Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

canım baba işte atsan atılmaz satsan satılmaz,,sen ne kadar kabul etmesende hayatının bazı noktalarında karşına çıkacak..

eğer rahatsızsa tabi mesefa koy ama saygını da kaybetme canım dinimizde de baba öyle kutsal ki allah korusun baba bedduası kabul olurmuş..

ya şüpheye bile mahal verecek bi durum yok bence uzakkk dur tabiki..

ne sevgilinin ne de senin ailene yakın yerde olun ortada durun..

bu ne yani şimdiden bunu yaparlarsa evlenince düşünemiyorum..

kırılırlarsa da zamanla alışırlar, ikinizin huzuru her şeyden daha önemli

Son düzenleme:
zora gelince değişir canım, sen onun evladısın sonuçta, senden mahrum kalacak, bence mutlaka degişir

Peki neden 22 senedir değişmedi canım :)

ya canım ablamlarda kaldım o gece çok duramadım topikte

ama bende resim istiyorum banane mesela tüm gün burdayım akşama kadar

Evet bnde burdaym ayy :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam burdaysanız atarım ama Selen hanım senin fotonu hala göremedik

Dinimizde öyle ama her baba için geçerli değil canım bana babalık mı yaptı da bedduası tutacak onun..

Yaa çok heycanlandımm :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamam burdaysanız atarım ama Selen hanım senin fotonu hala göremedik

Dinimizde öyle ama her baba için geçerli değil canım bana babalık mı yaptı da bedduası tutacak onun..

canım atardım resim bende şimdi ama, işteyim resimler kendi bilgisayarımda akşam bende atıcam girebilirsem topiğe söz

Peki neden 22 senedir değişmedi canım :)

valla 29 yaşındayım annem hala gereksiz asabiyet huyumun degişecegini düşünüyor anne diyorsa bi bildigi vardır heralde dimi insanlar degişebilir demek ki

canım atardım resim bende şimdi ama, işteyim resimler kendi bilgisayarımda akşam bende atıcam girebilirsem topiğe söz

akşam da topiğe girmeyip bizi uyutacaksın degil mi

ayy şekerim yok ya olur mu öyle şey.. valla eve zaten 8 de ancak gidiyorum yemek ye azıcık da tv izle zaten uykum geliyor hiç bişey yapamıyorum böyle geç çıkınca işten

bu akşam birazcık az tv izle o zaman bize resim göster

Akşamda görmezsek bozuşuruz Demi Nurdan tamam attım

evet bu akşam da resim gelmezse topiği terk edebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…