Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Hahaha ay canım ya güldürdün beni benim 2sene olacak 2 3 ay sonra şimdiden öyleler valla yandık desene Kız isteme aile arasında yeterli bence nişana gelseler ya sadece zor olmazmı ki böyle :26:

Hahaha ay canım ya güldürdün beni benim 2sene olacak 2 3 ay sonra şimdiden öyleler valla yandık desene Kız isteme aile arasında yeterli bence nişana gelseler ya sadece zor olmazmı ki böyle :26:

ben de çok kalabalık olmasın aile arasında olsun istiyorum ama teyzelerim hep gelmek istiyor yaa
kıramıyorum onları da

o nedenle benim buna göre hesap kitap yapmam lazım

eveeeeeeet
neler alınır isteme ve nişanda

İstemede kahve bol miktarda bulunsun Yanına çifte kavrulmuş lokum koyarsın Sonra ikramlık olmalı canım kurabiye börek kek poğaça falan yapabilirsin a birde vazo bulundur evde çiçekler açıkta kalmasın ben yandım sen yanma Terlik olsun ayakkabısı olmayana verirsiniz Şimdilik aklıma gelenler bunlar Nişan mı söz mü olacak canım :26:

Oh oh sağol canım demek siz kız isteme faslını atlatmışsınız :)

nişan olacak canım havuz başında kokteyl tarzında nişan yapmayı düşünüyorum
isteme - söz bi arada olur sanırım da söz ne bileyim araya kaynayacak gibi
isteme nişan olacak sadece

söz ile nişan arasında çok bir fark yok ki :44:

Geçen cumartesi istemem oldu canım yarın da söz olacak İstemeyi atlattım yani ben

Sözde bohça falan olmuyor canım aile arası oluyor genelde nişanda daha detay oluyor takı takılıyor falan

Geçen cumartesi istemem oldu canım yarın da söz olacak İstemeyi atlattım yani ben

Sözde bohça falan olmuyor canım aile arası oluyor genelde nişanda daha detay oluyor takı takılıyor falan

ooo harika hayırlı olsun
nasıl geçti isteme güzel miydi :)

işte benim il dışından gelecek akrabalarım görmek istediği için isteme-söz-nişan hepsi bir arada olacak gibi :)

ooo harika hayırlı olsun
nasıl geçti isteme güzel miydi :)

işte benim il dışından gelecek akrabalarım görmek istediği için isteme-söz-nişan hepsi bir arada olacak gibi :)

Çok güzeldi canım sanki yıllardır tanışıyor gibiydi herkes bol bol güldük eğlendik

Olsun canım öyle olsun önemli olan sizin mutluluğunuz bende söz nişan bir olsun isterdim ama kısmet değilmiş nişan bir sene sonra olacak
Bohça falan verecekmisiniz canım ?

wuuu canım söz ile nişan arası 1 yıl çok uzun değil mi yaa neden öyle oldu kii
sonra da düğün var daha ooy

eveeet bohça vereceğiz canım
artık nasıl yapacağız bilmiyorum bari isteme - söz cuma olsun nişan cumartesi olsun da
cuma günü rahat rahat bohça serelim yahuu

tel kullanıyorum canım çıkmadan nişan yapamam sözü de adı konsun diye yapıyoruz :)

Evet bak öyle mantıklı şimdi sözde sana tektaş takılcak nişanda da alyans değil mi öyleyse dediğin gibi de yapabilirsin işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…