- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.741
kız düşün şuan hastane projesi çiziyorum, yani o gördüğünüz koca hastanelerin her bir yarıntısıyla uğraşıyorum yanii
benm gözler 4.5 numara bozuk zaten, boşa bozulmadılar
Allah kolaylık versin kuzumbenimde gözler 4 numara
valla versin tabi versin dee bi ömür böyle geçmez başka meslek bulmam lazım benm
ben lens kullanıyorum, gözlüğü hiç sevemedim, ilk fırsatta da lense koştum
ben ne lens ne gözlük kullanıyorumyani çocukken çok taktım bıktım, hipermetrop benim o yüzden sürekli takmama gerek yok alllahtan ders çalışırken takıyorum
ben eylülde açıköğretim kayıt olucam gel senle beraber yeni bi bölüm seçelim
sen yakını mı göremiyorsun yanii, o daha iyi yaa, ben gözlük yada lens takmadıgım zaman insanları yürüyüşlerinden tanıyordum artık
açıköğretimden ikinci üniversite benm de aklıma ama kendime uygun bir bölüm bulamadımsen ne okuyacaksın :26:
Bende uzağı göremiyorummmmSevgilim de uzağı göremiyor Beraber otobüs bekliyoruz dibimize gelince anlıyoruz hangisi olduğunu birde inatlaşıyoruz iki kör bu bizimki yok hayır değil diye ama gözlük asla takmıyoruz inadımız da inat
lens kullanın canım, dünyadaki en büyük icat bence lens
O da çok uğraştırıyor ya ben çekemem tak çıkar
ben takıyorum bir daha ay sonunda çöpe atmak için çıkartıyorum
e gece yatarken nasıl oluyor :26:
O da çok uğraştırıyor ya ben çekemem tak çıkar
Bende uzağı göremiyorummmmSevgilim de uzağı göremiyor Beraber otobüs bekliyoruz dibimize gelince anlıyoruz hangisi olduğunu birde inatlaşıyoruz iki kör bu bizimki yok hayır değil diye ama gözlük asla takmıyoruz inadımız da inat
sen yakını mı göremiyorsun yanii, o daha iyi yaa, ben gözlük yada lens takmadıgım zaman insanları yürüyüşlerinden tanıyordum artık
açıköğretimden ikinci üniversite benm de aklıma ama kendime uygun bir bölüm bulamadımsen ne okuyacaksın :26:
işte o zor uzağı görememek ama takın ya yoksa iyice yükselir numaralar
evet canım yakını göremiyorum şans benim için
ben sosoyal hizmetler düşünüyorum ataması çok düşük puanlarla oluyor ama tekrar bi 4 sene gözüm yemiyor açıkcası
benm kullandıgım lensler geçirgenliği yüksek lensler, her gece çıkarmasan da oluyoren az haftada 1 bir gece çıkarsan yeterli yani de ben onu bile unutuyorum bazen
evde gözlük dışarda lens benim taktik bu
işte o zor uzağı görememek ama takın ya yoksa iyice yükselir numaralar
evet canım yakını göremiyorum şans benim için
ben sosoyal hizmetler düşünüyorum ataması çok düşük puanlarla oluyor ama tekrar bi 4 sene gözüm yemiyor açıkcası
2 senedir gitmedim doktora gitsem ne der Allah bilir en son 1.25 di sanırım
ihmal etme şekerim sen bu işi, ileride daha çok büyümesinhiç olmazsa evde falan takarsın
Aynen bir ara gitmek lazım
sözü bi atlat sonra zamanın bol nasılsa
ben ikinci üniversiteyi atanmak için sırf zevk için okurum okursam :26: yaş zaten 29, bide 4 yıl okusam 33, zaten o yaştan sonra atama olmuyor
o yuzden felsefe mi okusam acaba diyorum, biraz ilgim de var ama çok çalışmak gerekir herhalde :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?