Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

çok sevimli oluyorsun bence ya boşver yap gitsin

emrah hep benim asabiyet damarımın annesinin yanında tutmasından korkardı aklıma geldi şimdi

Bir kere ani tepkime denk geldi annesi ama gayet hoş karşıladı güldü bizimle beraber en iyisi böyle devam edeyim kasamam kendimi
Ya canım Emrah demişken hiçmi haber yok öldümü kaldımı biliyormusun:26:

Bir kere ani tepkime denk geldi annesi ama gayet hoş karşıladı güldü bizimle beraber en iyisi böyle devam edeyim kasamam kendimi
Ya canım Emrah demişken hiçmi haber yok öldümü kaldımı biliyormusun:26:

valla en güzeli kasmamak zaten, neysen osun canım bi ömür rol mu yapacaksın yani

ölmemiş canım, piknige gitmiş arkadaşlarıyla resim koymuş ben de dün arkadaşlarla dışarı çıktıgımın resmini koymuştum zaten, gördüyse kızmış olabilir bana zira onun resmi 5 erkekle beraber, benmkisi de 2 erkekle beraber

Hahayt kendine kızsın o Senin için hayırlısı buymuş canım bence

o çocuk elime bi geçse var yaaaaa

ona hiç şüphem yok zaten canım, kesinlikle hayırlısı buymuş benim için ama bişeyi çok merak ediyorum, acaba emrah doğum günümü kutlayacak mı :26:

umarım kutlamaya kalkmazzz yüzsüz yüzsüz

o çocuk elime bi geçse var yaaaaa

umarım kutlamaya kalkmazzz yüzsüz yüzsüz

amaann elini kana bulamay degmez yaa boşversene ben boşverdim valla, yoksa o resimleri koyamazdım

valla ben sevgili olsaydık bile kutlamazdı diye düşünüyorum, şimdi ayrıyız aklına bile gelmez de, face hatırlatıyor işte

haksız mıyım ama gizemim, onun görmesi gereken şeyler var daha ben onu fazla şımarttıgım için o kadar rahat kafa dinleme kararı aldı kendi kendine, hayatımdan tam olarak çıkacagı gün kafasında asla ben geri dönersem nurdan kabul eder düşüncesi olsun istemiyorum onun için de daha bi süre benm neler yaptıgımı, onsuz daha güzel bir hayatım oldugunu görmesi lazım

kesinlikleee

son darbeyi vurmadan silmemelisinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…