- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.681
benim herşeyi belli etmemi saymazsak olmadı hiçbişey
bakalım neler olacak
yarında senin için güzel şeyler olacak
bi gün kaldı inanmıyorum ya yarın akşam sözlü olacaksın yani kısmetse
Sözlü olacağım artık demiSen böyle söyleyince dank etti resmen
okudum geçmişi de ehh biraz belli olmuş gibi triplerden ama belki de anlamamıştır
ee bu pazar işi ne hep beraber mi toplanacaksınız
her şey güzel olacak, burhanla olncaaaa...
Sözlü olacağım artık demiSen böyle söyleyince dank etti resmen
eveeettt sözlü olacaksın resmiyete dökülecek her şey
anlamıştır kesin kuzum, adama resmen sevgili tribi attımtabi beni görmek zorunda degilsin, istemiyorsan sen bilirsin falan
bi ara benmle bu sesle konuşma lütfen bile dedi yanikesin anladı kesinn
pazar günü de kahvaltıda buluşacagız hep beraber, diğer arkadaşlar öğleden sonra ayrılacak sanırım, burhan bey siz gelmeseniz bile ben görüşürüm ayıp oldu kıza demişdingill
Şuan ateş bastı beniRahat rahat takılıyorduk vay be Ya kızlar birde o söz tepsisini kim verecek kvye biliyormusunuz acaba :26:
Şuan ateş bastı beniRahat rahat takılıyorduk vay be Ya kızlar birde o söz tepsisini kim verecek kvye biliyormusunuz acaba :26:
yaaa öyle mi dedi gerçektensende naptın bağırdın mı adama
demekki sende artık bekleyemedin bu belirsiz duruma.. bak emrahta bile bekledin tahammüle ettin bunda olmadı neden acaba
asıl şimdi daha rahat takılacaksınız kuzum kim ne diyebilir
ben okumuştum burda ya unuttum kardeş mi veriyordu ne :26:
bak onu ben de bilmiyorummm
çok doğru noktaya parmak bastınnnızz efenimmm
Kardeşim yok ama kuzenim var biri tepsiyi tutacak biri de bunu versin o halde olur mu öyle benim arkadaşımın annesi vermiş mesela :26:
olur niye olmasın zaten başka kim verecek,, senden başka herkes olur
ama yine araştıralım her şey usulüne uygun olsun
yaaa öyle mi dedi gerçektensende naptın bağırdın mı adama
demekki sende artık bekleyemedin bu belirsiz duruma.. bak emrahta bile bekledin tahammüle ettin bunda olmadı neden acaba
çok doğru noktaya parmak bastınnnızz efenimmm
bağırmaktan demedi kız, soğuk konuştum diye dedinormalde tel de konuşurken şakırım ben burhan biliyor onu, bunda bildigin neredeyse siz diye hitap edecektim ama baya soğuktum hak etti diye pek sesi çıkamadı
ben daha söz tepsisi oldugunu bile sizden ögrendim geçenlerde
yüzükler takılırken aynı anda verilmiyorsa eğer tepsi, kuzenin versin onu da olmaz mı :26:
emrahda bekledim çünkü yapabilecegim bişey yoktu, bunda dürtmek lazım ben napayım
Yüzük tepsisi yüzüklerin konulacağı tepsi söz tepsisi de giderken erkek tarafına verilen tepsi fotosunu atmıştım buraya ben alınca
heh işte onları gördüm de sizden öğrendim diyorum ya zatenbana kalsa evde bi tane gümüş tepsi var ona yuzuklerı koyar takarım, yok yükselti yok çiçek ne çok ayrıntı var tam erkek olacak hatunmuşum yaa, herşeye ne gerek var diyip dururdum kesin
Valla çok stres oluorum böyle bilmediğim bir şey olunca canım peki kime verilecek
bağırmaktan demedi kız, soğuk konuştum diye dedinormalde tel de konuşurken şakırım ben burhan biliyor onu, bunda bildigin neredeyse siz diye hitap edecektim ama baya soğuktum hak etti diye pek sesi çıkarmadı
kayınvalidene verilecek de kim verecekkuzenin verir olmadı yada annenin vermesi daha mı uygun kaçar ki :26::26:
hee frekanslar karıştı bendepazar büyük gün bence bakalım yalnız kalınca neler konuşulacak
Canım bende öyle diyorum ama şu söz işi çıktığından beri ne lazımsa alalım istiyorum bir hafta boyunca hergün çarşıya çıktım ki kıyafet almayacaksam hiç sevmem alışverişi.. ama herşey olsun istiyorsun özeniyorsun birde laf gelmesini istemiyorsun açıkçası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?