Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

1 demet maydanoz yeter o zaman alsın versin

hee bak bu mantıklı bence

bide diyo ki arkadaş hep beraber mi kutlasak napsak dedim ilk doğum günü siz gidin başbaşa kutlayın ayy hiç uğraşamam şimdi bide onlarla, benm doğum günüm olacak ondan 2 gün sonra, ilgi benim üzerimde olsun

ama doğum günüme gelecek en az 5 tane erkek var eger birinde bile çiçek olmazsa yedim onları hem de çiğ çiğ yedimm

Ben de ilk zamanlar başının etini yemiştim tam 1.5 sene boyunca neler demedim ağladım bile sinirden almıyor diye en son evlenme teklifinde aldı işte bir daha da beklemiyorum zaten

Ben de ilk zamanlar başının etini yemiştim tam 1.5 sene boyunca neler demedim ağladım bile sinirden almıyor diye en son evlenme teklifinde aldı işte bir daha da beklemiyorum zaten

kız bunların hepsi arkadaşım yaa, alma zorunlulukları yok ama bana ne yaa benim sevgilim yok diye kimse çiçek almayacak mı yani arkadaşım olarak bu görev onlara düşüyor malesef alacaklar o çiçeği

höyt deseydin
bence de herkesin doğum günü kendine, gitsinler ne yapıyorlarsa yapsınlar kendi kendilerine

höyt deseydin
bence de herkesin doğum günü kendine, gitsinler ne yapıyorlarsa yapsınlar kendi kendilerine

ben de öyle dedim zaten koloni gibi kutlanmaz ilk doğum günü gidin başbaşa napıyosanız yapın, 2 gün sonra da benmkine gelin dedim ama hediye düşünmem lazım işte çocuk yardım istedi, ayıp olmasın :26:

Kitap okuyorsa kitap alabilir böyle güzel bi ayraçla:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…