- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #8.381
Şimdiden ev durumuna kadar konuşmaya başladılar selencim, ya bi durun bismillah bi sözü nişanı yapalım evi konuşmak için erken.. Bizim ordan tutsan daha iyi olur diyorlar hatta ufaktan baskı yapıyorlar. Ben tek başıma karar veremem ki, ayrıca kızlar kendi ailesine daha yakın olmak isterken ben bizimkilerden korkuyorum ne yalan söyleyim? Erkek arkadaşımla ailelerimiz aynı ilçe de değiller. Onun annesi, babası burada değil, sadece abileri istanbul da, eeh eltiler de ne kadar görüşecek ki? Bakıyorum 8 yıldır, aynı sokakta olmalarına rağmen birbirlerine öyle aman aman gelip gitmezler. Ama bizde durum öyle değil.
Teyzemler haftanın 3 günü, haftasonu da dahil anaannemdeler.
Her haftasonu teyzemler arar anaanneme çağırır, zaten bi haftasonum var eve mi yetişicem kendime mi erkek arkadaşıma mı? Şimdi annem olmadığından bi düğün oluyor hadi gelin, nişan oluyor hadi gelin, mevlüt oluyor hadi gelin. Gitmeyince darılıyorlar.
Dün aradı yine, o kadar kırdı ki, kandilmiş neden gelmiyor muşum? Annemin mezarını dolaşmıyor muşum? Yazıklar olsun, siz anne için değilsiniz, anneniz öldü rahatladınız! Konuşmama bile fırsat tanımadı, halbuki gelmem de demedim ben, sadece işlerimi bitireyim öyle giderim dedim yani erken gitmedim sadece, haketmediğim bir sürü şey duydum çocuk gibi azarlandım. Şimdi de bunu düşünüyorum aynı çevreden ev? bir de aynı çevre de ev tuttuğumuzu her haftasonu hadi smuwila al özkanı gelin, gelmiyor musunuz? Niye gelmiyorsunuz?
Bu durum benim bile canımı sıkıyorken erkek arkadaşımın canını sıkmaz mı sence de?
Anlattım, durum ortada bu şartlar altında haksız sayılır mıyım sence?
Hiç mutlu değilim kızlar
canım benim aileler ne kadar iyi olsa da ben mumkunse eger uzakta olmak gerektigini düşünüyorum, yoksa 2 kişilik kurmaya çalıştıgın ailende hep başkaları da olur ki bence iyi bişey degil bu :26: hee eger bi taraftan bi tarafa yakın bi ev varsa kira vermek yerine oturulur ama sıfırdan kurulacaksa eger uzak olmakta fayda var diye düşünüyorum :26:
noldu canımmm
Bugünlere göre kesinlikle iyidir canım ya, ay hiç aklıma gelmezdi o zamanlar bohçası, takısı, tukusu, sanki evlenelim diycez sabaha bi kalkıcaz aa evliyiz..
Babam canım.. Sanırım yolun sonuna geldik.. Annemle telde konuşmuşlar söz için babamın verdiği cevap Gelin dediniz geldik ya.. Hiç mi utanmadın bu sözü söylerken dedim sözde misafir gibi geldiniz gittiniz sözü annem kendi yaptı dedim Bir kuruş bile yardımın dokunmadı dedim annemde alt tarafı iki bin harcamış verirmiş o bize. Sen dalga mı geçiyorsun ya dedim alt tarafı ikibinle yaptık ama siz beceripte alt tarafı 100 200 tl bile gönderemediniz dedim ben sizden parada istemedim iş bulun bari dedim uğraşmadınız bile dedim.. Bugünde aradı diplomanı gönder fotokopisini diyor ben sana inanmıyorum artık dedim yüzüne kapattım telefonu..
Babam canım.. Sanırım yolun sonuna geldik.. Annemle telde konuşmuşlar söz için babamın verdiği cevap Gelin dediniz geldik ya.. Hiç mi utanmadın bu sözü söylerken dedim sözde misafir gibi geldiniz gittiniz sözü annem kendi yaptı dedim Bir kuruş bile yardımın dokunmadı dedim annemde alt tarafı iki bin harcamış verirmiş o bize. Sen dalga mı geçiyorsun ya dedim alt tarafı ikibinle yaptık ama siz beceripte alt tarafı 100 200 tl bile gönderemediniz dedim ben sizden parada istemedim iş bulun bari dedim uğraşmadınız bile dedim.. Bugünde aradı diplomanı gönder fotokopisini diyor ben sana inanmıyorum artık dedim yüzüne kapattım telefonu..
sen tepkini gayet güzel belli etmişsin bence canım bundan sonrası babana kalmış bişeyya çabalayıp bu mesafeyi kapatır, yada bu mesafe böylecek kalır, senin yapabilecegin çok da fazla bişey yok, o yuzden sen üzme kendini :26: sorun sende degil ki sonuçta
Canım üzülme sakin ol bakalım bi. Be yolun sonu. Niye son. Deme öyle :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mesafeyi kapatmaz canım kapatamaz.. Hala yalan söylüuor utanmadan..
Son çünkü ona inanmıyorum ve artık hayatımda istemiyorum..
Mesafeyi kapatmaz canım kapatamaz.. Hala yalan söylüuor utanmadan..
Son çünkü ona inanmıyorum ve artık hayatımda istemiyorum..
karar senin canım :26: ama verdigin karardan üzülmeyeceksen ver o kararı, eğer daha çok üzüleceksen oldugu kadar hayatında olmaya devam etsin baban, olmaz mı :26:
Yani şu günlerin çok mutlu olman gereken günler. Üzülme diyeceğim ama bazen üzülüyo insan. Takma düşünmemeye çalış
karar senin canım :26: ama verdigin karardan üzülmeyeceksen ver o kararı, eğer daha çok üzüleceksen oldugu kadar hayatında olmaya devam etsin baban, olmaz mı :26:
Ya aslında bence de. Baba sonuçta. Babası olmayan , babasıyla hiç tanışmamış birine sorsan konuşsan eminim git babana sarıl der. Baban sonuçta ne olursa olsun. Çabalamış sonradan da olsa. BABA...
Belki daha az üzülürüm ama geleceğimi etkiler.. Evlendikten sonra bizi rahatsız edebilir para açısından ve ben evliliğimde sorun istemiyorum onunla ilgili..
ya ben bu konuda tam olarak öyle düşünmüyorum aslında, yani sırf benim doğmama sebep oldu diye sonsuz minnet duyma olayına katılmıyorummaddi ve manevi görevi var insanların, o görevi yere getirmiyorlarsa hayatında olmamaları daha iyi. ama bu tabi eğer üzülmeyeceksen geçer li bi drum, insan üzülecekse iyi yada kötü hayatında olması gerekir diye düşünüyorum :26:
karar tamamen senin kararın tatlım, bence çevrendeki herkes de bu karara saygı duyacaktır. en önemli kişi sensin sonuçta, hangisinde daha az üzüleceksen o kararı ver en iyisi :26:
Ya tabiki görevini yapmalı maddi ve manevi. Ama yapmıyo ya da yapamıyosa da yapıcak bişey yok. Sonuçta onlar koşulsuz şartsız her zaman hata da yapsa yanımızdalar. Tamamen ilişki kesme ceren lütfen. Sen bilirsin tabi yine de.
Hakkımda hayırlısı o halde :26:
eger yanındaysa eger ve bazı şeyleri imkansızlıktan yapamıyorsa tabiki eyvallah, başımızın tacıdır her zaman. ama yanında olması gerektigi zaman yanında deilse, sırf dunyaya gelme sebebim diye yaptıgı olumsuzluklara katlanamam ben olsam. telefonun ucunda olsun tabiki eyvallah ama hayatımda olmasını istemezdim sanırım :26:
Zor günde yanında olmalı esasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?