- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.441
çünkü senin doğru insanın bi yerlerde seni bekliyor, rabbimin yazdığı doğru zamanda karşına çıkmak için...
işte düşünüyorum ilişkiyi yaşarken ne hatası yapıyorum ben diye, benm bulabildigim bişey yok, ama belli ki hatam var :26: ve bu hata mutlaka karakterimle yada güzelliğimle alakalı olmalı :26: belki de sadece arkadaşlıkta iyi bir insanımdır, sevgili olmayı beceremiyorumdur
çok kötüyüm yaa cidden, canım hiç bişey yapmak istemiyor
çünkü senin doğru insanın bi yerlerde seni bekliyor, rabbimin yazdığı doğru zamanda karşına çıkmak için...
ama ben sevgilimle çıkmaya başlayana kadar bir çok kişi tarafından reddedildim
ve 2 sevgilim tarafından da terkedildimhatta barısma tekliflerinde bulundum da çok fena terslendim filan ikisi tarafından da
yani bende bir şey yok
karakterinle ya da güzelliğinle hiçbir alakası yoooook!!!
en fazla davranış hataları yapıyor olabilirsin o kadar...
ya hiç evlenmeyenler noluyor :26: onların ruh ikizleri olmuyor mu :26:
ama senin 5 senedir bi ilişkin var ve daha 21 yaşındasın. ben 29 yaşındayım ve daha önce düğüne 6 ay kala ayrılmıştım, şimdi de nişana 2 ay kala terk edildim
gizem bizim topikte fake var mı hiç sen biliyo musun?
ya hiç evlenmeyenler noluyor :26: onların ruh ikizleri olmuyor mu :26:
gizem bizim topikte fake var mı hiç sen biliyo musun?
işte ne hatası yapıyorum gizem, onu bulmam lazım ki devam edeyim hayatıma. yoksa takılıp kalacagım burada kendimi biliyorum. şuan cidden bundan sonra kim gelirse gelsin hayatıma almamayı düşünüyorum. o da gidecek nasıl olsa.. ve ben hep emrahla birlikteyken aynı şeyi dedim, bu da giderse artık aramayacagım, beklemeyecegim ve kabul etmeyecegim kimseyi :26: olmuyorsa zorlamamak lazım
nasıl yaniiii
Fake mii
Bu topikte mi
ya sinreye albüm yap resim at dediydim de buradaki arkadaşlar fake dedi şaşırdım ben mi fransız kaldım kim fake ki
hiç öyle düşünme canım işe yaramaz insanlar sana denk geliyor olamaz mı..
valla canım ben kadere inanırım zaten kız çocuğu doğunca kimle evlneceği belli olurmuş yani biz istedğimiz kadar uğraşalım belli kaderimiz..seni de Allah böyle sınıyor, sabrını ölçüyor olablir..
hayırlısı de geç kuzum, sen o beğenmediğin temiz kalbinle en iyi insanla mükafatlandırılacaksın eminim Allah büyük
heh çok iyibende becerebilirsem bi iki kare resmimizi koyarım sevdiğimle
ya sinreye albüm yap resim at dediydim de buradaki arkadaşlar fake dedi şaşırdım ben mi fransız kaldım kim fake ki
yok canım yarenler de
nası yaniii, sinre mi fake diyosunn
Bizde fake olmaz gardaaşş diyesim geldi :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm o topikte kim fake ki
Olabilir de yani şaşırmam
Bence biraz dedektiflik yapın
Erkek filan olmasın
yok beben resim at deyince sadece arkadaşların görebilir deyinceo bana buradaki arkadaşlarda fake dedi
Of canım gercekten üzülmekte haklısın yani ne diyeyim
Bir de kuzenimin uzuntusunu gordugum icin seni daha iyi anlıyorum
Ya umarim artik bu uzuntulerini silip supurecek seyler yasarsin
Dua edelim baska ne yapabiliriz ki
onlar da işte böyle ruh ikizlerine inanmadıkları için bulamamışlardır
canım otur düşün o zaman iyice, eski ilişkilerini...
al eline bi kağıt kalem, yazarak bulmaya çalış..
ilişkilerinde karşı taraf senden hangi konuda yakınırdı, neyi eleştirirdi, neyi yapmanı istemezdi..
bunları bi tara bakalım geçmişe bakarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?