Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Wuhuww nisana da 2 yıl var 2016 oy oyy

anaaaaa bitter in sözü vardı bu akşaammm face te gördüm şimdii artık resimleri görürüm ben birazdan siz o girene kadar bekleyin

Evlenin yedek subay olsun sende onun yedek subaylık yaptığı yerde işini yap akşam evinde olur en azından

Yedek subaylik cikma ihtimali de dusuk ya
Hem ben avukatlik stajimi tamamlayamam oyle olursa

valla şekerim işin aslı torpil askere gidecegi yere işleyebilir belki ama gidecegi zamanla ilgili bilemiyorum pek :26: o yuzden alternatif yollar da düşünseniz iyi olur sanki

Hm bizim yasadigimiz sehre yakin bi yere versinler bari ulen o kadar asker tanidigimiz var yaw

benim ruhum 22 daha benden geçmez aslaaa

Hadi oyle olsun bakalim

Sesli güldüm ya

Bilmiyorum hangisi daha mantıklı
Bende akıl mantık işlemiyor valla

1 sene içinde 8-9 aya evlenip sonra askere gitmek mi
Yoksa 2 sene daha ertelemek mi düğünü

Bende mantık işlemiyor valla :111:

valla canım yukarda Luna'nın dediği çözüm olabilir sizin için.. ama ben 6 ay ayrı geçirelecek şekilde bi askerlik modu için, evliyken çok çok zor olacağını düşünüyorum, hali hazırda asker yolu bekleyen biri olarak sevgililik modundayken bile bu kadar zorluyorsa, evli olsaydık nasıl dayanırdım inan düşünemiyorum.... hele ki siz hep bir arada bulunmuş insanlarsınız, hiç mesafe yaşamamışsınız..

Eveet 5 yıldır dip dibeyiz hep en fazla 1 ay ayrı kaldık ama ucunda ölüm yok ya diyorum :26:
Ben bi yarime kavuşsam da sonra gitse ya

ee bi deneyin canım şansınızı o zaman :26:

Ay valla bu dert sevgilimle bizi yedi bitirdi kara kara dusunuyoruz bakalim
Ne olacak :)

kız o zaman daha fena özlersiniz birbirinizii daha çok koyar yaniii sonra her gece rüyalardaaa

Son düzenleme:

ee madem bi kavuşsam da sonra gitse diyorsun, önce evlenin sonra gitsin askere madem :26: emrah demişti bana eger evli olsaydık haftasonları beni evci çıkartabilirdin diye, o kadar büyük ayrılık olmaz o zaman arada

kız o zaman daha fena özlersiniz birbirinizii daha çok koyar yaniii sonra her gece rüyalardaaa

ee madem bi kavuşsam da sonra gitse diyorsun, önce evlenin sonra gitsin askere madem :26: emrah demişti bana eger evli olsaydık haftasonları beni evci çıkartabilirdin diye, o kadar büyük ayrılık olmaz o zaman arada

Acemilikten sonra her haftasonu evci cıkartabilir miyim

maalesef her kafana estiğinde evci çıkartamıyorsunn :26:

bazı komuatnlar ayda 1 izin veriyormuş, bazıları tüm askerlik boyunca sadece 4 kez evci izni kullanabilirsiniz diyormuşş :26:

komutanın insafına baglı canım, eger komutanı izin verirse çıkartabiliyorsun

Hm anladim bu evci izni aylik 2 gun olan izin disinda ekstra bi izin di mi?

Kizlar dagitim izni kisa donemde de var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…