Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bu insanlar neden bu kadar fesat.. Allahım çok sinirliyim..

cerencim kızlar, benim de söyleyeceğim şeyleri söylemişler zaten, takılıp üzme boşuna kendini

ben başka bişeye dikkatini çekeyim de kafan dağılsınn

aşağıdaki alıntını dikkatlice okusana bi sözlüm de sözlümmm iyice benimsemişsin artık sözlü olmayıı

Ama bu kadar da belli edilir mi :26: Keşke canım keşke aslında vermeme gerek de yok herşey ortada..

Edilir canım edilir, bazı insanlar böyledir, yüzlerinden bakışlarından şıp diye anlaşılır. Ya yapılmamış, istedikleri olmamış olabilir özenir onu da anlarım herkes ister gönlündeki gibi olsun ama kıskançlık çok başka bişey, kıskanıp lafı değiştirmek, konu açmamak falan? Daha önceleri sayfa sayfa eltimi anlattım burada, basit bir çaydanlığı kıskanacaktı ben aldım demeseydim. Alttarfı bir çaydanlık tepkisi, şaşırması görülmeye değerdi.

Basit bir yün yeleği kıskanmış üstelik bohça yapılmayacak denip 1 günde karar değiştirilip yapılmış.

Ben olsam bizim yelek ördürecek vaktimiz olmadı diye düşünürdüm direkt. Karakter meselesi, ama bari belli etme dimi? Ben kıskanç konumuna düşmekten utanırım şahsen..
:26:

Senin ki '' seninle ilginemiyorum, merak etmiyorum '' diyerek kıskançlığını bastırmaya çalışıyor. Benim eltim de açık açık söyleyerek hey, bakın bende burdayım diye kendini hatırlatıyor.

Ne denir ki başka bilemedim?

E canım kusur arıyorlar bulamıyorlar o yüzden neye saracaklarını şaşırıyorlar artık

Allah da onlara her zaman kalplerindekini verir. Versin de. Bizim de var böle tanıdıklarımız. Allah bildiği gibi yapsın. İnsan biraz sevinir ya karsısındaki insan için. Ne ayıp. Ne acizlik!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hahaha Nurdan bir kaç kere uyardı sevgilim deme artık diye de bende dikkat ediyorum canım

Çok gereksiz şeyler bunlar ya gerçekten anlayamıyorum özenirsin elbet keşke bende de olsaydı dersin ama bu kadar açığa vurmanın ne lüzumu var.. Senin eltin evlere şenlik zaten okumuştum bir kaç yazını Allah yardımcın olsun canım..

Ben bu bisiklet işini çok sevdim yaaa
Böylee ayakta sürüyorum bir de iyice havalara girdim

Kask fln takınca da bi karizmatik oluyor sanki

Yalnız bisiklet baya kilo verdirir haa kilo vermek isteyenlere tavsiye ederim

ayy canım kızlar zaten söylemişler söyleyeceklerini de en mutlu günlerini hiç nahvetme bence böyle senin bi kusurun olsa, çözüm bulalım diyecegim de kusur %100 onlar da, sen neden kendini üzesin boşveerrr

ayy canım kızlar zaten söylemişler söyleyeceklerini de en mutlu günlerini hiç nahvetme bence böyle senin bi kusurun olsa, çözüm bulalım diyecegim de kusur %100 onlar da, sen neden kendini üzesin boşveerrr

Aynen öyle canım haklısın zaten bir yönden de iyi oldu düşüncelerini öğrendim

Aynen öyle canım haklısın zaten bir yönden de iyi oldu düşüncelerini öğrendim

kıskanç insana hiç gelemiyorum ben yaa kıskançlık sadece sevgililere özel olmalı bence, arkadaşlar birbirini kıskanmamalı bu yuzden kaç tane arkadaşlıgımı bitirmek zorunda kaldım ben

kıskanç insana hiç gelemiyorum ben yaa kıskançlık sadece sevgililere özel olmalı bence, arkadaşlar birbirini kıskanmamalı bu yuzden kaç tane arkadaşlıgımı bitirmek zorunda kaldım ben

Bende gelemem canım özenirsin falan ama yakınsak eğer arkadaş diyorsak kıskanmak yerine mutlu olmalı..

Bende gelemem canım özenirsin falan ama yakınsak eğer arkadaş diyorsak kıskanmak yerine mutlu olmalı..

aynen canım zaten arkadaşlıkta bunu gerektirir bence :26:

bi arkadaşım vardı benm de, üniversiteye ara verip de döndüğüm zamanda tanışmıştım, bi sürü kişiyle tanıştır beni, ama ben onun tanıştırdıgı kişilerle samimi oldum diye acayip bozuluyordu hatta bi ara neden bana haber vermeden buluşuyorsun onlarla bile demişti ( ki ben yurtta kalıyordum gece dışarı çıkmam sıkıntı degildi, o ailesiyle kalıyordu akşam bi saatten sonra çıkamazdı diye aramıyordum ben )

en son bi sevgilisi oldu, ben de herkesle çabuk anlaşırım, bide arkadaşımın sevgilisi benim için direk yasaklı listesine girer asla bakmam o gözle. arkamdan " eger nurdan bir daha 2 mt den fazla yaklaşırsa sevgilime yapacaklarıma katlanır " demiş o günden sonra da bir daha konuşmadım kendisiyle

Benimde vardı böyle bir arkadaşım kendine güveni olmadıklarını düşünüyorum canım böyle tiplerin.. Eğer arkadaşını bir tehlike olarak görüyorsa bir yer de bir eksiklik vardır.. Benim arkadaşım da seni bir daha sevgilim olursa tanıştırmcam sonra sürekli seni soruyorlar neden gelmiyor falan diye Teklif almışlığım bile vardır ama arkadaşlarımın sevgilileri benim için de yasaklı listesindedir canım.. Öyle de olmalı :)

Selam kızlaar ne çok yakınmışsınız öyle kıskançlıktan hayatın bir gerçeği ve malesef şu dönemde herkeste var şu kıskançlık olayıııııı

aynen öyle canım kendilerine olan güvensizliklerinden yapıyorlar bunu halbuki ben arkadaşıma güvenip de sevgilimi tanıştırmayacaksam kime güveneyim yani bu dünyada :44:

amaann neyse böyle tipler mumkunse uzak olsun benden

Bence o sevgililerine olan güvensizlikleri canım emin olamıyorlar:26: Kesinlikle benden de

Selam kızlaar ne çok yakınmışsınız öyle kıskançlıktan hayatın bir gerçeği ve malesef şu dönemde herkeste var şu kıskançlık olayıııııı

Yakınılmıcak gibi değil ki canım arkadaş dost diyorsun sen her derdine ortak oluyorsun o senin mutluluğunu kıskanıyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…