Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bende ilk seferinde baya bir cebelleştim Neyse herkes herkesi gördü zaten

inş nişan resimlerimizi de koyarız

selen beni hiç duymuyor

selen siz nasıl tanışmıştınız ben kaçırmışım orayı :26:

canımm pardon namazdaydım da anlatayım hemen, arkadaşımın kına gecesi vardı 2011 mayısından bahsediyorum dönüşte geç oldu kınaya

gelen başka bi arkadaşım dedi arabası olan arkadaşım var arayalım gelsin bizi alsın ablam falanda var yanımızda..işte o gelen benimki mustafamdı..

arabadan beni dikizlemiş sonra peşimi bırakmadı ben ilk seferde hiç beğenmedim..ama ortak arkadaşlarımız kızlar beynimin etini yediler yok şöyle iyi

böyle iyi diye..ablamda çok beğendi baskı kurarak başlattılar yani ilişkiyi..

sonra da bi kaç kez arkadaş ortamında buluştuk, sonra yalnız işte 3 sene geçti çok şükür

nesini begenmedin kız gayet güzel çocuk işte

ya bu baskı hikayesi çok tanıdık geldi bana yalnız, fark ettim de

3. yılınıza da bikaç gün kaldı dimii ne hazırlık yaptın anlatsana

uyar tabi neden uymasın

Uymasa bozuşurduk zaten Gerçi konuyla da alakam yokmuş

İnşallah canım inşallah

Allah kabul etsin bu arada Bizde bir arkadaşımızı böyle tanıştırdık o da bizim zorumuzla görüşecek İnşallah sizin gibi olur devamı

nesini begenmedin kız gayet güzel çocuk işte

ya bu baskı hikayesi çok tanıdık geldi bana yalnız, fark ettim de

3. yılınıza da bikaç gün kaldı dimii ne hazırlık yaptın anlatsana

ne bilem ilk başlarda çok üstüme düştü hem kendi hem ortak kız arkadaşlarımızı araya koyarak sinir olmuştum

baskı hem ne baskı anlatamam onlar sussun diye buluşmayı kabul etmiştim ya ne günlerdi..evet 29 mayısta 3 sene dolacak ben beceremem ki hazırlık falan

o benden de beter yani sonuç olarak bişey yapmayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…