Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

YAA YEMİNLE BU SİZİN HİKAYE BANA çok tanıdık geldi şuan ama ne de iyi yapmışsın valla bak 3 seneniz olmuş şimdii 4. senenizde düğününüz olur inşallah

bişey yapmadan olur mu kız, hiç hediye de almayacak mısın

sağol canım inşallah onların sonu da bizim gibi olur

zaten bizi biraraya getiren arkadaşımız da 10 gün sonra evleniyor, diğeri evlendi bebek bekliyor yani bi biz kaldık

nerden tanıdık şekerim neyse

yaa hediye alayım diyorsun öyle mi banane oda bana yüzük alsın o vakit

arkadaş baskısı kısmı benden dolayı çok tanıdık geldi şekerim onu diyorum

ben de evlenmek istyiyorum

Önceden sevgilime trip atarken evlilik için erken falan diyordum kırılıyordu şimdi söylüyorum ya bırak bugün gel desem gelcen dedi bana Çok aşırı belli ettiysem demek ki:26:

Önceden sevgilime trip atarken evlilik için erken falan diyordum kırılıyordu şimdi söylüyorum ya bırak bugün gel desem gelcen dedi bana Çok aşırı belli ettiysem demek ki:26:

doğru demiş adam, gel dese gidersin tabi ama sen gel desen o da gelir öenmli oaln da bu bence

siz de böyle olmuş bakalım biz de neler olacak

olacak olacakk

ayy nasıl güldüm yani belli etmişsin baya

ya canım sizde nişandan sonra arayı uzatmayın çok tabi uyarsa iki aileyede

olur kuzum o da hallolur merak etme hem herşey güzel olur o zaman, şimdi içine sinmeden olmasındansa bazı şeylerin

Orası da öyle tabi canım birde artık iş bulmam lazım ben çalışmadan annem zorlanır epey:26: Kp bile iş arıyor bana sağolsun

olacak olacakk

ayy nasıl güldüm yani belli etmişsin baya

ya canım sizde nişandan sonra arayı uzatmayın çok tabi uyarsa iki aileyede

Etmişim canım valla artık inanmıyor zaten Bana kalsa ben bu sene içinde hepsini hallederdim canım Benim bütün işlerim böyle yürür olur ama geç olur alıştım artık:26:

aman inanmasın sözlün değil mi aşıksın işte evlenmek istersin tabi

olsun canım Allah bi kapı açar sana da bi bakarsın her istediğin oluvermiş, maddiyat olunca çoğu şey daha hızlı ilerliyor

inşallah tez vakitte iş de bulursun canım herşey hemencecik hallolur

İnşallah canım

aman inanmasın sözlün değil mi aşıksın işte evlenmek istersin tabi

olsun canım Allah bi kapı açar sana da bi bakarsın her istediğin oluvermiş, maddiyat olunca çoğu şey daha hızlı ilerliyor

Aynenc anım bakalım bekliyoruz bizde inşallah bulurum bende bir iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…