Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Çok tartışırız bu konuyu da bir yere varamayız

tartışmayalım o zaman

kızlar ben size bişey sorayım. erkek bir arkadaşım aradı bugun, yaklaşık 1 haftadır sevgilisi var, kızın 4 haziran da doğum günüymüş, ne hediye alsam diye sordu bana, ben de kızı pek tanımıyorum bi cevap veremedim çok romantik bi çift degiller gördüğüm kadarıyla, ne alsa ki acaba aklına bişey gelen var mı :26:

Bir haftalık sevgilisine hediye mi alacak yani Ay ben buraya takıldım canım

Niye bence gayette geçebilir canım Ne alsın peluş ayı alsın :26:

valla isterse bir günlük sevgilim olsun, doğum günümü boş geçerse 2. günü olmaz zaten

ya kız peluş ayı sevecek bi tip degil nasıl desem, çok sade çok düz bi kız :26: normalde hep kıza hediye almak kolay diyen ben bile put gibi kaldım

benim bİ önerim var

Ben çok yaşadım biliyorum hediye alınmadı bana kolay kolay

Parfüm çanta ayakkabı kolye saat falan olamaz mı Biri bana topuklu ayakkabı çanta falan alsa boynuna atlardım

hmm bak bunu bi söyleyim canım :26: ama kesin begenmez hödük
Ben çok yaşadım biliyorum hediye alınmadı bana kolay kolay

Parfüm çanta ayakkabı kolye saat falan olamaz mı Biri bana topuklu ayakkabı çanta falan alsa boynuna atlardım

saat olabilir aslında ama pahalı mı olur ki :26:

arkadaş aradıgında dedim ki 6 sında da benim doğum günüm,gece dışarı çıkacaz kızla beraber ayarlayın kendiiniz diye. babama söyleyim de bana çok para yollasın benim doğum günleri iki tane oldu diyo dedim kıza benden iyi hediye alırsan bozuşuruz ben kaç yıl emek verdim sana

Valla canım 50tleye de saat var Marka olmasın Bencede kesinlikle haklısın destekliyorum seni

BU da oalabilir canım benim hoşuma gidiyor bu tür şeyler
bence saat almasın 1 haftalık bir ilişki en uygunu bunlar olur gibi :26:

Valla canım 50tleye de saat var Marka olmasın Bencede kesinlikle haklısın destekliyorum seni

ben bu sene çevremdeki bütün erkeklerden çiçek istyiyorum, eminim ki yine kimse almayacak pasta da istemiyorum dedim kesin densizlik yapıp üstüne 30 - 1 yazdırırlar o pastayı kafalarına atmak zorunda kalırım

Eki Görüntüle 1133191 BU da oalabilir canım benim hoşuma gidiyor bu tür şeyler

ben seçenek olarak söyleyecegim canım bana alınsa benim hoşuma gider de o kız ne bileyim yaa çok düz bi kız, sanki böyle şeyleri sevmez gibi geliyor bana :26:

Eki Görüntüle 1133191 BU da oalabilir canım benim hoşuma gidiyor bu tür şeyler

Bence bir hafta için bu bile fazla Ben almadım kimse almasın

Hahaha ay canım ya ne güzel yerdiniz pastayı alsınlardı be Erkeklere çiçek almak işkence gelir genelde

düz ne demek onu bi anlasam

ya böyle şeylerden hoşplanmayan sadee, nasıl diyim kız gibi degil yani

Hahaha ay canım ya ne güzel yerdiniz pastayı alsınlardı be Erkeklere çiçek almak işkence gelir genelde

valla ben anlamam, 40 kere diyecem elbet biri dayanamayıp alacak

pastayı yeriz tabi de densiz yazılar yazdıracak köpek arkadaşlarım biliyorumm.. yaş kompleksim var benim dalga geçiyorlar

Biliyorlar ya bunu ondan inadına yapıyorlardır canım

1 demet maydanoz yeter o zaman alsın versin

1 demet maydanoz yeter o zaman alsın versin

hee bak bu mantıklı bence

bide diyo ki arkadaş hep beraber mi kutlasak napsak dedim ilk doğum günü siz gidin başbaşa kutlayın ayy hiç uğraşamam şimdi bide onlarla, benm doğum günüm olacak ondan 2 gün sonra, ilgi benim üzerimde olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…