- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #8.621
çok sevimli oluyorsun bence ya boşver yap gitsin
emrah hep benim asabiyet damarımın annesinin yanında tutmasından korkardı aklıma geldi şimdi
Bir kere ani tepkime denk geldi annesi ama gayet hoş karşıladı güldü bizimle beraber en iyisi böyle devam edeyim kasamam kendimi
Ya canım Emrah demişken hiçmi haber yok öldümü kaldımı biliyormusun:26:
valla en güzeli kasmamak zaten, neysen osun canım bi ömür rol mu yapacaksın yani
ölmemiş canım, piknige gitmiş arkadaşlarıyla resim koymuşben de dün arkadaşlarla dışarı çıktıgımın resmini koymuştum zaten, gördüyse kızmış olabilir bana zira onun resmi 5 erkekle beraber, benmkisi de 2 erkekle beraber
Hahayt kendine kızsın oSenin için hayırlısı buymuş canım bence
valla en güzeli kasmamak zaten, neysen osun canım bi ömür rol mu yapacaksın yani
ölmemiş canım, piknige gitmiş arkadaşlarıyla resim koymuşben de dün arkadaşlarla dışarı çıktıgımın resmini koymuştum zaten, gördüyse kızmış olabilir bana zira onun resmi 5 erkekle beraber, benmkisi de 2 erkekle beraber
ona hiç şüphem yok zaten canım, kesinlikle hayırlısı buymuş benim içinama bişeyi çok merak ediyorum, acaba emrah doğum günümü kutlayacak mı :26:
ona hiç şüphem yok zaten canım, kesinlikle hayırlısı buymuş benim içinama bişeyi çok merak ediyorum, acaba emrah doğum günümü kutlayacak mı :26:
o çocuk elime bi geçse var yaaaaa
umarım kutlamaya kalkmazzz yüzsüz yüzsüz
Hangi yüzle:26:
yüzü yok ki onunkutlamaz diye tahmin ediyorum, hele ki benim arkadaşlarımla gezip eglendigimi gördükten sonra bulaşmaz bile bana ama hala face ten silmemesi düşündürüyor işte :26:
Onu da senden bekliyordur belki de canım:26:
valla benim onu silmek için aklımdan geçen bişey var o olsun hemen silecegimama daha zamanı var biraz daha görsün baaklım benim onsuz nasıl bir hayatım oldugunu, bişey kaybetmedigimi
Hmm o zaman tamam
valla benim onu silmek için aklımdan geçen bişey var o olsun hemen silecegimama daha zamanı var biraz daha görsün baaklım benim onsuz nasıl bir hayatım oldugunu, bişey kaybetmedigimi
vuhuuuuu
haksız mıyım ama gizemim, onun görmesi gereken şeyler var dahaben onu fazla şımarttıgım için o kadar rahat kafa dinleme kararı aldı kendi kendine, hayatımdan tam olarak çıkacagı gün kafasında asla ben geri dönersem nurdan kabul eder düşüncesi olsun istemiyorum onun için de daha bi süre benm neler yaptıgımı, onsuz daha güzel bir hayatım oldugunu görmesi lazım
kesinlikleee
son darbeyi vurmadan silmemelisinnn
bu fesatlıgım yüzünden vuramayacagım o darbeyi
nedeeen :44::44::44:
fesat insanın Allah yüzüne güler mi hiç
bu fesatlık değil kii amaaahaberdar etme sadecee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?