- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.641
kızlar günayydıınnnnn
nasılsınız grüşmeyeli, beni özlediniz mi
Günaydınnn hoş geldin canımm özledik ki
bende özlediimmmm
nasılsın canım hazırlıklar nasıl gidiyor
yarın dimi sizin söz
Evet canım yarın benim hazırlıklar bitti artıkAlyans bilezik alındı pasta sipariş edildi tepsilerim alındı kurabiyelerim yapıldı herşey tamam
alyans istedigin olmuş galiba çok sevindim
Eveeettt istediğim alındı canım550 vermem derken 700 verdi sevgilim hahaha
iyi olmuş boşver gönlüne göre olmuş işte
Annem ve kv sağolsun canım çok yardımcı oldularKv ile zevklerimiz o kadar aynı ki hiç sorun yaşamadık bilezik konusunda da
oo çok şanslısın o zamandaim olsun mutlulugun canım
Amin Canım inşallahHadi sen anlat Ankarada neler yaptın
salı günü 4 saat kpss kuyrudugunda bekledimçarşamba perşembe de toplantıdaydım
Eki Görüntüle 1115981 tepsim nasılll
kızlar günayydıınnnnn
kızlar günayydıınnnnn
Burhan ne oldu
salı günü ben bi trip attım ona, sabah daha otobusteyken, 2 ay oldu görüşmüyoruz, kendimi sorguluyorum ben artık diyeo gün aradı beni öğle arasında, işte ço yogundum ben bu ara, işten hep 9 da 10 da çıktım falan filan. ben de dedim, o saatte de çıksan insan arayabilir, bi kahve içelim diyebilir, resmen umursamadın beni dedim. işte olur mu öyle şey, ben senin böyle bi beklentin oldugunu bilmiyordum falan filan 10 dk konuşmuşuz tel de
meclise de gitmedim, zaten somada olan olaydan dolayı canım çok sıkkındı, meclise gidersem kendimi tutamayabilirdim sanırım, hiç konusunu bile açmadım yani :26:
en son pazar günü sabah gidecegim ben o günü tümden beraber geçirecegiz, pazartesi de eskişehire gidecekmiş aslında ama sen varsan gitmem dedigerçi ben yine de gitsin diye ısrar edecegim plan yapmış, benm için bozmasın :26: pazar günü görüşelim bakalım o kadarı yeter
hiç özlemedik kiiiii
Günaydın canım özlemez olur muyuz :116:
iyi yapmışsın valla bilsin canım bak bilmiyormuşBu pazarmı görüşeceksiniz görüşün artık yahu ben merak ediyorum burada
yalan söylüyosun
teşekkür ederimm
evet canım bu pazar görüşecegiz
ortak arkadaşımız dedi ki, burhan çok çekingendir, aklına gelse bile sana diyemezdi akşam 1 saat görüşüp kahve içelim diye. öyle birisi o dedi :26: kafam karıştı iyice :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?