- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.561
ayyyyyyyyy, hadi gözün aydınn...senin de netleşiyor yanii herşey çok sevindimmmm
süpperrr bunnlaar
yönkendirme istiyorummm, nerden aldınnn
Eminönünde parti şeyleri satılan bi sokak var mısır çarşısının arka tarafında kalıyo ordan aldıımnişanımız oldu her şey çok güzeldi döndüler bile tekrar trabzona yazamadım size hiç evde değildim
hoşgeldin canımmmm
eeee o zaman yaz hadiiii
Hoş buldummNasılsın canım iyileştin mi toparladın mı biraz :26:
Perşembe istemeye geldiler heyecandan elim ayağıma dolaştıtabiiki tuzlu kahvesini yaptım hiç bişey demeden içti hepsini cuma günü alışverişe çıktık alışverişimizi hallettik. öldük ama gezmekten cumartesi de nişanlıma takım elbise baktık o gün de öyle gezdik, pazar günü nişanımız oldu çok eğlendik çok oynadım hehehe hiç oturmadım neredeyse
Ben geldim herkes nerde
hoşgeldin canım naptın bugün bakalım
iyiyim canım, daha iyiyimmm
nazar değmesinnnn
Dediklerimi aldım canım kutu istiyordum ya tepsinin içinde kutu vardı onlara bayıldım öyle aldım bende dayanamadım
gizem bi resim atmıştı ya buraya bende ona bayıldım ne şıktı bende öyle bişey yapıcam
seninki de ona benziyor mu, var mı her yerde yani kolay buldun mu :44:
Canım zor buldum :26: O kadar kötü modeller var ki görünce şoke olacaksınHele o yüzük tepsileri süsleyelim derken nasıl batırmışlar anlatamam Ben bu aldığıma bayıldım ilk girdim biraz pahalı bir yer ama çok güzel şeyler vardı İstersen fotosunu atabilirim eve gelince çekmiştim
İnşallah canımmPembe güllerin yanına kırmızı yüzük kutusu koymuşlar resmen arkama bakmadan kaçtım oradan
Eki Görüntüle 1114385
vuhuuu ba-yıl-dıımmmm ceren nerden buldun bunuu
tan istediğim gibi
Teşekkür ederim canımÇarşıdan aldım alacağın zaman söyle bana adını falan yazarım bir tek bunu aldığım yerde beğendim bende zaten
İnşallah canımmPembe güllerin yanına kırmızı yüzük kutusu koymuşlar resmen arkama bakmadan kaçtım oradan
Eki Görüntüle 1114385
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?