- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.721
Tepsimi kv çok beğenecek ona eminim zatenKazasız belasız atlatayım da yeter bana canım:26:
Sanmıyorum canım aslında ama belli de olmaz güvenemiyorum ki.. Ne kötü değil mi hayatta güvenmem gereken sırtımı yaslamam gereken tek insana güvenemiyorum..
o elbisenin içine gireceğim gün bi gelsin heleee
ne kadara almıştın canım :26:
kontrol ettim canım başvurum yapılmış, ama merkeze gönderildiginde evraklar eksik evrak var derlerse diye korkuyorum ben :26:
ne gibi bi sorun çıkar ki cerenim :26: yani özelse anlatma tabi de düşünüp ona göre önlem alsanız şimdiden :26:
tamam bekliyorum, çabuk olsun
yok yok bişey olmaz canım kimbilir kaç kişinin senin gibi alınmamıştır..
ben kayıt olurken aklıma bişey takıldı sordum ordaki adama..adamda ne olursa olsun sen o elindeki kayıt evrağında ösym ye davayla kök söktürürsün dedi..
yani o kayıt kağıdı sendeyken hiç bişey yapamazlar korkma
ne gibi bi sorun çıkar ki cerenim :26: yani özelse anlatma tabi de düşünüp ona göre önlem alsanız şimdiden :26:
tamam bekliyorum, çabuk olsun
Canım aslında o an bir sorun çıkmaz.. Sonrası için şüpheliyim nasıl desem ilk gördüğü kişiden bile borç isteyebilir :26:
150 dediler 130a aldık canım 250ye kadar çıkıyor fiyatlar 80e kadar da düşüyor
heee o kadar kolaydı zatenn
hee iyi bari o zaman :26:
bizim okulda kayıt yaptıran kimseden almadılar o evraklarıki ankaranın en yıgun liselerinden biriymiş, biz az insan vardır sanıyorduk 4 saate yakın bekledik kuyrukta
hey maşallah 4 saat mii
off ya bu sene demekki ne kadar çok rakibimiz var herkes devlete girmeye çalışıyor..
bu sene de bana hayal oldu gibi devlet kapısı
sonrası için kuzum sevgilin zaten az çok biliyorsa durumu uygun bi şekilde ailesine de söyler, onlar idare ederler bencebu seninle alakalı bişey degil sonuçta sen dert etme kendine, o gün sorun da çıkmaz diyorsun bak ne güzel, sen tadını çıkar şimdi bu günlerin
fiyatı gayet yerinde normalde bi tepsi bile ne kadar pahalı..artı içinde bi kutu mendil çorap var yanlış görmediysem
öyle demeee :84: :84:
gerçi arkadaşlarla konuştuk geçen gün, ben devlette de çalışamam ona karar verdimçok fazla rüşvet işi dönüyor diyorlar, ben bile bile haram lokma yemem ki :26: özel desen ayrı tantana zengin koca da yok napacam ben
evet tatlım fiyatı da uygun :) Tepsi kutu çorap mendil birde kadeh var eh süslemede var çok şık fiyatı bana da uygun gelmişti
Ailesi de biliyor durumu canım ben söyle demiştim sevgilime.. Söyle ki bilsinler haberleri olsun ki biz zaten söylemiştik diyebilelim.. Çıkmaz canım umarım da mutlu olurum :)
hee hele bi görüyüm rüşveti koşa koşa şikayet ederim, ben bi girsem hayırlısıyla valla göz açtırmam kimseye..sende öyle yaparsın
hem her yerde yokki o şeyler bu yüzden vazgeçtim deme bana
sanırım ben diyet yapamıyorum gizem, benm kodum bozuk
öyle demeee :84: :84:
gerçi arkadaşlarla konuştuk geçen gün, ben devlette de çalışamam ona karar verdimçok fazla rüşvet işi dönüyor diyorlar, ben bile bile haram lokma yemem ki :26: özel desen ayrı tantana zengin koca da yok napacam ben
aa kadeh de mi var görememişim ben onu resimden
çıkmaz çıkmaz, sen şimdiden başla mutlu olmaya
ya bende şikayet ederim de bu sefer ordan oraya sürülürümhe sürüleyim umrumda degil korkutamazlar beni dee, benm yerime gelen kişi yapacak bunu bilecegim gönlüm razı olmaz bu sefer de
bide bizimki direk inşaat işi, allah koruusun bi imzadan dolayı o ev yıkılsa, sorumlusu ben olmasam bile işleyişi bildigimden vicdan azabı duyarım :26: off çok zor işler yaa
bizim buraya da mimarlar geliyor, onaylı projeleri falan getiriyorlar şantiyelerimizin..yahu siz nasıl çiziyorsunuz onları ayy kör olur insan :111:
neden kiii
burhan iyi kazanmıyo muu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?