Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

kız düşün şuan hastane projesi çiziyorum, yani o gördüğünüz koca hastanelerin her bir yarıntısıyla uğraşıyorum yanii

benm gözler 4.5 numara bozuk zaten, boşa bozulmadılar

Allah kolaylık versin kuzum benimde gözler 4 numara

valla versin tabi versin dee bi ömür böyle geçmez başka meslek bulmam lazım benm

ben lens kullanıyorum, gözlüğü hiç sevemedim, ilk fırsatta da lense koştum

ben ne lens ne gözlük kullanıyorum yani çocukken çok taktım bıktım, hipermetrop benim o yüzden sürekli takmama gerek yok alllahtan ders çalışırken takıyorum

ben eylülde açıköğretim kayıt olucam gel senle beraber yeni bi bölüm seçelim

sen yakını mı göremiyorsun yanii, o daha iyi yaa, ben gözlük yada lens takmadıgım zaman insanları yürüyüşlerinden tanıyordum artık

açıköğretimden ikinci üniversite benm de aklıma ama kendime uygun bir bölüm bulamadım sen ne okuyacaksın :26:

Bende uzağı göremiyorummmm Sevgilim de uzağı göremiyor Beraber otobüs bekliyoruz dibimize gelince anlıyoruz hangisi olduğunu birde inatlaşıyoruz iki kör bu bizimki yok hayır değil diye ama gözlük asla takmıyoruz inadımız da inat

lens kullanın canım, dünyadaki en büyük icat bence lens

işte o zor uzağı görememek ama takın ya yoksa iyice yükselir numaralar

evet canım yakını göremiyorum şans benim için

ben sosoyal hizmetler düşünüyorum ataması çok düşük puanlarla oluyor ama tekrar bi 4 sene gözüm yemiyor açıkcası

ben ikinci üniversiteyi atanmak için sırf zevk için okurum okursam :26: yaş zaten 29, bide 4 yıl okusam 33, zaten o yaştan sonra atama olmuyor

o yuzden felsefe mi okusam acaba diyorum, biraz ilgim de var ama çok çalışmak gerekir herhalde :26:

benm kullandıgım lensler geçirgenliği yüksek lensler, her gece çıkarmasan da oluyor en az haftada 1 bir gece çıkarsan yeterli yani de ben onu bile unutuyorum bazen

2 senedir gitmedim doktora gitsem ne der Allah bilir en son 1.25 di sanırım

evde gözlük dışarda lens benim taktik bu

E bak buda iyimiş Topicte de herkes gözden sorunlu

Hiç eğlenceli değil gözlük

valla ben memurlukla kafayı yedim ne yapsam ona bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…