Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Elbisemin arka kısmını anlatabilmek için 5 dk. çizilmiş whatsapp' tan gönderilmiş bir taslak arkadaşlar, inşallah çizimine benzer birşey çıkar ortaya...

Eki Görüntüle 1125435

çok begendim benn güzel günlerde giy inşallah canımm

hiç mi olmaz yaa
çeşmi naz babasına bir sorsa
ya da dayanamayım ben askeriyeyi arayacagım nereyi arasam ki
ya da askeri şubeye gitsem

valla şekerim babam henuz gelmedi eve ama bunu babamın bilmesinin imkanı yok, askerlik şubesinde görevli astsubaylar farklı oluyor çünkü, benim babam telsiz astsubayı pek alakasız yani bu konulardan onu en iyisi sevgilin gitsin askerlik şubesine sorsun. ama en erken mayıs a kalır gibi geliyor bana da bu durumda, öyle diploma degiştirme durumu olmaz yani

selaam kızlar ben geldim kimse yook muuu

ben burdayımmm

olleeey yalnız değiliim nasılsın canımm

Hmm yaa yüksek rütbeli asker tanıdıgımız var olmadı ben bi ona sorayım belki yardimci olur

olleeey yalnız değiliim nasılsın canımm

iyiyim canımmm, bi yandan aramızda kalsına bakıyorum bi yandan burada takılıyorum

sen nasılsın

Hmm yaa yüksek rütbeli asker tanıdıgımız var olmadı ben bi ona sorayım belki yardimci olur

valla bi ara sor canım tabi de rutbeden ziyade bunu askerlik şubesi görevlileri bilir bence, askere gönderimlerle onlar ilgileniyor bi tek, babamlar hazır gelen askere eğitim veriyorlar sadece :26:

Ya burada biraz işin içine biraz ne desem torpilimsi bir şeyler giriyor yani yetkili birileri yardımcı olacak kii bir şekilde martta askere alacaklar onu
O nedenle askerlik şubedekiler de bir şey yapamaz ki :44:

Kızlarrr ders çalısıyorum. Bi yandan da cereni bekliyorum :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi çalışmalar canım

Ya burada biraz işin içine biraz ne desem torpilimsi bir şeyler giriyor yani yetkili birileri yardımcı olacak kii bir şekilde martta askere alacaklar onu

valla canım ben hiç zannetmiyorum ama bi deneyin şansınızı istiyorsanız :26:

Ya sevgilim 29 yasinda geldiginde bedelli cikmazsa canim
Bildigin evli cocuklu askere gitmek zorunda kalır :26:
Ah bedelli surekli olan bir sey olsa hic dert etmem

bilemedim calla canım, o zaman madem istiyorsunuz siz bi şansınızı deneyin, eger olmadı oturur düşünürsünüz düğünü ertelemek mi daha mantıklı yoksa evliyken askere gitmek mi diye :26:

bende iyiyim canım neler yapıyorsun

bilemedim calla canım, o zaman madem istiyorsunuz siz bi şansınızı deneyin, eger olmadı oturur düşünürsünüz düğünü ertelemek mi daha mantıklı yoksa evliyken askere gitmek mi diye :26:

Bilmiyorum hangisi daha mantıklı
Bende akıl mantık işlemiyor valla

1 sene içinde 8-9 aya evlenip sonra askere gitmek mi
Yoksa 2 sene daha ertelemek mi düğünü

Bende mantık işlemiyor valla :111:

o işin torpille değişebileceğini hiç sanmıyorum canımm :26:

kızz onda mantık falan yokk, bildiğin .......biiiiiiiiiiiiiip....... durumdaaa

bende iyiyim canım neler yapıyorsun

bugun hiç bişey yapmadım sanırım hala yorgunluk var üzerimde bugun böyle geçsin de yarın gaz veririm kendime

bi değişiklik oyk herşey rutin yani senin nasıl gidiyor, var mı bi yaramazlık :26:

Bilmiyorum hangisi daha mantıklı
Bende akıl mantık işlemiyor valla

1 sene içinde 8-9 aya evlenip sonra askere gitmek mi
Yoksa 2 sene daha ertelemek mi düğünü

Bende mantık işlemiyor valla :111:

mayısta askere gitse kasımda döner, nisan da falan yaparsınız düğünü hiç olmazsa aklından çıkar diye düşünüyorum, tabi bu benim fikrim :26: siz daha iyi bilirsiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…