Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bi bilseeeeeeeeeem herkes benim gideceğim tarihi beklemiş heraldeee

oturdum ağladım bi güzel zırıl zırıll :84::84::84:

19 mayıs ya 3 gün tatil var diye herkes şehitlik görmek istemiş demek ki :26: şans işte gülüm bozma moralini :26:

bir sonraki haftaya odaklan sen, annen gelmek isterse de bi bahaneyle ertelersin olmaz mı :26:

19 mayıs ya 3 gün tatil var diye herkes şehitlik görmek istemiş demek ki :26: şans işte gülüm bozma moralini :26:

bir sonraki haftaya odaklan sen, annen gelmek isterse de bi bahaneyle ertelersin olmaz mı :26:

şu an yeni planın peişndeyimm, eğer ablası cumartesi akşamı müsaitse onda kalmayı isteyeceğimm :26:

ablası silivride oturuyor, daha önce yemin töreninden evci iznine çıkardığında özhanı, ben de gitmiştim, 3ümüz kalmıştık o akşam orda. o zaman demişti bana daha sonra da gel mutlaka diye kız kıza takılırız beraber demişti :26:

ona söyliycem işte bakalım, özhanı ziyarete gidicem, müsaitsen sen de gel beraber gidelim falan dicem.. gelirsee zaten o der direk, bende kal diye.. gelmezse de, üslubunca söylerim, işin yoksa müsaitsen o akşam sende kalabilir miyim diye :26:

hee bak buda mantıklı bi planmış canım ablası gelirse siz rahat edemezsiniz gerçi ama hiç görüşememekten daha iyi tabi inşallah ablası musaittir de bi aksilik çıkmaz bir an önce sor da başka bir plan yapmasın bu arada ablası

yok yaa gelse de sorun değil kendisi ablasının yanında da elimi tutup sarılı öpüp kokladığı için alıştım ben dee sadece muhabbet açısından biraz kötü olur, ben özhanla şu babamla olan konuşmayı, kafamdaki düşünceleri, soru işaretlerini vs. konuşmak istiyorum çünkü, ablası varken bunları konuşamayız, havadan sudan geçer yani muhabbet :26:

yarın arıycaaaam hemeeen

hee samimiyetinizde bir sıkıntı olmaz yani o iyiymiş ama konuşmak istedigin konular var işte, ablası belki de sizi yalnız bırakır biraz o arada konuşursun :26:

özhan hiç bilmiyor mu canım babanla ilgili o mevzuyu :26: bu arada annen de aramadı hala dimi

biliyor biraz anlattım ama şu "düğünü unut" mevzusunu falan bilmiyoo :26:

o mevzu da hallolacak bişey zaten aslında, acaba anlatmasan daha mı iyi olur ki şimdilik :26: ben babanın o konuda yumuşayacagını düşünüyorum

olsun ben konuşayım da bilsinnn, gerekli B planlarını oluşturalım hattaaa

yani ben oluşturdum bile aslındaa

eğer ille de düğün olmayacak diye diretirlerse inatla, tamam diyceem, güzel bi kına gecesi yaparım o zaman düğün gibiii

nikahtan sonra da yakın arkadaşlar ve gençlerle gideriz restoran gibi bi yere, nikah sonrası eğelence yaparızzz

ohhh misssss

ee bu zaten düğün gibi ki hatta düğünden daha güzel

ee bu zaten düğün gibi ki hatta düğünden daha güzel

kınaya da hayır yapılmayacak dicek halleri yoktur heraldeee

nikah sonrası eğlenceye de benim aile tarfımdan kimse gelmezzz, madem onlar utanıyolarr

onun genç akrabaları var baya, teyze-amca çocukları falan, ee ikimizin de samimi arkadaşları falan varr, ohhh ne güzel, kafamıza göre eğlenirizzz

hatta o köyde bi düğün yapmamızı çok istiyoo, olmadı bi de onların köyünde, sadece onların akrabalarıyla bi düğün de yaparızzz

babanın istememe sebebi elalem ne der düşünesi ya canım ondan dedim, yani kına da sonuçta herkesin gelecegi bişey ya :26:

gerçi yine de söylüyorum, baban düğünü kabul edecek, bak nurdan dedi dersin

babanın istememe sebebi elalem ne der düşünesi ya canım ondan dedim, yani kına da sonuçta herkesin gelecegi bişey ya :26:

gerçi yine de söylüyorum, baban düğünü kabul edecek, bak nurdan dedi dersin

kına daha ziyade kız tarafıyla oluyor yaa, erkek tarfından bi kaynana falan olur ya iştee, ondan dedimm :26:

amaaaan o da olmasa da olurrrr, zaten sevmiyom ben kınayı öle eldee

olmasa üzülmem yaniii onu demek istedimm

kına olayını bende sevmem aslında hatta kendi kınamda bile büyük ihtimalle elime kına yaktırmam ama eglencesi güzel olur bence arkadaşlarınla beraber hop hopp pynamak falannn o kısım yüzünden sırf yapabilirim kınayı gerçi annem kesin çok ağlar ama napalım adettendir

ben de istemiyorum elimee yakılmasınıı

bi peçete falan mı koymak lazım o zamaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…