Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kızlar benim beğendiğim alyansların bir de bu rengi varmış, rose diye geçiyor zannedersem? Farklı geldi, siz ne diyorsunuz? Tabii benimkisi biraz daha kalın olacak..

Bizim baktıklarımız da bunun gibiydi.
Eki Görüntüle 1123093

Son düzenleme:
ben rose rengi daha çok beğeniyorum sarıdannn

ben nasip olursa, alyans bakarken beyaz & rose karışımı bişey bakıcam mesellaa

Bende bu renkte görmüştüm daha önce daha çok kendini belli ediyor sanki pembe altın.
Rose diye geçtiğini bilmiyordum tabii..
Bu renkte almayı düşünüyorum şuan sarı altından ziyade..

Bende bu renkte görmüştüm daha önce daha çok kendini belli ediyor sanki pembe altın.
Rose diye geçtiğini bilmiyordum tabii..
Bu renkte almayı düşünüyorum şuan sarı altından ziyade..

tek renk olunca sarı altın benim gözüme biraz çirkin geliyor açıkçası sarı olursa da ancak beyazla karışık bişe olur diyordum, ama rose'ları görünce, rose-beyaz uyumuna ayrı bi bayıldımmm

senin yüzük modelinde de rose renk daha asil duruyor bencee

İnş. kısmet olursa bende rose rengi düşünüyorum canım..

Roselar daha hoş duruyor canım bence :)

Canım burda da aynı düşünüyoruz Benim alyansım da rose beyaz altın

evet canım aynen kısmetten öteye geçemezsiniz senin için ne zman hayırlı olacaksa o zman olsun canım

bizim daha bismillah tanışma olsun, sonra annesi gelecek sonra ailecek tanışmaya gelecekler, sonrada isteme söz birarada olur..tabi inş bunlar ramazana kadar olur..nişanda büyük ihtiamal bayramdan sonra evde olacak

parmağında değil mi neden çekmiyorsunnn

katılıyorum bakalım dimi ama bu çok istediği alyansa

Size yalnız gelecek erkek arkadaşın dimi? Bize tanışmaya ailece gelmişlerdi, çok fazla süreyi uzatmazsanız herşey oluverir canım merak etme.
1 hafta sonra annesi gelsin, Haziran çıkmadan da isteme ve söz..

ankarada düğün makanı tavsiyesi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, gitmiş olabilirsiniz duymuş olabilirsiniz yeter ki tavsiye verin bana ya hu

ankarada düğün makanı tavsiyesi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, gitmiş olabilirsiniz duymuş olabilirsiniz yeter ki tavsiye verin bana ya hu

Gitmedim ki?:26:
İstanbulda olsan bir dolu yer söylerdim canım..

İnternetten araştır, hatta burada da düğün mekanı bölümüne konu aç, orada bir yer vardı biri resimlerini koymuştu ben çok beğenmiştim yanlış hatırlamıyorsam Ankara idi, ama yemekli düğün mekanıydı benim gördüğüm, sen konu aç canım mutlaka bilen, tavsiye eden birileri çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…