- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.681
İyi olmaya çalışıyorum aslında çok iyiydim ailesiyle konuşmadan sonra ama babam bugün tekrar kırdı beni..
hayırdır tatlım, ne dedi genee :26::26:
Annemi aramış bugün normal konuşurken sözden konu açılmış o da ee ne olmuş yani gelin dediniz geldik ya falan demiş.. Düşüncesine bak gel dedik diye gelmiş resmen kızı sözleniyor adamın umurunda bile değil..
o zaman sen de artık nişana ve düğüne çağırma kuzumm, zaten hevesli değilmiş baksanaa :26:
Çok gücüme gitti canım.. Oysa gelmeden önce kaç kere aradı ne zaman geleyim falan diye.. Sevgilim zaten istemiyor gelmesini..
zor tabi ki ama sonuçta seni üzecekse gelmesin daha iyi... :26:
Çok gücüme gitti canım.. Oysa gelmeden önce kaç kere aradı ne zaman geleyim falan diye.. Sevgilim zaten istemiyor gelmesini..
off canım üzülme sanki her zman yanında mı baban..ama sevgilin neden bukadar ön yargılı ki baban ne olursa olsun senin
Canım sevgilim benim ilk okuldan arkadaşım herşeyi biliyor.. Yaşadıklarımızı bana yaşattıklarını bırakıp gittiğini.. O yüzden böyle olması çok normal geliyor bana:26:
canım bi müjde vereyim cuma sevgilim bize geliyooorrr
Ayy sahimiiiNasıl oldu nasıl karar verildi anlar çabuk
evettt sahi sahii
ablamlar geldi saat on gibi süpriz yapıp gerçi hala burdalar ben size haber vereyim dedim
sonra tabi bizim konumuz açıldı eniştem dedi ee baba ne zman gelecek küçük damat diye.. annem ablamda destekledi..
cumaya karar verildi herkes müsait diye bakalım benimkine de haber verdim şaşkınlığı atamadı sanırım saflaştı
canım bi müjde vereyim cuma sevgilim bize geliyooorrr
gözün aydınevettt sahi sahii
ablamlar geldi saat on gibi süpriz yapıp gerçi hala burdalar ben size haber vereyim dedim
sonra tabi bizim konumuz açıldı eniştem dedi ee baba ne zman gelecek küçük damat diye.. annem ablamda destekledi..
cumaya karar verildi herkes müsait diye bakalım benimkine de haber verdim şaşkınlığı atamadı sanırım saflaştı
Ay canım inan çok sevindim senin adınaŞimdi daha iyi oalcak o tanısın görsün böyle herşey daha iyi olacak bak gör
inşallah canım çok heyecanlandım o gün nasıl geçecek :18:
her şey hemen bitse de nişan gününe gelsek
harika bi haber buuuuu
gözün aydın
Canım bende öyle diyordum ama böyle düşünürken anı yaşayamadım herkes söyledi de inanmadım sen anı yaşamaya bak
işte ilk tanışma hepimiz için biraz sancılı olacak sonrasında rahatlarız :18:
Aynen canım birde baban severse senen iyisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?