Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

benim kuzenim var 31 yasında bayan
ona da hep böyle oluyor ya
sizin kısmetinizi mi bagladı birileri nedir :26:
o da biriyle arkadas olur ilk aylar her sey mukemmel
ama sonra birden adam gider ne oldugunu anlamayız

ben 29 yaşındayım artık cerenim, daha ne zaman bulacagım birini, ayrca bi söz de vardır " sen doğru insan ol ki doğru insan seni bulsun " diye. demek ki bende doğru degilim cidden kafam çok bozuk. en sonunda şuan arkadaşım olan eskiden kısa süreli flörtleştigim kişiye soracagım neden beni sevmedin diye de arkadaşlıgımız zarar görür diye çekiniyorum. ama cidden devam edebilmek için bu sorunun cevabını bulmam lazım

benim kuzenim var 31 yasında bayan
ona da hep böyle oluyor ya
sizin kısmetinizi mi bagladı birileri nedir :26:
o da biriyle arkadas olur ilk aylar her sey mukemmel
ama sonra birden adam gider ne oldugunu anlamayız

benm eski nişanlımın tarafı biraz bu büyü işleriyle falan ilgiliydi diye annem geçen sene baktırdı var mı bende bişey diye de yokmuş :26: kimsenin ahını da almadım ben yaa, hep ılımlı olmuşumdur insanlara karşı :26: neden böyle oluyor

anlaştık bebişim ama bi şartla sözden resim istiyorum

canım neden hep kendinde eksiklik görüyorsun ki olacağı, yaşanacağı varmış sende yaşadın bu olayları..her şey güzel olacak biraz sabır

Son düzenleme:

Ya bence yaş ilerledikçe insanların birbirlerine katlanma haddi azalıyo. Çok ufak bi eksiklik göze batıyo. Yaş küçük olunca göze görünmüyo belki. Aşk sevgi falan. Ama yaş ilerleyince mantık devreye daha çok giriyo sanırım. Ama zamanı gelince herşey olacağına varır nurdan ablacım. Üzülme sen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım neden hep kendinde eksiklik görüyorsun ki olacağı, yaşanacağı varmış sende yaşadın bu olayları..her şey güzel olacak biraz sabır

yapma be selencim bence bir hata olmasa bu kadar çok yanlış insan çıkmaz karşıma ve bende ki o surunu bulmadan devam edemiyorum hayatıma :26: bu kadar iyi olmam normal degildi zaten, resmen patlak verdim şuan

İyi de canım bunlar yaşa bakmıyor ki :) Şöyle söyleyeyim mesela evlenip boşandıktan sonra bile doğru insanı bulan var çevremizde..

Anlaştık resimleri alayım albüm yapacağım

ya işte bende katlanamadıkları şey ne benim onu bulmam lazım ama bulamıyorum

Belki sen onlara fazla geliyosun ne dersin. Bi de burdan bak. Niye kendinde eksiklik arıyosun )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

fazla gelsem ben onları bırakırdım, ama hep terk ediliyorum

cidden kızlar abarttıgımı düşünebilirsiniz haklısınız da belki ama dünden beri düşünmekten kafayı yiyecegim, benm hatam benm eksigim nee

hım iyi bir şey olmamasına sevindim ya kuzenime nikah masasına otursan masada terkedilirsin öyle bişeyler yapmışlar sana demişler :26:

o zaman doğru insanı bulacaksın demek canım ama sen kendini kötülersen herkes seni kötü görür
kendine haksızlık etme
yani ben çok mu iyiyim çok mu sevilecek aşık olunacak biriyim
yooo
ama işte belli olmuyo kaderin kısmetin ne zaman nereden geleceği

Atlıycam bi yerlerden şimdi

noldu canım??

Son düzenleme:
yapma be selencim bence bir hata olmasa bu kadar çok yanlış insan çıkmaz karşıma ve bende ki o surunu bulmadan devam edemiyorum hayatıma :26: bu kadar iyi olmam normal degildi zaten, resmen patlak verdim şuan

hiç öyle düşünme canım işe yaramaz insanlar sana denk geliyor olamaz mı..

valla canım ben kadere inanırım zaten kız çocuğu doğunca kimle evlneceği belli olurmuş yani biz istedğimiz kadar uğraşalım belli kaderimiz..seni de Allah böyle sınıyor, sabrını ölçüyor olablir..

hayırlısı de geç kuzum, sen o beğenmediğin temiz kalbinle en iyi insanla mükafatlandırılacaksın eminim Allah büyük

Anlaştık resimleri alayım albüm yapacağım

heh çok iyi bende becerebilirsem bi iki kare resmimizi koyarım sevdiğimle

bu konu için degilde başka bi konu için hocaya götürmüştü annem o zaman işte demişti hoca büyü yok üzerinde diye, ama yıldızın çok düşük nazar çok değer sana demişti de okunacak bi sürü dua vermişti :26:

ama demek ki sende sevgilini uzaklaştırmayan bişey var, bende de sevgililerimi uzaklaştıran bişey var :26: hep aynı son oluyor bende emrah bile guya ben ondan daha iyilerini hak ediyordum ona fazlaydım vs. ama noldu aha gitti bıraktı adam

29 yaşındayım artık, hiç inanmıyorum inan bana hiç eski nişanlımla çok hoş bir tanışma hikayemiz vardı, aylarca aynı ortamda birbirimizi görmemişiz mesela, aynı yerde büyümüşüz ama denk gelmemişiz falan onda dedim, bak demek ki kaderimmişsin bizi karşılaştırdı Rabbim, ama noldu gittii..

emrah da seneler sonra yeniden karşıma çıktı, demek ki kaderimmiş dedim o da gitti..

ee bu kader nasıl bişey ki yok gelmiyor arkadaş gelmiyorrr

evet canım, muhtemelen yaşın getirdiği olgunluktan kaynaklı, bu kadar kısacık sürede herşeyi yerine oturtmayı ve düzeni sürdürmeyi başardık

benm doğru insanım yok ben bunu anladım mantık evliliği de benm karakterme uymaz, evimde kedilerle yaşlanırım artık

nurdanımmm, şu an çok duygusal olduğun için saçmalıyorsunnnn.. sende hiçbir eksiklik yok... belki ilişkiyi yaşarken yaptığın hatalar vardır, ona bişey diyemem.. ille de kendini sorgulamak istiyorsan, bunları sorgula.. ama senin kişiliğinle, kararkterinle, güzelliğinle alakalı bir durum yok ortada...

ve ben de diğer kızlar gibi düşünüyorum, henüz "ruh ikizi" denen o doğru kişiyle karşılaşmadın sen...

çünkü senin doğru insanın bi yerlerde seni bekliyor, rabbimin yazdığı doğru zamanda karşına çıkmak için...

ama ben sevgilimle çıkmaya başlayana kadar bir çok kişi tarafından reddedildim
ve 2 sevgilim tarafından da terkedildim hatta barısma tekliflerinde bulundum da çok fena terslendim filan ikisi tarafından da

yani bende bir şey yok

Allah tamamına erdirsin canım maşallah

işte düşünüyorum ilişkiyi yaşarken ne hatası yapıyorum ben diye, benm bulabildigim bişey yok, ama belli ki hatam var :26: ve bu hata mutlaka karakterimle yada güzelliğimle alakalı olmalı :26: belki de sadece arkadaşlıkta iyi bir insanımdır, sevgili olmayı beceremiyorumdur

çok kötüyüm yaa cidden, canım hiç bişey yapmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…