- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.281
benm şifrem yokmuş ama onu da almam lazımmış, o da liselerden oluyor mu :26: off vazgeçecem en sonunda o olacak haa
ilk sefer mi giriyorsun ki sen şifren yok geçen sene girmiştim demiştin yanlış hatırlamıyorsam..
heheehe çok kötü süprizler yapıcim ona
he heeeyandın deseneee
benimki artık bu bizim belirsizliklerden dolayı o kadar yoruldu ki, ne zaman sorsam "aşkım seni alayım yeter ki, değil tuzlu kahve, zehirlisini bile içerim" diyoo
önceden yapma, içemem bak falan diyodu
ben de istiyorum kurabiyedeeeeen
bu arada ben şifreyi online alabiliyorum bi dene belki yaparsın ais ten :44:
4 sene önceki kpss ye girdim canım, geçenlerde girmiştim demiştim30 aymış sanırım süresi, 30 aydan sonra resmin falan güncellenmesi gerekiyormuş :26:
her lise yapmıyor ama araştır belki yakınlarda vardır bi yer..
orası da verir heralde canım ya ben ilk seferi üniversitede yaptırmıştım ordan verdiler bana şifremi..
nasıl oluyor ki o :26: bugun osym nin sitesini baya kurcaladım ama görmedim öyle bişey :26:
şifremi unuttuma basıyosun orada yazan herşeye cevap veriyosun şifreni yeniliyorlarözel sorunu hatırlaman lazım ama en sevdiğin hayvan en iyi arkadaşın gibi sorular daha önce girmiş olduğun o cevabı istiyor senden onu da verirsen işlem tamamdır :)
hee ben onu denedim bugun dee bana güvenlik sorunuz yok, osym birimine gidiniz yazıyor :26:
ne ağlıyon beeeeee
merhabalaarrr
Benim geyikte topigim var oraya da gel bazen yetim oksuz kalmasin topikcagizim
o bağırıyo bi kere ağlamıyo
Sevgilin tatbikata gitmiyormuş gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?