- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #8.701
valla kuzum güvenmedigim adamla sevgili olmam, ha diyelim oldum, arkadaşıma güvenirim de çekinmem en azındançok sinir oluyorum bu konuya
Çok tartışırız bu konuyu da bir yere varamayız
tartışmayalım o zaman
kızlar ben size bişey sorayım. erkek bir arkadaşım aradı bugun, yaklaşık 1 haftadır sevgilisi var, kızın 4 haziran da doğum günüymüş, ne hediye alsam diye sordu bana, ben de kızı pek tanımıyorum bi cevap veremedimçok romantik bi çift degiller gördüğüm kadarıyla, ne alsa ki acaba aklına bişey gelen var mı :26:
Bir haftalık sevgilisine hediye mi alacak yaniAy ben buraya takıldım canım
mecbur alacak canım, kızın doğum günü boş geçemez ki
Niye bence gayette geçebilir canımNe alsın peluş ayı alsın :26:
tartışmayalım o zaman
kızlar ben size bişey sorayım. erkek bir arkadaşım aradı bugun, yaklaşık 1 haftadır sevgilisi var, kızın 4 haziran da doğum günüymüş, ne hediye alsam diye sordu bana, ben de kızı pek tanımıyorum bi cevap veremedimçok romantik bi çift degiller gördüğüm kadarıyla, ne alsa ki acaba aklına bişey gelen var mı :26:
valla isterse bir günlük sevgilim olsun, doğum günümü boş geçerse 2. günü olmaz zaten
ya kız peluş ayı sevecek bi tip degilnasıl desem, çok sade çok düz bi kız :26: normalde hep kıza hediye almak kolay diyen ben bile put gibi kaldım
benim bİ önerim varEki Görüntüle 1133189
Ben çok yaşadım biliyorum hediye alınmadı bana kolay kolay
Parfüm çanta ayakkabı kolye saat falan olamaz mıBiri bana topuklu ayakkabı çanta falan alsa boynuna atlardım
hmm bak bunu bi söyleyim canım :26: ama kesin begenmez hödük
saat olabilir aslında ama pahalı mı olur ki :26:
arkadaş aradıgında dedim ki 6 sında da benim doğum günüm,gece dışarı çıkacaz kızla beraber ayarlayın kendiiniz diye. babama söyleyim de bana çok para yollasın benim doğum günleri iki tane oldu diyodedim kıza benden iyi hediye alırsan bozuşuruz ben kaç yıl emek verdim sana
hmm bak bunu bi söyleyim canım :26: ama kesin begenmez hödük
saat olabilir aslında ama pahalı mı olur ki :26:
arkadaş aradıgında dedim ki 6 sında da benim doğum günüm,gece dışarı çıkacaz kızla beraber ayarlayın kendiiniz diye. babama söyleyim de bana çok para yollasın benim doğum günleri iki tane oldu diyodedim kıza benden iyi hediye alırsan bozuşuruz ben kaç yıl emek verdim sana
Valla canım 50tleye de saat varMarka olmasın Bencede kesinlikle haklısın destekliyorum seni
Eki Görüntüle 1133191 BU da oalabilir canım benim hoşuma gidiyor bu tür şeyler
bence saat almasın 1 haftalık bir ilişki en uygunu bunlar olur gibi :26:
Eki Görüntüle 1133191 BU da oalabilir canım benim hoşuma gidiyor bu tür şeyler
bence saat almasın 1 haftalık bir ilişki en uygunu bunlar olur gibi :26:
ben bu sene çevremdeki bütün erkeklerden çiçek istyiyorum, eminim ki yine kimse almayacakpasta da istemiyorum dedim kesin densizlik yapıp üstüne 30 - 1 yazdırırlar o pastayı kafalarına atmak zorunda kalırım
ben seçenek olarak söyleyecegim canımbana alınsa benim hoşuma gider de o kız ne bileyim yaa çok düz bi kız, sanki böyle şeyleri sevmez gibi geliyor bana :26:
düz ne demek onu bi anlasam
Hahaha ay canım ya ne güzel yerdiniz pastayı alsınlardı beErkeklere çiçek almak işkence gelir genelde
ya böyle şeylerden hoşplanmayan sadee, nasıl diyim kız gibi degil yani
valla ben anlamam, 40 kere diyecem elbet biri dayanamayıp alacak
pastayı yeriz tabi de densiz yazılar yazdıracak köpek arkadaşlarım biliyorumm.. yaş kompleksim var benim dalga geçiyorlar
Biliyorlar ya bunu ondan inadına yapıyorlardır canım
ya böyle şeylerden hoşplanmayan sadee, nasıl diyim kız gibi degil yani
valla ben anlamam, 40 kere diyecem elbet biri dayanamayıp alacak
pastayı yeriz tabi de densiz yazılar yazdıracak köpek arkadaşlarım biliyorumm.. yaş kompleksim var benim dalga geçiyorlar
1 demet maydanoz yeter o zaman alsın versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?