- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.001
dedirtmiyceksin canım bir iki derken hep olur..
Sor aklına gelirse4. Sınıfım bakalım bir şeyler öğrenebilmiş miyim
bana kıymetli evrak hukukunu anlatır mısın sadece o konuya kafam basmıyor
Nasıl yapcam ya. Bi bilen desin hele bana. Arıyorum ben hep. Sesimi yükseltince suratıma kapattı. Hem suçlu hem güçlü diye. Sonra ben aradım. Aramaym diyorm olmuyo. Zart zart arıyorum falan. O koşsun peşimden ya. Öle olsun istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynennn bundan sonraki stratejim o zaten
sen gidiyor musun yarın
Kıymetli evrakı daha bu dönem alıyorum canim ya daha calısmadım konularına bilmiyorum
Kızlaar bugun benim kıskançlık damarım tuttu
Markete diye yurtta cıkmıstım yaa sevgilimin yanına gittim bir daha konuşmak için
Yaa bunun ev arkadaşının sevgilisi geldi
Zaten o da sık sık geliyor
Ya kız sürekli mini ve gogus dekolteli giyiniyor
Ya ben deli oluyorum
Sevgilim beni hic ev arkadasları yanında oturtmaz hepsi erkek sonucta
Bu kız hep ortak salonda onlarla oturuyor
Deliriyorum ya
Bugün eve anahtarla girdi kız ben şok
Biz 5 yıllık sevgiliyiz ben anahtar almadım sevgilimden
Evde ondan başka 4 erkek var anahtarla cat kapı giremem diye
Kız catır cutur giriyor
Cok iyi ve tatlı birine benziyor ama kıza iyi samimi davranamıyorum ya
Güzel bi kız bi de
Dekolte filan valla kıskanıyorum sevgilimden ya
yok canım gitmiyorumbugun arkadaş da sordu yarın napıyoruz diye beyefendi ona da cevap vermedi artık konuşmayı bile düşünmüyorum valla
tutacaksın canım kendini ha hatalı olursan tabi peşine düş ama o haksızsa yapma yani arama.
bu sefer der ki ben ne yapsam peşimde zaten ne söylediğine dikkat eder, ne hareketlerine..
biraz seni kaybetme duygusunu yaşat ona bilsinn..
kuzum olayın sevgilinle alakası yok ki, tamamen kızın sevgilisinin rahatlıgısevgilinle aranda neden huzursuzluk çıkartasın ki bu konuda :26:
O beni kaybetmekten korkmuyomuş öyle dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ee geçmiş olsun vermişsin kozu eline
yaa niye böyle oldu ya
acaba sen ona tepki verdin diye geçenlerde rahatsız mı oldu ki kendini geri çekmiş olabilir :44::44:
Ya alıskın değilim tuhafsıyorum kıskanıyorum yaa
Sevgilime yine bir sey soylemiyorum ki ben icten ice kiskaniyorum
Eve anahtarla girdi selaaam ben geldim dedi
Ben catladim patladim yerimde ya off
Nerden cikti bu kiz
kızlar ben çıkyorum sohbetten istemeyerek de olsa..
bakmayın böyle laf yetiştirdiğime çok hastayım boğazım çok şiş faranjitim azdı yine
ben dinleneyim biraz yarın devam ederiz, öpüyorum hepinizi..
ya gülüm tepki koyacak adam o zaman koyardı, telefonda bi sürü dil döktü bana şöyle yapalım edelim falan diye, benm sesim düzelene kadar tel i kapatmadı vs. ondan sonra tık yok bi daha
hadi ben yanıldım, arkadaşlarımda mı yanıldı yani anlamıyorum ki :26: face ini falan da kapatmış bi sıkıntısı var herhalde diyecegim, ee ben onun arkadaşıyım bana anlatabilir, bana olmasa çocukluk arkadaşı olan arkadaşıma anlatır :26: hiç anlamadım valla
boşver kuzum takma bencesevgilin zaten gider odasında falan oturur, ne işi var onların yanında dimi ama
ya gülüm tepki koyacak adam o zaman koyardı, telefonda bi sürü dil döktü bana şöyle yapalım edelim falan diye, benm sesim düzelene kadar tel i kapatmadı vs. ondan sonra tık yok bi daha
hadi ben yanıldım, arkadaşlarımda mı yanıldı yani anlamıyorum ki :26: face ini falan da kapatmış bi sıkıntısı var herhalde diyecegim, ee ben onun arkadaşıyım bana anlatabilir, bana olmasa çocukluk arkadaşı olan arkadaşıma anlatır :26: hiç anlamadım valla
boşver kuzum takma bencesevgilin zaten gider odasında falan oturur, ne işi var onların yanında dimi ama
bakmayın böyle laf yetiştirdiğime çok hastayım boğazım çok şiş faranjitim azdı yine
Ben geldigimde kiz bir de "aa sen yeni mi geldin ben cikarken yoktun" dedi ben iyice icten ice dellendim
Yok valla gayet hep beraber salonda oturuyorlar cunku laptoplar salonda
Sevgilimin laptop yok arkadaslarininkini kullaniyor
Orada yemek yiyorlar filan
Kiz da dolaniyor minilerle
off canım ya sanada hep derdini anlatamayanlar denk geliyor
o zaman sevgiline güveneceksin canım mecbur :26: yada bacaklarını kopartacaksın ki gelemeyecek bi daha eve
işte bu yuzden bende kaçarak uzaklaşıyorum
çok geçmiş olsun selenimmdikkat et kendine :26: yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?