- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.521
Canım o ne demek olur mu öyle şey beni konuştuk bitti seni de konuşacağız tabii.. Tamam canım bende yatacağım yarın yine çarşıya gidicem gelince konuşuruz yine üzme kendini herşey hallolur.. İyi geceler tatlı rüyalar
ufff, gene ağrım arttı, uyutmadı beniuykumdan uyudum
ağrı kesicimi içtim ama umarım bi an önce etki eder
oo maşallah bu ne bolluk
anlatmıştın eltilerin kıskanıyordu sana alınanları o yüzden aran nasıl diye sormayacağım
İstediğim alyans alındı canım
Benim bir tane görümcem var çok iyiyiz Allah bozmasın
Canımmmmmmmmmmmmmmmm dualarımız kabul olduMutluluktan ölebilirimmmmm istediğim alyansı aldık
Sadece biri canım, büyüğüyle aram iyidir ablam olsa bu kadar sevebilirdim ancak, anlamıyorum zaten büyük eltimin hiç bişeyi olmamış. Gelinliği halasından ödünç alınmış, bir yatak odası, üstelik yeme içmede bir yıllarca, ama hala diğeri kıskanıyor. Ben bugün almadığım bişeyi yarın nasıl erkek arkadaşımın ailesine mal edebilirim ki? Alsaymışım.
Hiç yüzyüze gelmek istemiyorum. Bir kere çaydanlık almış, sonra da erkek arkadaşım da unutmuştum. O da eve götürmüş, e yengesinin başı bi dünya, işyerim de evine yakın diye gidip alayım dedim. Diğer elti de geldi, neyse tam kalkıcam büyük elti kızına getir kızım çaydanlığı dedi.
Diğer eltiyi görmen lazım, bu lafta şaşırıp tepki verecek ne var? Neee, ne çaydanlığı? Çaydanlııık, almıştım geçen gün burada unutmuşum dedim. Eve mi, çeyize mi? Çeyize dedim e göstermeden de olmuyo, aaaa benim beğendiklerimden dedi.
Uyuz oldum, uyuz. Zannetti ki, büyük elti adayı hediye aldı çeyizime..
inanmıyorum ya ama o tamamen karakterle alakalı sizlik bi durum yok ki..büyük eltin ne kadar olgunmuş işte herkes bir olmuyor maalesef
aman ben olsam cevap veririrm çatır çatır valla hemde uyuzluğuna.. sessiz kalma yoksa aynen bu olayda olduğu gibi hesap sorma adeti edinir sana
çok geçmiş olsun canım ya düzelmedin mi hala
neyin varmış ki üşütmüş müsün..
Ben nasıl desem, gerçekten kendime mal demekten çekinmiyorum yani böyle bir insanım, konuşma özürlüyüm. Benim hakkımda smuwila geçen ağzından kaçırmış ayrı hesap açıp para biriktiriyorlarmış bozuntuya vermedi ama ben anladım deyince de bişey demedim. Başkası olsa sen ne diyorsun diye kıyameti koparırdı. Resmen iftira çünkü..
Onun korkusu benden fazla ne yapılacak, e sen istemediysen bende senin gibi istemeyecek değilim. Koltuklarını sırf mor rengi hastalığı yüzünden spotçudan almış, şimdi keşke almasaydım diyormuş. Ben gidip normal bir yerden alınca suç mu olacak şimdi? Onlar evlenirken 7 bilezik istemişti bizde öyle istemek yok, 3 tane taksalar aaa benim 7 taneydi, olmaz demez.. Hiç almasam neden almadın demez ama, yeter ki iyisini ve fazlasını yapma..
bugün biraz daha iyiyim canımmm
bu arada okudum yazdıklarını, hiç bilmiyorlar/öğrenmemişler gibi davranıyolar diye..
sanırım hepsinin tepkisi bu oluyo
ben de yaşamıştım bu süreci
aa çok sevindim canım iyi olmana sahalara dön artık dün yoktun buralarda
evet gizemim ya napıcam ben akıl verin bana..
babamın karşısına geçip hadi süreci başlatalım tanışmaya gelsin falan da diyemem hayatta
ee böyle de olmuyor sevgiliminde sabrı taştı, hani neyi bekliyor belli değil bizimkiler bi sebep olsa oda yok
ayy işte iş güç yok kime nasıl saldırsam etsem diye düşünülüyor..
sen hiç takma yokmuş gibi davran ayrıca sesini de çıkar bişey derse..
bide benim hesabımdan sanane ya açmış da olabilrsn ayrıca bak bende sinir oldum şimdi
şimdi de günaydınn canım
bugün neler alacaksınız bakayım çarşıdan
Sadece biri canım, büyüğüyle aram iyidir ablam olsa bu kadar sevebilirdim ancak, anlamıyorum zaten büyük eltimin hiç bişeyi olmamış. Gelinliği halasından ödünç alınmış, bir yatak odası, üstelik yeme içmede bir yıllarca, ama hala diğeri kıskanıyor. Ben bugün almadığım bişeyi yarın nasıl erkek arkadaşımın ailesine mal edebilirim ki? Alsaymışım.
Hiç yüzyüze gelmek istemiyorum. Bir kere çaydanlık almış, sonra da erkek arkadaşım da unutmuştum. O da eve götürmüş, e yengesinin başı bi dünya, işyerim de evine yakın diye gidip alayım dedim. Diğer elti de geldi, neyse tam kalkıcam büyük elti kızına getir kızım çaydanlığı dedi.
Diğer eltiyi görmen lazım, bu lafta şaşırıp tepki verecek ne var? Neee, ne çaydanlığı? Çaydanlııık, almıştım geçen gün burada unutmuşum dedim. Eve mi, çeyize mi? Çeyize dedim e göstermeden de olmuyo, aaaa benim beğendiklerimden dedi.
Uyuz oldum, uyuz. Zannetti ki, büyük elti adayı hediye aldı çeyizime..
Hayırlı olsun, nasıl sevindim senin adına anlatamam canım..
bugün biraz daha iyiyim canımmm
bu arada okudum yazdıklarını, hiç bilmiyorlar/öğrenmemişler gibi davranıyolar diye..
sanırım hepsinin tepkisi bu oluyo
ben de yaşamıştım bu süreci
Canım nasıl oldun daha iyimisin ? Kusura bakma kendi telaşemden soramadım :26:
Günaydın canım
Yüzük tepsisi erkek tarafına vermek üzere kutu yaptıracağım pastanın da siparişini vereceğim bugün sonra rahatım
Çok teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallah
Canım nasıl oldun daha iyimisin ? Kusura bakma kendi telaşemden soramadım :26:
iyiyim canım, dinleniyorum evde..
söz tarihiniz belli oldu mu? geçmişi okkuyamadım
Söz ne zaman canım?
Evet belli oldu bu cumartesi 17.05.2014Gizemcim bahsettiğim alyansları da aldık
Dinlen canım rapor falan alsaydın birkaç gün için:26:
Evet belli oldu bu cumartesi 17.05.2014Gizemcim bahsettiğim alyansları da aldık
Dinlen canım rapor falan alsaydın birkaç gün için:26:
he heee, valla özledi ben de sizinle sohbet etmeyiiii, geçmişi de okuyamadım, neler oldu bana bi özet geçiverrbi tek son sayfada senin yazını okudum işte
canımm, senin yapabileceğin en mantıklı şey anneni devreye sokmaaak. annenden yana şanslısın bu konuda nasılsa. ya da enişteni devreye sokabilirsin. babanın enişteni sevdiğini ve onun fikirlerine değer verdiğini söylemiştin. o konuşsun babanla, "baba, şu çocuğu çağıralım da ailecek bi tanışalım" falan diye, olmaz mı :26:
ohhh çok sevindimmmm, hem tarihin istediğiniz tarih olmasına, hem de istediğiniz alyanslar olmasınaa
eee nasıl oldu da ikna oldu eniştee
Ooo harika cerencim, hadi bakalım resimleri bekliyoruz, hayırlı olsun şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?