Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ankarada avm ye falan gittigim zaman bakarım ben de sen bulamazsan eğer belki daha çabuk gelir oralara :26:

Aynen canım bakarsan bana da haber verirsen sevinirim bende teknosaya falan bakayım ilk parti bitmiş diye duydum ama gelir herhalde zaten önümüzdeki ay alacağız:26:

Yarın bakacağım canım discovery elite çok hoşuma gitti ona bakacağım dua et de bulayım

Canım Pofudukla sana aynı mesajda alıntı yaptım ki ben sana

sadece selam yazmışsınn

kuzum ya deprem olmuş bugun, can kaybı falan yok diye pek endişelenmedim ama çok hissettiniz mi :26:

ben biraz hissettim.. ama deperm merkezinin gökçeada olduğunu öğrenince direk özhan için endişelendim :18::18: allahtan saat 4 gibi falan aradı da rahatladım...

sadece selam yazmışsınn

ben biraz hissettim.. ama deperm merkezinin gökçeada olduğunu öğrenince direk özhan için endişelendim :18::18: allahtan saat 4 gibi falan aradı da rahatladım...

CAnım baktım şimdi de Selam yazmışım ya onun üstünde sizin mesajın arasında kalmış sana yazdığım

evet bende arıyorum ama henüz haber alamadım kendisinden Nerelere baktın peki sen birde lite olanı var o da yok sanırım:26:

teknosa kvk media markt darty buralara baktım ama yok
birde netten araştırdınmı bılmıyorum ama fiyatının bıraz yuksek oldugunu yazmışlar eger babalar gunune kadar bulamazsam lg g2 almayı düşünüyorum aynı fıyatta ama daha yüksek performansta bi araştır ıstersen

Aynen canım bakarsan bana da haber verirsen sevinirim bende teknosaya falan bakayım ilk parti bitmiş diye duydum ama gelir herhalde zaten önümüzdeki ay alacağız:26:

önümüzdeki aya kadar mutlaka gelir canım, çabuk tukendiyse ilk parti çok sayıda gelir, sana da kalır

can kaybı yok ya zaten o iyi oldu, biraz sallanmışsınız ama çok geçmiş olsun canım :26:

Peki tarih söylediler mi yada sordun mu gelecekmiymiş nette bilgi yok bu konuyla ilgili.. Fiyatına mı yüksek demişler bence öyle bir telefona çok uygun fiyat Lg hiç bakmamıştım nasıl bir telefon bakayım biraz

önümüzdeki aya kadar mutlaka gelir canım, çabuk tukendiyse ilk parti çok sayıda gelir, sana da kalır

can kaybı yok ya zaten o iyi oldu, biraz sallanmışsınız ama çok geçmiş olsun canım :26:

İki tane lazım Sözlüm de alacak birde renk sorunu var tabi illa beyaz olmalı

tarih soylemedıler ama agustosa dogru gelır dedı bırısı:26:

İki tane lazım Sözlüm de alacak birde renk sorunu var tabi illa beyaz olmalı

ohoo amma çok şartınız varmış sizinde yaa

benim de telefon takıntım illa kırmızı olacak resmen kırmızı olmayan telefonları 6 ayda değiştiriyorum, kırmızı olursa senelerce kulanıyorum manyak mıyım neyim

Hahaha bende aslında Pembe istiyordum ama Sözlüm içindeki çocuğu bu kadar dışarı vurma zaten cicili bir kap alacaksın bilmiyormuyum ben bari telin kendisi beyaz olsun dedi Eh mantıklı geldi bana da

Hahaha bende aslında Pembe istiyordum ama Sözlüm içindeki çocuğu bu kadar dışarı vurma zaten cicili bir kap alacaksın bilmiyormuyum ben bari telin kendisi beyaz olsun dedi Eh mantıklı geldi bana da

ben kapağını değiştirsem de kesmiyor, illa telefonun kendisi kırmızı olacak

şuanki telefonum bu

ondan onceki siyahtı 1 sene bile dayanamadım ondan daha önceki de buydu

bunu 4 sene kullandım mesela ondan onceki de kırmızıydı ama hatırlamıyorum

telefon seceremi döktüm gereksiz yere

Şuanki telefonuna bayıldım

onu ben de çok seviyorum yaa kapak alıyorum ama takamıyorum bi türlü rengi çok güzel diye

ama ben bunu alırken discovery i hiç düşünmedim, eğer düşünseydim ondan alırdım sanırım :26: neredeyse 3 katı fiyat var arada, bunun taksidi öde öde bitmiyor

Canım discovery çok iyi telefonları uygun fiyata satışa sunuyr ben ne zamandır araştırıyorum Ben 3 sene önce 1500 e aldım teli şimdi hiçbir iğşe yaramıyor sadece görüntüye bakmıştım ama bu tel de özellikler çok güzel görünüşüde çok tatlı çok artısı var benim için

bundan önceki telefonun neydi ki :26:

discovery elite çok güzel teelfon gerçekten özellikleri de baya iyi ama işte ben alırken bu yoktu bundan önceki modeli vardı, o da güzel aslında ama ben ancak nakite taksit yapan bi yerden alabilirdim o yuzden seçenegim pek yoktu. ya s4 alacaktım yada bu tel i alacaktım, samsung tan sıkıldım diye bunu aldım :26: gerçi şuan çok memnunum ama aldıktan 3 hafta sonra kuzenim suya düşürdüğünde çok krokmuştum

Nokia N8 canım ne paralamıştım kendimi alacağım diye Cahillik işte Evet bu yeni çıkmış biz bayıldım özelliklerine falan özellikle kamerasına S4 iyiki almamışsın kuzenimde var şarj aletiyle geziyor sürekli

akıllı telefonların genel özelliği şarjının bitmesi zaten, yapılacak o kadar çok şey var ki insanın elinden hiç düşmüyor :18: ben yola çıkarkan %96 şarjla çıkıyorum, 4 saat sonunda % 14 le falan iniyorum düşün yani sen de alış bu durumlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…