- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #6.981
Kpss temmuzda sanırım aman sıkı tut
Ben final zamanı 14 saat ders calıstıgımı bilirim :26:
evet 5-6 temmuz :18:
sen ne okuyorsun canım..:44:
bu erkeklerin hepsinin beynini açıp bakmak istiyorum neler geçiyor akıllarından acabaa
ohh sen planı yapmışsın bileablanla enişten halleder inşallah da senin de telaşlarına katılırız buradan
Ya biz akrabayız ya. Olmazsa diye panikliyo. Allah korusun. Ayrılık olursa herkes bilicek. Nasıl bakıcaZ birbirimizn yüzüne düşüncesnde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohh sen planı yapmışsın bileablanla enişten halleder inşallah da senin de telaşlarına katılırız buradan
Hukuk canım
hiç sanmıyorum böyle pasiflikle bizden bi tırt olmaz
ya allahaşkına şimdiden ayrılık olursa şu olur bu olur mu diyor valla çok kızdım..
hiç sanmıyorum böyle pasiflikle bizden bi tırt olmaz
ne güzel Allah yardımcın olsun
bende kpss sayesinde hukukları yalayıp yutuyorum her çeşidi var sınavda maşallah
yaa baban öğrenince kabul etmez diye korkuyorun hiç bi sorun çıkmadı, şimdi sindirmeyi bekliyordurbiraz, sabret bakalım er yada geç diyecek ne zaman gelecekler diye
Ondan çok ben derim ayrılalım istemiyosan ayrıl diye. O susturur benii. Ayrılık lafını getirip durma diye. Saçmalama der. Ama bu sefer öle demedi
ama canım zaman geçiyor ramazan geliyor sonra herşey çok ertelenecek ve ben aylarca korkuyla onunla görüşememe durumuna devam edicem..
bak canım bi ilişkide sürekli ayrılık lafı olmaz, yıpranırsınız..
ağzına bi kere alıştı mı her kavgada çıkar kolayca
bak bizim üç sene oldu bu ay.. ha ben bi kere demiştim ama o hiç demedi..dört gün konuşmadık yine ağzına almadı bende..
sende dikkat et bundan sonra canım
Oh oh ne güzel :) hukuki meselelerde birbirimize danisabiliriz demek
Ayy inşallah dememm. Bu arada gelecek ay da bizim 3 yıl olucak Allah izin verirsee
ama canım zaman geçiyor ramazan geliyor sonra herşey çok ertelenecek ve ben aylarca korkuyla onunla görüşememe durumuna devam edicem..
nice 3 senelerimiz olur inşallah
selencimm, sabır diliyorummm
Amin canım amiin :) ya benimki hiç özür dilemiyo. Uyuz oluyorum ya. Özür diler insan bi diyorum. Dilemiyo. Yalandan özür dilerim oldu mu diyo
aa benim aklıma takılanları sana sorarım ozman doğru didin
aman dilemesin be canım hele ki yalandan olacaksa hiç demesin
ama hatasını anlıyorsa sorun yok, bizde de ben pek özür dileyemem o diler
sen görüş kuzum nasıl olsa baban biliyor, böylece rahatsız olur belki ona göre adım atılsın der
Salak dedi bana ya. Çok ağırıma gitti. Ben de istemezdim öyle olmasını diyo. Ama bu da benim bizi kaçıncı hatam. Halamlar da bnm yüzümden öğrenmişti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?