Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Hm anladim bu evci izni aylik 2 gun olan izin disinda ekstra bi izin di mi?

Kizlar dagitim izni kisa donemde de var mi?

dağıtım izni var eğer kulanmazsa daha erken bitiyor ama askerligi emrah kullanmamıştı mesela

valla bütün izinler komutanın insiyatıfıne baglı, aylık 2 gün olan izin de dahil canım

Evci izni: Evci iznine çıkabilmek için komutanınızdan izin alarak yazıcıya başvurursunuz. Sizden evci iznine çıktığınızda kalacağınız bir adres vermenizi ister.(O şehirdeki bir otel veya misafirhane olabilir.) Belgeleri sizin için yazıcı hazırlar. Evci iznine anneniz,babanız, evli kardeşiniz veya eşiniz çıkartabilir. Yanlarında nüfus cüzdanı, evli kardeşler için evli olduklarını gösteren bir belge getirmeleri gerekir. Gerekli bilgileri yazıcıdan öğrenirsiniz. Ben ustalığım sırasında cumartesi 8:00'de çıkıp pazar akşamı 3:00 gibi teslim olmuştum. Ne zaman çıkıp gelmeniz gerektiği belgede yazar. Acemilik sonrası evci iznine çıkarsanız cuma çıkıp pazar teslim olursunuz.

Not: Acemilik sonrası evci izninde pek sıkıntı çıkmadığı söyleniyor. Askerliği uzatmaz.

Komutanla arayi bulmak lazim

dağıtım izni var eğer kulanmazsa daha erken bitiyor ama askerligi emrah kullanmamıştı mesela

valla bütün izinler komutanın insiyatıfıne baglı, aylık 2 gün olan izin de dahil canım

Anladim canim tamam cok sagol
Biz evli olursak dagitim izni kullanir tabi en azindan acemilik bitince dagitim iznimiz olacak ha:)
Kac gun? Cok olsun lutfen

Tamam canim sorularim bitti galiba

Dagitim izni var
Evci izni var
Aylik 2 gunden 12 gun izin var topluca kullanilabiliyormuş

Totalde 6 ay

Hmm bari cocuk olmadan gitsin ikna edeyim
Yoksa cocuguma yazik degil mi yaw

sen daha askere gitmeden izin hesaplamaya başladın bu görev gibi düşün yaa günler nasıl olsa bitecek sonuçta, o kadar dert etme bence kafana benim annem evliliğinini ilk 3 yılı babam seyirlerde oldugu için nerdeyse 6 ayda 1 görüyormuş babamı o araya 2 çocuk sıgdırmış işte düşün

Hm anladim bu evci izni aylik 2 gun olan izin disinda ekstra bi izin di mi?

Kizlar dagitim izni kisa donemde de var mi?

evet canım, evci izni askerlik süresinden sayıldığı için, çok fazla vermiyor komutanlar işte.. askerliği uzatan bi izin olsa, umurlarında olmazdı ama evci iznine çıkarttığın o 2 gün yine askerlikten düşmeye devam ettiğği için, çok sık verilmiyor işte..

dağıtım izni dediğin şey, zaten extra izinden sayılıyo, yani yemin töreninden sonra 7 gün izin alırsa, dönüşü de 7 gün sarkar

Waw ya ben özlem olara cok böyle sitemkar bi insan olmam
Oturur ozlerim sıkıntı yok dedigim gibi ucunda ölüm yok ya gelir bitince Allah nasip ederse
Oturup aglamam özledim diye biraz katıyımdır ben odun da denebilir

Yeni evli olacagimiz icin baska acidan ozleyebilirim sadece ona bir sey diyemiyorum iste
O nedenle izin hesabi yapiyorum

Anladim canim tamam cok sagol
Biz evli olursak dagitim izni kullanir tabi en azindan acemilik bitince dagitim iznimiz olacak ha:)
Kac gun? Cok olsun lutfen

bi de canım aylık 2 izin diye hesaplama, öle kısacık süreyle vermmiyolar izni.. 2 seferde veriyolar genelde, 5 gün ve 7 gün gibi..

bizimki de 2 gün almak istemişti, ama komutan olmaz öyle 5 gün yaz o izni 2 gün verilmez demiş, zor bela 4 güne indirtmişti..

yani her ay 2 gün izin alır gibi düşünme

Anladim yaa kuzenim cok sansli mesela gittigi yerde albay ve komutan dahil 4-5 tane asker tanidigimiz var
Bu kadar sans olur valla

Benim sevgilim de (esim) oyle tanidik olan bir yere duserse sknti cekmeyiz bence

Hm anladim canim cok sagol ya
Sizi cok sktim askerlik meselesiyle

Cok merakli ve farkindasinizdir cok sabirsiz bir karakterim var benim
Acayip sabirsizim ya napayim fitratim boyle benim

çarşı izni bile olsa sabah gider akşam dönersin özlem giderirsin oyle canım

Anladim yaa kuzenim cok sansli mesela gittigi yerde albay ve komutan dahil 4-5 tane asker tanidigimiz var
Bu kadar sans olur valla

Benim sevgilim de (esim) oyle tanidik olan bir yere duserse sknti cekmeyiz bence

Hm anladim canim cok sagol ya
Sizi cok sktim askerlik meselesiyle

Cok merakli ve farkindasinizdir cok sabirsiz bir karakterim var benim
Acayip sabirsizim ya napayim fitratim boyle benim

hiç fark etmedikkk sabırsız olduğunuu

öyle tanıdık olan yere düşerse iyi tabi, ama bi de düşmediğini de hesaba katarak kendinize bi yol çizin

ben senin yerinde olsam, evliyken gitmesini istemezdim, hele bir de yeni evliyken aslaaa

gitmeden önce söz - nişan yaparsınız, mayısta gider eylülde gelir, siz de ekim kasım gibi düğün yaparsınız, 2015 bitmeden evlenmiş olursunuz

Mayista gidip eylulde nasil donuyor 4 ayda canim

Valla artik iyi bi yere dusmesi icin de bir seyler yapmak lazim
İzmire dusse fena olmaz denize gideriz

81 ilden izmire dusme ihtimali :111:
Dua etmeye baslayim :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…