Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Canimmmm cooook gecmis olsun bi an once iyilesirsin umarim :18:

neler yaptın canım hazırlıklar nasıl gidiyor

Canım tepsim ve yüzük yükseltilerim hazır, elbiselik kumaşımı almıştım zaten dikiliyor işte yavaş yavaş, ayakkabılar hazır, hediye işini de halletim. Çalışma masamızı yeniliyoruz babam eve yeni koltuk takımı yapıyor, avizeler değişecek, tüller ve halılar da değişebilir.

İsteme gününde giymek için kalem etek aldım kendime krem rengi, bebek mavisi bluz bir de stiletto ayakkabı bluzla aynı renkte. Hediyeleri koymak için englısh home' den sepet alacağım bunun gibi.

Buna benzer bir tepsi almıştım kahveleri dağıtırken şık olsun diye.

Tepsiye uygun fincan alacağım bir de. İşte yaptığım ve yapacaklarım..:111:

Son düzenleme:

ayy süpermiş hazırlıkların özendim valla bende senden kopya çekicem o günler gelsin

etek gömlek konuşmuştuk ya seninle demekki buldun mavi renk brova

peki hediyelik olarak ne dağıtacaksın ben sabun düşünüyorum da nasıl olur sence :26:

Kızlarr bugün çarşıya gidiyoruz alyans ve bilezik almaya ama ben hastalandım inanılmaz ağrım var dua edin bana bu ağrıyla birşeyde beğenemem ki

Kızlarr bugün çarşıya gidiyoruz alyans ve bilezik almaya ama ben hastalandım inanılmaz ağrım var dua edin bana bu ağrıyla birşeyde beğenemem ki

ayy ceren bende hasta oldum sancıdan ölüyorum

ama sen takmamaya çalış bugün güzel bi gün senin için inş istediğini bulursun

ayy ceren bende hasta oldum sancıdan ölüyorum

ama sen takmamaya çalış bugün güzel bi gün senin için inş istediğini bulursun

3 gündür gelmeye çalıştı bugün gelceği tuttu canım İnşallah canım bilezikte sorun yaşamam çok model var ama alyanslarda sıkıntı olacak biliyorum :26::26:

3 gündür gelmeye çalıştı bugün gelceği tuttu canım İnşallah canım bilezikte sorun yaşamam çok model var ama alyanslarda sıkıntı olacak biliyorum :26::26:

olmaz olmaz canım öyle düşünme pozitif git

bide siz alyanları nişanda değiştirecek misiniz canm

Sorma canım ya, zar zor buldum bi tane modeli beğenmesem de eh işte diyerek aldım.
Şimdi de bir kaç yerde daha şıklarını buldum hep böyle oluyor..
Hediyelik bende sabun düşünmüştüm bence güzel olur sonra kuzenim arkadaşında görmüş o bunlar güzel deyince senimi kırıcam diyerek minik magnet yastıklardan yaptırdım canım..

Cerencim kas gevşetici falan içseydin ya da ilaç isim vermem doğru olur mu bilmediğimden yazamıyorum? Ben içmeden mümkün değil 5 gün geçmez, evden çıkamam. Bu arada umarım malum konudan bahsediyoruzdur.

İnşallah herşey gönlünce olur senin istediğin yüzükler nasıldı canım?

Smuwilacım aldınmı yüzüklerini modeli varsa koysana bakalım bizdeeeee

Dolarex var canım ben onu kullanıyorum aslında az önce içtim o iyi geliyor benim ilk gün çok ağrım oluyor bugünü atlatayım sorun yok :26: Malum konu canım evet

Amin canım inşallah çok sağol Benim beyaz altın rose karışımıydı zarif tek sıra ince taş vardı ama fiyatı yüksek sevgilim alamam diyor

Smuwilacım aldınmı yüzüklerini modeli varsa koysana bakalım bizdeeeee

Yok canım yüzükleri almadım daha, önümüzdeki haftalarda alacağız inşallah.
Benim yüzüğümün modeli belli ama, öyle şıkır şıkır bişey değil ama ben çok beğeniyorum..
Bombeliler hariç tabii, orta kalınlıkta düz modellerinden alacağım..

Son düzenleme:

Canım benim ya üzülme, inşallah alabilirsiniz indirim falan yaparlar..:26:

Sevgilim olacak öküz pozitif düşünmemi engelliyor canım şimdi bile mesaj attı o alyans olmaz diye.. SAnmıyorum canım pek..

900 tl demiştin demi tanesi için sanki çok canım be

o da belki masraf olmasın istiyordun eğer nişanda tekrar değiştireceksiniz diye

bende görmüştüm o yastıklardan çok hoş bence tanesini ne kadardan yaptırdın, bide senin söz nişan bir mi olacaktı canm :26:

bluz mu gömlek mi aldın eğer fiyatları uygunsa şık olanını al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…