Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

600e kadar düştüler yine çok diyor onu ne yapayım kızlar

Ya bence 600 liraya da çok dememeli, benim beğendiğim yüzüğün tanesi 350 civarı ve dümdüz gördüğün gibi taşlı alyansların fiyatları da öyle oluyor genelde yanii 600 liraya düştülerse gayet normal bir fiyat. Ne istiyor ki senin ki? Gidin gümüş alın oldu olacak.

Son düzenleme:

Benimki en fazla 500 istiyor canım birde 400e kadar olduğunu da öğrendi o yüzden gezmek istiyor biraz daha

yani bence de 600 lira çok normal bi alyans için bide cerenin beğendiği taşlı..

ama nişanda tekrar alacaklar diye sorun ediyordur yoksa fiyatı iyi bile

Bızım alyanslarımız 1600 tuttu valla klasık bır model bıde seçimine bağlı degısıyo fıyatlar, normal kı cok alyans bu, bu arada ben dıger yorum yapan arkadaşa yazmak ıstedım senı alıntıladım anlaşlmıştır sanırım

Dıyecegım o kı aynen katılıyorum

Hayır tatlım değiştirmeyeceğiz büyük ihtimalle ama belli miktar parası var sanırım..:26:

aa değişmeyecek mi bende sabahtan beri değişecek diye o kadar para vermek istemiyordur diyorum

canım o zaman kusura bakmasında 600 iyi..bi kere alınıyor

Fiyat aynı model değişik canım, ilk aldığım satenimsi dökümlü bisiklet yaka, kısa kollu. Bu beğendiğim şifon kolsuz, kol kenarlarında altın metal şerit var yani daha şık diğerine göre, onu alabilme ihtimalim var. Yastıkların tanesi 1.55 lira olması lazım canım bir de benim yaptırdığım yerin kapıda ödeme sistemi vardı, PTT kargoyla gönderimi vardı toplam da 120 lira ödedim ben.

Söz nişan bir diyorduk ama şimdi isteme anına herkesin şahit olması geriyor beni, bir olursa annemin dayısının ve teyzesinin kızlarını, halamın oğlu ve eşini de çağıracaklar, bir de onların çocukları gelir tam şenlik. İnsan kendini bir tuhafta hisseder sadece aile olmayınca rahatça konuşulamaz da. Cuma isteme, Pazar akşamı nişan diyoruz ama o da çok yakın ya?:26:

Bir de Cumartesi bohça alışverişi yapacağız hemde. Cuma ayrı telaş, Cumartesi ayrı, Pazar ayrı. Biterim ben herhalde Pazartesi gününe.

Hadi hayırlısı kuzummm güzel modeller bunlarr modası geçmezz

Benimki en fazla 500 istiyor canım birde 400e kadar olduğunu da öğrendi o yüzden gezmek istiyor biraz daha

Ohooo, her bütçeye uygun var ama sen beğenecek misin bakalım?
Bu aynı malı başka yerlerde daha ucuza bulur muyum gibi düşünülemez ki?
Modele, işçiliğe, grama göre değişiyor fiyatları, önemli olan senin neyi beğendiğin ucuzunu bulmak değil ki?
Ayrıca ha 600 lira, ha 500 lira aradaki 100 lira, 200 lira kar etmeye mi geldi iş?
Bu benim halamın x markete gidip 20 kuruş düşüğe aldığı deterjan işine benzedi.
Ceren sen kendine al onu, bırak o kendine ne alırsa alsın.
Yok öyle yağma daha en başından.
Herşeye tamam dememeliyiz kızlar, diretelim azcık yoksa erkeklerin mantığı belli..

benim ablamın da isteme nişan aynı akşam oldu hala da pişman hiç tavsiye etmem.. çok kargaşa oluyor ki biz evde 70 kişi falandık

sizin ara az bari nişan alışverişini önceden yapın neden cumartesiye sıkıştırıyorsunuz ki..:26:

bide canm bana magnetleri aldığın yerin adresini özelden atabilir misin rica etsem :26:

Biz de nişanda o kadar olacağız canım, sadece 7 tane teyzem var benim, anne tarafında 17 kuzeniz.
Annesi, babası burda yok ki canım? Bir de arada bişey olmadan direkt ailışverişe çıkılmaz diye düşündük?
Gerçi istemeyle de olmuyor ama? :26:
Mail attım canım bu arada :)

Son düzenleme:

canım msj gelmedi ben mi göremiyorum yoksa :26:

hmm tabi uzaksa doğru ben aynı şehirdesiniz sandıydım

Kızlar sizin sevgilinizin yakındaki nişanlılarınızın aileleri nasıllar?
Görümceniz ya da görümceleriniz var mı?
Ya da eltileriniz? Olacak mı?
Anam bir ben miyim elti, görümce içinde yüzen?

Ben 70 canım, bayanlara dağıtılacak sadece, sanırım 30-40 rahat gidicek fazla olsun dedim belki isteyen olur diye.

Kızlar sizin sevgilinizin yakındaki nişanlılarınızın aileleri nasıllar?
Görümceniz ya da görümceleriniz var mı?
Ya da eltileriniz? Olacak mı?
Anam bir ben miyim elti, görümce içinde yüzen?

benim bi tane eltim olacak ama daha ortada yok benimki abi

vee görümcemde olmayacak çok şanslıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…