- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #7.921
kızz onda mantık falan yokk, bildiğin .......biiiiiiiiiiiiiip....... durumdaaa
bugun hiç bişey yapmadım sanırımhala yorgunluk var üzerimde bugun böyle geçsin de yarın gaz veririm kendime
bi değişiklik oyk herşey rutin yanisenin nasıl gidiyor, var mı bi yaramazlık :26:
mayısta askere gitse kasımda döner, nisan da falan yaparsınız düğünü hiç olmazsa aklından çıkar diye düşünüyorum, tabi bu benim fikrim :26: siz daha iyi bilirsiniz canım
Wuhuww nisana da 2 yıl var 2016 oy oyy
kız evliyken asker yolu beklemek daha zor olmaz mıı
ben de eskiden böyleydim, hormonlarım çalışmıyor artık
Evet zor olur o yuzden cikis yolu bulmaya calisiyoruz :44:
Evet zor olur o yuzden cikis yolu bulmaya calisiyoruz :44:
Zaten o hormonalr 20-25 arası tavan yapıyormuş
Sizden geçti artık :111:
Evlenin yedek subay olsun sende onun yedek subaylık yaptığı yerde işini yap akşam evinde olur en azından
valla şekerim işin aslı torpil askere gidecegi yere işleyebilir belki ama gidecegi zamanla ilgili bilemiyorum pek :26: o yuzden alternatif yollar da düşünseniz iyi olur sanki
benim ruhum 22 daha benden geçmez aslaaa
Sesli güldüm ya
Bilmiyorum hangisi daha mantıklı
Bende akıl mantık işlemiyor valla
1 sene içinde 8-9 aya evlenip sonra askere gitmek mi
Yoksa 2 sene daha ertelemek mi düğünü
Bende mantık işlemiyor valla :111:
Hm bizim yasadigimiz sehre yakin bi yere versinler bari ulen o kadar asker tanidigimiz var yaw
valla canım yukarda Luna'nın dediği çözüm olabilir sizin için.. ama ben 6 ay ayrı geçirelecek şekilde bi askerlik modu için, evliyken çok çok zor olacağını düşünüyorum, hali hazırda asker yolu bekleyen biri olaraksevgililik modundayken bile bu kadar zorluyorsa, evli olsaydık nasıl dayanırdım inan düşünemiyorum.... hele ki siz hep bir arada bulunmuş insanlarsınız, hiç mesafe yaşamamışsınız..
ee bi deneyin canım şansınızı o zaman :26:
Eveet 5 yıldır dip dibeyiz hep en fazla 1 ay ayrı kaldık ama ucunda ölüm yok ya diyorum :26:
Ben bi yarime kavuşsam da sonra gitse ya
Ay valla bu dert sevgilimle bizi yedi bitirdi kara kara dusunuyoruz bakalim
Ne olacak :)
Eveet 5 yıldır dip dibeyiz hep en fazla 1 ay ayrı kaldık ama ucunda ölüm yok ya diyorum :26:
Ben bi yarime kavuşsam da sonra gitse ya
Ay valla bu dert sevgilimle bizi yedi bitirdi kara kara dusunuyoruz bakalim
Ne olacak :)
kız o zaman daha fena özlersiniz birbiriniziidaha çok koyar yaniii sonra her gece rüyalardaaa
ee madem bi kavuşsam da sonra gitse diyorsun, önce evlenin sonra gitsin askere madem :26: emrah demişti bana eger evli olsaydık haftasonları beni evci çıkartabilirdin diye, o kadar büyük ayrılık olmaz o zaman arada
Acemilikten sonra her haftasonu evci cıkartabilir miyim
Acemilikten sonra her haftasonu evci cıkartabilir miyim
maalesef her kafana estiğinde evci çıkartamıyorsunn :26:
bazı komuatnlar ayda 1 izin veriyormuş, bazıları tüm askerlik boyunca sadece 4 kez evci izni kullanabilirsiniz diyormuşş :26:
komutanın insafına baglı canım, eger komutanı izin verirse çıkartabiliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?