Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ayyyyyyyyy, hadi gözün aydınn... senin de netleşiyor yanii herşey çok sevindimmmm

süpperrr bunnlaar

yönkendirme istiyorummm, nerden aldınnn

Eminönünde parti şeyleri satılan bi sokak var mısır çarşısının arka tarafında kalıyo ordan aldıım nişanımız oldu her şey çok güzeldi döndüler bile tekrar trabzona yazamadım size hiç evde değildim

eeee o zaman yaz hadiiii

Perşembe istemeye geldiler heyecandan elim ayağıma dolaştı tabiiki tuzlu kahvesini yaptım hiç bişey demeden içti hepsini cuma günü alışverişe çıktık alışverişimizi hallettik. öldük ama gezmekten cumartesi de nişanlıma takım elbise baktık o gün de öyle gezdik, pazar günü nişanımız oldu çok eğlendik çok oynadım hehehe hiç oturmadım neredeyse

Hoş buldumm Nasılsın canım iyileştin mi toparladın mı biraz :26:

iyiyim canım, daha iyiyimmm

nazar değmesinnnn

Dediklerimi aldım canım kutu istiyordum ya tepsinin içinde kutu vardı onlara bayıldım öyle aldım bende dayanamadım

gizem bi resim atmıştı ya buraya bende ona bayıldım ne şıktı bende öyle bişey yapıcam

seninki de ona benziyor mu, var mı her yerde yani kolay buldun mu :44:

gizem bi resim atmıştı ya buraya bende ona bayıldım ne şıktı bende öyle bişey yapıcam

seninki de ona benziyor mu, var mı her yerde yani kolay buldun mu :44:

Canım zor buldum :26: O kadar kötü modeller var ki görünce şoke olacaksın Hele o yüzük tepsileri süsleyelim derken nasıl batırmışlar anlatamam Ben bu aldığıma bayıldım ilk girdim biraz pahalı bir yer ama çok güzel şeyler vardı İstersen fotosunu atabilirim eve gelince çekmiştim

evet çok isterim merak ettim

bende ya hiç sevmem şaşalı şeyleri kroca geliyor bana inş bende alışverişe çıkınca tabi o günleri görebilirsem kolayca bulurum

evet çok isterim merak ettim

bende ya hiç sevmem şaşalı şeyleri kroca geliyor bana inş bende alışverişe çıkınca tabi o günleri görebilirsem kolayca bulurum

İnşallah canımm Pembe güllerin yanına kırmızı yüzük kutusu koymuşlar resmen arkama bakmadan kaçtım oradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…