Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

tabi onlarda atama oluyor ama uzmanlık kadroları sıkıntı işte..
ayy şimdi cerenlerde hazırlıklar tam gaz devamdır ne heyecanlı :18::18:

hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

dün akşam hiç heyecanlı degilim diyordu ceren şimdiye tutuşmuştur kesin

aminn canım tez zamanda

evet ya acaba nasıl gececek.. gece gelse de anlatsa

onun için asıl önümüzdeki hafta zor geçecek, söz öncesi alışverişler falan olacak ya inşallah sıkıntısız atlatırlar, gönlüne göre bir alyans da bulursa çok güzel olur :18:

onun için asıl önümüzdeki hafta zor geçecek, söz öncesi alışverişler falan olacak ya inşallah sıkıntısız atlatırlar, gönlüne göre bir alyans da bulursa çok güzel olur :18:[/COLOR][/B]

aa evet okumuştum alyans fiyatıyla ilgili üzüntüsü vardı..

bende öyleyim kolay beğenmem beğendiğimde pahalı olur yüzükte de böyle olacak eminim.

haftaya söz olacak bakalım ne hazırlıklar yapacaklar kopya çekeriz

nasip olur da sözüm olursa ileride tembel işi yapacagım ben, hepsi bir arada çıkıverecek gerçi sizlerden adetleri öğrendikçe bir korku da salıyor beni, ya adetlere önem veren bir kaynanam olursa diye :18: ben bi türlü alışamıyorum öyle şeylere yaa, kesin çok zorlanırım :18::18:

o pahalıyı begenme zevki bende de vardır malesef koca bir askı kıyafetten en pahalısını begenmeyi her zaman başarmışımdır

aynen bende canım isteme söz birada olacak aman kim tekrar tekrar hazırlık yapacak ağırlayacak onları
ama nişanımız ayrı olsun yaa o kadar da tembel olmayalım
çok fazla adet yokki aslında canım hem burda birbirimize yardımcı oluruz meraklanma sen

yok ben nişanı da birlikte istiyorum hatta mumkunse aynı anda düğün de olsa çok mutlu olurum

tabi o kadar da degil de ben gözlerin üstümde olmasını sevmiyorum :26: bide yıldızım çok düşüktür benim, giyinip süslenip ne zaman ortalıga çıksam mutlaka başım ağrır, hasta olurum, düşerim vs o yuzden korkuyorum da snaırım biraz kötü bişeylerin olmasından :26:

aa öyle mi o zman sana belki de nazar değiyordur

tam 19 mayıs öncesi ya kesin o sebepten doludur canım her yer :26: ya 1 hafta daha ertele gitmeyi, yada geliboluya yakın başka ilçelere bak kuzum :26:

tam 19 mayıs öncesi ya kesin o sebepten doludur canım her yer :26: ya 1 hafta daha ertele gitmeyi, yada geliboluya yakın başka ilçelere bak kuzum :26:

civar ilçelere de bakıyorum zaten, yooooook

ertelemk de risklii, ya annem çıkıp gelirseee bu sefer dee

hmm kötü olmuş sen bu hafta sürekli ara yine araştırdığın konaklama yerlerini belki iptal eden olur rezervi :26::26:

civar ilçelere de bakıyorum zaten, yooooook

ertelemk de risklii, ya annem çıkıp gelirseee bu sefer dee

kuzum geceden çıksan yola mesela, sabah orada olursun. sonra da gece binersin sabah eve gelirsin, böylece kalma derdinde olmaz :26: yani bu çekilde mi ayarlasan acaba :26:

kuzum geceden çıksan yola mesela, sabah orada olursun. sonra da gece binersin sabah eve gelirsin, böylece kalma derdinde olmaz :26: yani bu çekilde mi ayarlasan acaba :26:

canım gidişi öyyle yapıcam zaten, burdan gece binicem, onun izne çıkacağı sabah 5 gibi falan orda olup işte 3 saat onun çıkmasını bekliycem otogarda, ama akşam illaki kalmam lazım, çünkü akşam / gece dönüş otobüsü yok geliboludan gebzeye, zaten bi tek metro geliyo, onun da öğlen 2de otobüsü aktarma yapayım önce istanbula istanbuldan gebzeye geleyim desem, bu sefer de istanbuldan gebzeye otobüs yok maalesef

çanakkale merkezde falan baksan canım kalacak yeri :26: o gün akşam olup da sevgilin birliğe geçtikten sonraa merkeze geçer kalırsın orda, nasıl olsa havada geç kararıyoe sıkıntı olmaz sanki :26:

çanakkale merkezde falan baksan canım kalacak yeri :26: o gün akşam olup da sevgilin birliğe geçtikten sonraa merkeze geçer kalırsın orda, nasıl olsa havada geç kararıyoe sıkıntı olmaz sanki :26:

merkeze, civar ilçelere, her yere, hatta tekirdağa bile arayıp sordum, yok her yer doluuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…