben ya belediye ya bakanlık gibi bişeye girecegim için onlarda atanma oluyormuş :26:

ama 5 sene beklemek hakikaten çok kötü yaa, 3 tane çocuk yaparsın adamdan ayrıyken ne anlamı kaldı o zaman evlenmenin

tabi onlarda atama oluyor ama uzmanlık kadroları sıkıntı işte..
ayy şimdi cerenlerde hazırlıklar tam gaz devamdır ne heyecanlı :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…