- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #8.181
akıllı telefonların genel özelliği şarjının bitmesi zaten, yapılacak o kadar çok şey var ki insanın elinden hiç düşmüyor :18: ben yola çıkarkan %96 şarjla çıkıyorum, 4 saat sonunda % 14 le falan iniyorum düşün yanisen de alış bu durumlara
Aman o tel benim olsun da canım hiç sorun değilŞimdi 2 3 ay var derler sözlüm beklemez falan katil olurum
Eee canım bütün söyleyeceklerin bu kadar mı:26: Kaçta geldi ne giydi ne getirdi siz ne ikram ettiniz neler konuşuldu abinler neden öyle yaptı hepsinin cevabını istiyorumBen öyle mi anlatıyordum
çok istediysen o telefonu o beklemese bile sen bekle canım, istemeidgin bi telefonu almaktan daha iyi degil mi :26:
ya canım moralim bozulunca heyecanım da azaldı o yüzden pek ayrıntıya girmemişim sabah
20.30 gibi geldi ablam ve eniştemle beraber..annemle biz karşıladık ama ne heyecan kıpkırmızı olmuşum o an
lacivert keten pantolon, gömlek ve mavi spor bi ceket giymişti, süper bi baklava getirmiş süsü görseniz zaten adama demiş abi naptın sen kız istemeye
gitmiyoruz bu ne süs diiyeneyse annem börek ve kek yapmıştı getirdiği tatlı çeşitlerinden de koyduk zaten utandığından bişey yiyemedi çay içti sadece..
babamla gayet güzel sohbet etti laf lafı açtı zaten hepimiz bişeylerden bahsettik..
işte her şey güzeldi ama abimler pürüz çıkardı napalım unutmaya çalışıyorum bende..
ya canım moralim bozulunca heyecanım da azaldı o yüzden pek ayrıntıya girmemişim sabah
20.30 gibi geldi ablam ve eniştemle beraber..annemle biz karşıladık ama ne heyecan kıpkırmızı olmuşum o an
lacivert keten pantolon, gömlek ve mavi spor bi ceket giymişti, süper bi baklava getirmiş süsü görseniz zaten adama demiş abi naptın sen kız istemeye
gitmiyoruz bu ne süs diiyeneyse annem börek ve kek yapmıştı getirdiği tatlı çeşitlerinden de koyduk zaten utandığından bişey yiyemedi çay içti sadece..
babamla gayet güzel sohbet etti laf lafı açtı zaten hepimiz bişeylerden bahsettik..
işte her şey güzeldi ama abimler pürüz çıkardı napalım unutmaya çalışıyorum bende..
Canım aslında ikimize de o alacak telefon:26: Hediye almak istiyormuş:26:
Canım çok çok sevindimmHiç bozma sen moralini ufak pürüzler hep çıkıyor sen tadını çıkar herşeyin bak sevmişler de anladığım kadarıyla daha ne
abin pürüzünü sen şimdilik boşver canım,babanla sevgilinin anlaşmasının tadını çıkar
o zaman o da beklesin telefon çıkana kadar olmaz mı :26:
çok şükür sevdiler canım bakalım bundan sonra neler olacak..
yani sadece havadan sudan konuşuldu, bunda sonrasıyla ilgili net bişey yok..
bide dün benimki gittikten sonra istanbuldan ananem, dayımlar teyzem falan geldiler uzaktan akrabımızn cenazesi vardı bize uğrayıp yola devam
edeceklerdi..o arada annem onlarada damat baklavası diyip her şeyi açıkladı o yük de üstümden kalktı yani
abin pürüzünü sen şimdilik boşver canım,babanla sevgilinin anlaşmasının tadını çıkar
Valla bence olur canım ama o ne der bilemedim :26:
aslında düşününce abime de hak verdim o yüzden biraz vicdan yaptım..hatalı mıyız diye..
ama yinede gelip sevgilime yansıtmayacaklardı tavrı bana sonuçta onun bi suçu yoktu
söylersin canım ne olacak, eğer ikinizin de şu anki telefonları hala çalışıyorsa bişey demez herhalde :26: gerçi erkeklerin kafa garip çalışıyor tabi şimdi emin de olamadım
Aynen canım gerçekten tuhaflar açıp bakmak isterdim kafalarının içine
keşke sorunca anlatsalar da öyle anlasak
En sinir olduğum huylarından biri bir şey anlatmamasıannesi bile şaşırıyor neden anlatmadın diye babasıda anlatmazmış ona çekti herhal
erkeklik geni var ya hani Y kromozomu olarak geçiyor işte onun başlangıuç maddesi o, bi derdin varsa da anlatma, sadece suratını as, içine at, patla, karşındakini de patlat.
abinin düşüncesi tam olarak ne canım :26:
Ya Bu arada Gizem nereye kayboldu:26:
onun hiç bişeyden haberi yokmuş öyle diyor bişey demiyormuşuz ona..halbuki ne olsa annem hemen onda söylüyor..
ben sadece cuma tanıışmaya çağırma olayını abime de sorup kararlaştırmalı mıydık diye düşünüyorum ama oda sessiz kaldı tanımadı ki bizim kararımızı hep
Kızlar herkes buradaysa albüm yapacağım bakın kaldırcam sonra bir kaç foto aldım
merakla bekliyorummm :119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?