Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Hani hayatın surekli berbat gider de sonra birden her sey duzene girer ya
Belki oyle olur ha senin icin de..

Son düzenleme:
Hmm o topikte kim fake ki
Olabilir de yani şaşırmam
Bence biraz dedektiflik yapın
Erkek filan olmasın

bilmiyom ben değilim

fake olabilemez orda yaaa, çünkü luna hariç hepsi facebookumda ekli benimmm, hepsinin de asker sevdicekleriyle fotoları vaaar

belki arkadaş listesinde olan diğer kişileri kastetmiştir luna, sonuçta öyle samimi olmadığı, daha öncelerden eklediği kişiler varsa listede, onlar da görecek alakasız kişiler olarak diye düşünmüş olabilir :26:

sebep olabilir... çünkü sen içine atıp sonra aslında hiç tepki verilmeyecek bi olayda, çok büyük tepkiler veriyorsan bu birikimle birlikte, erkekler bunu anlamaz işte.. o birikmiş kısmı bilmez görmez, ve der ki bu kadar küçücük olayda bu kadar abartıp hayatı bana zindan ediyorsa, bununla ömür geçer mi??? daha büyük sorunlarda kimbilir neler yaşarız? gibi düşünmelerine yol açıyor olabilirsin meselaaa :26:

Yaşa çok takıldın sanki :26:
Çogu ülkelerde insanlar için hayat 30 undan sonra başlıyor aslında :44:

biz türkiye de yaşıyoruz ve büyük ihtimalle artık benim için evde kalmış diye konuşuyorlardır..

Ben de geleyim mi , belki sozlenirim belli mi olur.

gelme sen buraya bence, ben şuan depresyondayım bu halimi pek sevmezsin

iyide benim yapım bu, eğer bu sebep evlenmeme sebebiyse onlar için demek ki benm için doğru insan yok

ne adaletsiz dunya bee, adamların bütün öküzlüklerine katlan, bi yerde patladın diye seni terk etsinler ohh ne güzel

benimki dönsün askerden beni de eklersin

bu özelliğini değiştirmeye çalış mesela kuzumm :26: bu özelliklik ne ikili ilişkilerde ne de arkadaşlık ilişkilerinde hiç de iyi olmayan bi özellik :26:

yani senin tabirinle "sineye çekmek" pek de marifet değil aslında.. öenmli olan, o an yaşanan sorunu saygı çerçevesinde konuşup tartışıp o anda çözüp, çözülmüş olarak ortadan kaldırmak... senin yaptığın gibi halının altına süpürmek değil... :26:

Yalniz bende adayda yok henuz ama her an olabilir.

olsun gel nolursan ol yine de gel
aday her an olabilir demek hmmm hoşlandığın birileri mi var :)

ama sen anadoluda yaşamıyorsun ki.. istanbul ve civarından hayat 30 yaşında başlıyor
bu arada güral sapancaya gitmiştim ben çok güzel bir yerdi ya
oralar çok güzel

iyide adamlara ufak sorunları söyleyince de bunu mu dert ettin diyorlar, yada benm karşıma çıkanların hep kodu bozuktu bide ben arkadaşlarımda böyle degilim aslında onlara söylüyorum, ama işte erkeklere karşı sanırım savunma mekanizmam bu, takmıyormuş gibi yapmak :26: öyle olunca daha az üzülürüm gibi geliyor ama olmuyor, yine canım çok yanıyor

eski nişanlımı düşünüyorum bu ara, neden bitmişti bizim ilişkimiz diye sebep bile bulamıyorum biliyor musun :26: yani bi anda soğuduk o sevmiyorum dedi diye ayrıldık ama sevmiyorum derken bile sevdiginden emindim aslında :26: ki zaten aylar sonra arayıp af diledi vs. ben onun kadar seven bir adamı sebepszi yere kaçırdım, şimdi kim olsa basar gider

ama sen anadoluda yaşamıyorsun ki.. istanbul ve civarından hayat 30 yaşında başlıyor
bu arada güral sapancaya gitmiştim ben çok güzel bir yerdi ya
oralar çok güzel

rahmetliyle gidecektik bigun orayaa ömrümüz yetmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…