- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #8.161
ankarada avm ye falan gittigim zaman bakarım ben de sen bulamazsan eğerbelki daha çabuk gelir oralara :26:
Yarın bakacağım canım discovery elite çok hoşuma gitti ona bakacağım dua et de bulayım
Canım Pofudukla sana aynı mesajda alıntı yaptım ki ben sana
kuzum ya deprem olmuş bugun, can kaybı falan yok diye pek endişelenmedim ama çok hissettiniz mi :26:
evet bende arıyorum ama henüz haber alamadım kendisindenakışta gordum sendemı discovery elıte arıyosun?bende aradım ama bulamadım
sadece selam yazmışsınn
ben biraz hissettim.. ama deperm merkezinin gökçeada olduğunu öğrenince direk özhan için endişelendim :18::18: allahtan saat 4 gibi falan aradı da rahatladım...
evet bende arıyorum ama henüz haber alamadım kendisindenNerelere baktın peki sen birde lite olanı var o da yok sanırım:26:
Aynen canım bakarsan bana da haber verirsen sevinirim bende teknosaya falan bakayım ilk parti bitmiş diye duydum ama gelir herhalde zaten önümüzdeki ay alacağız:26:
ben biraz hissettim.. ama deperm merkezinin gökçeada olduğunu öğrenince direk özhan için endişelendim :18::18: allahtan saat 4 gibi falan aradı da rahatladım...
teknosa kvk media markt darty buralara baktım ama yok
birde netten araştırdınmı bılmıyorum ama fiyatının bıraz yuksek oldugunu yazmışlar eger babalar gunune kadar bulamazsam lg g2 almayı düşünüyorum aynı fıyatta ama daha yüksek performansta bi araştır ıstersen
önümüzdeki aya kadar mutlaka gelir canım, çabuk tukendiyse ilk parti çok sayıda gelir, sana da kalır
can kaybı yok ya zaten o iyi oldu, biraz sallanmışsınız ama çok geçmiş olsun canım :26:
Peki tarih söylediler mi yada sordun mu gelecekmiymiş nette bilgi yok bu konuyla ilgili.. Fiyatına mı yüksek demişler bence öyle bir telefona çok uygun fiyat Lg hiç bakmamıştım nasıl bir telefon bakayım biraz
İki tane lazım Sözlüm de alacak birde renk sorunu var tabi illa beyaz olmalı
tarih soylemedıler ama agustosa dogru gelır dedı bırısı:26:
İki tane lazım Sözlüm de alacak birde renk sorunu var tabi illa beyaz olmalı
ohoo amma çok şartınız varmış sizinde yaa
benim de telefon takıntım illa kırmızı olacakresmen kırmızı olmayan telefonları 6 ayda değiştiriyorum, kırmızı olursa senelerce kulanıyorum manyak mıyım neyim
Hahaha bende aslında Pembe istiyordum ama Sözlüm içindeki çocuğu bu kadar dışarı vurma zaten cicili bir kap alacaksın bilmiyormuyum ben bari telin kendisi beyaz olsun dediEh mantıklı geldi bana da
ben kapağını değiştirsem de kesmiyor, illa telefonun kendisi kırmızı olacak
şuanki telefonum bu
Eki Görüntüle 1128670
ondan onceki siyahtı 1 sene bile dayanamadımondan daha önceki de buydu
Eki Görüntüle 1128671
bunu 4 sene kullandım meselaondan onceki de kırmızıydı ama hatırlamıyorum
telefon seceremi döktüm gereksiz yere
ayyyy, yorumuna koptumm
ben kapağını değiştirsem de kesmiyor, illa telefonun kendisi kırmızı olacak
şuanki telefonum bu
Eki Görüntüle 1128670
ondan onceki siyahtı 1 sene bile dayanamadımondan daha önceki de buydu
Eki Görüntüle 1128671
bunu 4 sene kullandım meselaondan onceki de kırmızıydı ama hatırlamıyorum
telefon seceremi döktüm gereksiz yere
Şuanki telefonuna bayıldım
onu ben de çok seviyorum yaakapak alıyorum ama takamıyorum bi türlü rengi çok güzel diye
ama ben bunu alırken discovery i hiç düşünmedim, eğer düşünseydim ondan alırdım sanırım :26: neredeyse 3 katı fiyat var arada, bunun taksidi öde öde bitmiyor
Canım discovery çok iyi telefonları uygun fiyata satışa sunuyr ben ne zamandır araştırıyorum Ben 3 sene önce 1500 e aldım teli şimdi hiçbir iğşe yaramıyor sadece görüntüye bakmıştım ama bu tel de özellikler çok güzel görünüşüde çok tatlı çok artısı var benim için
bundan önceki telefonun neydi ki :26:
discovery elite çok güzel teelfon gerçekten özellikleri de baya iyiama işte ben alırken bu yoktu bundan önceki modeli vardı, o da güzel aslında ama ben ancak nakite taksit yapan bi yerden alabilirdim o yuzden seçenegim pek yoktu. ya s4 alacaktım yada bu tel i alacaktım, samsung tan sıkıldım diye bunu aldım :26: gerçi şuan çok memnunum ama aldıktan 3 hafta sonra kuzenim suya düşürdüğünde çok krokmuştum
Nokia N8 canım ne paralamıştım kendimi alacağım diyeCahillik işte Evet bu yeni çıkmış biz bayıldım özelliklerine falan özellikle kamerasına S4 iyiki almamışsın kuzenimde var şarj aletiyle geziyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?