Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bakıyorum canım o yuzden de trip atmayacagım, sık bogaz etmeyecegim ama kendimi de düşünmem lazım, yine üzülmek istemiyorum, bkendimi geri çekip beklemek istiyorum bakalım neler olacak :26:

bakıyorum canım o yuzden de trip atmayacagım, sık bogaz etmeyecegim ama kendimi de düşünmem lazım, yine üzülmek istemiyorum, bkendimi geri çekip beklemek istiyorum bakalım neler olacak :26:

öyle yaaap canımm düşündüğümüz gibi ilgisi varsa, onun adım atması gerek artık, sonuçta senin onunla görüşmek istediğinden haberdar

ben yatıyorum artık, hepinize iyi geceleeeer

Evde mi olacak? Evdeyse kısa daha iyi olur diye dusunuyorum,, yasadigin yerde imkanlar kisitli mi biraz daha magaza dolassan bulamaz misin

abartı olmaaaaz

kızlar, bugünler bizim en güzel günlerimiz olacak, o günün/gecenin yıldızı biz olucaz, o yüzden hiçbişey abartı olmaaaaaz

kısa daha iyi olur sanki ama eger abartılı tüllü falan bişey degilse bence uzun da olabilir gibi geliyor şekerim :26:

öyle yaaap canımm düşündüğümüz gibi ilgisi varsa, onun adım atması gerek artık, sonuçta senin onunla görüşmek istediğinden haberdar

ben yatıyorum artık, hepinize iyi geceleeeer

bence de canım, ben topu attım o şimdilik tutamadı, zamanla isterse tutar, istemezse canı sagolsun

iyi geceler gizemim, yarın görüşürüz

Bende oyle düşünüyorum canim icime sinen bisey olsun en azindan :) iyi geceleeerr :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kısa elbiselerden ziyade uzun elbiseleri beğeniyorum mesela böyle merasimler için... bence göstermeli elbise kendini, diğerlerinden farkı olmalı yani söze gelen genç akrabalar, yada yakın arkadaşlar da kısa tarzda elbise gibi şeyler giyiyor genelde... eee o zaman benim ne farkım kalacak davetlilerden :26: o yüzden ben uzun tercih ederim meselaa

Gordum tabiki seni gormez miyim ama hangi topikte oldugunu göremiyorum telefondan girdigim icin kısa aradım bende ama yok yok yoookk bi tane uzun begendim yaka kısmı tül detayli arkasi da tülden hafif sırt dekolteli dümdüz iniyor sonra cok abartili bisey degil yani :)

Bende oyle dusundum canim kuzenlerim gelecek onun da kuzenleri var kız cok olacak yani ve hepsi elbise giyecek, dogal olarak kısa giyecekler benim farkim kalmayacak :)

resmi falan yok mu acaba elbisenin :26: eger anlattıgın gibi sadeyse olabilir bence canım :26: sen uzun boyluydun da hatırladıgım kadarıyla gayet de yakışır

resmi falan yok mu acaba elbisenin :26: eger anlattıgın gibi sadeyse olabilir bence canım :26: sen uzun boyluydun da hatırladıgım kadarıyla gayet de yakışır

O an resmini cekmek aklima gelmedi malesef keske cekseydim size gosterirdim elbise uzerimde cok guzel durdu ve abartili da degil gercekten ben sevmem zaten oyle cok abartili pullu suslu kabarik elbiseleri :) sadece uzun olmasi aklimi karistirdi yoksa cok sade

sade olmasa da olur kiii

bu, onun sözü sonuçtaaaa

tabi de canım evde olacak ya abartı olursa sıkıntı olur diye dedim

kısaltılabilir bişeyse kısalttırmayı düşünmez misin canım :26:

tabi de canım evde olacak ya abartı olursa sıkıntı olur diye dedim

kısaltılabilir bişeyse kısalttırmayı düşünmez misin canım :26:

Oyle oynamalar yapmayı da pek istemiyorum bide uzerinde hicbir modeli olmadigi icin kısası cok fazla sade olur duz elbiseye döner yani :) sevgilimin fikrini aldım abartili olur mu dedim olsa da önemli degil istedigini giy dedi, onlar gelince bakcaz zaten ben fikir edinmek icin ciktim da bide o görür oyle karar veririz artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…