Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Uff bu msj alıntılama yine kaldırılmış galiba, iyiyim tatlım haftanın son iş gününde nasıl iyi olmam ki?
A erkek arkadaşın dün mü gelecekti size?

aa sende mi çalışıyordun ne iş yapıyorsun

yok canım bu akşam gelecek sorma kalbim durmak üzere off :18::18:

günaydınn eyy dünyalar güzelleriii

oyy teşekkür ederiz merhabalar canım

nurdan ben ölücem heyecandan duramıyorum yaa, akşam aklımdan çıkmıyor :18::18::18:

ne güzel bir heyecan bu olumlu düşün olumlu olsun şekerim, bide sakin ol

karar verdiniz mi kesecek mi sakalları :26:

kesecek kesecek kimsenin ağzına laf vermek istemiyorum zaten abim yeteri kadar olumsuz bide sakallı geldi lafları etmesin

aslında dünden beri çok sinirlerim bozuk ya abim dün anneme bi sürü laf etmiş yok bana niye söylemedi biz gelmiycez demiş karısıyla yani.. bu akşam için ya gelmezse

niye sinirlenmiş ki abin anlamadım canım :26: ona sormadan çağırdınız diye mi :26:

niye sinirlenmiş ki abin anlamadım canım :26: ona sormadan çağırdınız diye mi :26:

yok canım biz babama konuyu açalı nerdeyse bir ay oluyor ee annemde hemen ertesi gün abime demişti böyle böyle diye..

o günden beri ne abim nede karısı benle konuşmadı..yani insan sormaz mı neyin nesidir bu çocuk diye..

neymiş efendim ben abimle konuşacakmışım..ne saçma zaten utangacım nasıl abime söylerim zaten annem sana açıklamış dimi..

bu sebepten trip yapıyor ya akşam gelmezlerse sevgilim çok bozulur araya şimdiden soğukluk girsin istemiyorum yaa

acaba enişten herşeyi biliyor olayın içinde, abin dışında kaldı diye bozulmuş olabilir mi ki :26:

ara kuzum abini şimdi telefondan, de ki akşam gelecek abi senin orada olman benim için çok önemli, aramızda bi kırgınlık varsa bunu yarın da konuşup hallederiz, ama bu akşam olmazsan çok üzülürüm de olmaz mı :26:

yok canım hayatta diyemem

ya tamam ona bozulmuş olsun hadi ama hep yanımda eniştem ablam vardı benim..haberi oldu kaç kere yalnız kaldım abimle konuşsaydı benimle..aynı sitede oturuyoruz bide her gün nerdeyse görüşüyoruz..

babam bile bu kadar tepki vermedi, istemiyor benim evlenmemi aslında tüm sorunu bu..

demek ki senin adım atmanı bekleid kuzum, kız evi ya naz yapıyor demek

senin evlenmeni neden istemesin ki, yaşın küçük değil, kendisi evli, kardeşinin mutlulugunu istemez olur mu hiç

demek ki senin adım atmanı bekleid kuzum, kız evi ya naz yapıyor demek

senin evlenmeni neden istemesin ki, yaşın küçük değil, kendisi evli, kardeşinin mutlulugunu istemez olur mu hiç

valla ben karşısına geçip de abi sevgilim var diyemem bilmesi lazım, annem zaten gerekenleri hep anlattı ona..bizim evde ne konuşulduysa abime gitti haberler..
babamla konuşsaydı bari hep sessiz kaldı

tek temennim akşamın hayırlısıyla geçmesi pürüz çıkmaz umarım..

sen sevgiline durumu anlat bence, akşam abin gelmezse de bozulmasın, ona olan bi tavır degil sonuçta. keyfinizi bozmasın bu durum :26:

sen sevgiline durumu anlat bence, akşam abin gelmezse de bozulmasın, ona olan bi tavır degil sonuçta. keyfinizi bozmasın bu durum :26:

sabah biraz çıtlattım ama gelmeyebileceğinden bahsetmedim, kızmış biraz dedim..

inş böyle bişey olmaz da açıklama yapmak zorunda kalmam, kim olsa bozulur kendine çeker bu durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…