Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

hmm büte mi kaldı dersin

ayy bizim okulda yaz okulu vardı tam 1,5 ay tüm yaz giderdi..gerçi ben bi kere kaldım tek dersten onu almıştım yazın kabus gibiydi

Yaz okuluna kalmıcam ama. Sadece sınava gircem yine gecemezsem seneye. Kalbim büt büt atıyoooo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

E siz kendi aranızda hiç konuşmuyor musunuz illa ki sevgilinin ailesi onunla konuşmuştur bilir az çok :26:

Yok be canım nerde??? Herşey hep muallak ilerliyor..
Abisi o gece mi konuşulacak demiş? Sanki babası burada sonra konuşulsun!

Hem vakti yok zor geliyo, hemde o gece mi konuşulacak.. Laf mı yani şimdi bu?
Oldu olacak telefonda konuşsunlar adamın vakti yok ya!
Erkek arkadaşıma söyledim canım, babana önceden söyle bizim yapacaklarımızı vs. ona göre bişey söylesin.
Konuşacağım dedi de, daha konuşmadı herhalde bişey söylemedi çünkü?
İstediği zaman konuşsun da, tekrar buraya geleceğini bilerek ne zaman konuşacağını belirlesin.
Çünkü babama zar zor kabul ettirdim zaten herşeyin 3 gün içinde olacağını, telefonda falan konuşmaya kalkarsa çok düşürürler kendilerini..

Okul öncesi öğretmenliği :) bunda bile büte kaldım. Yüs puan bana

öğretmen olacaksın ne güzel .. notlarıda takma kafana halledersin sen

bu arada senin için resim yükleyecektim aklıma geldi..eğer telden girmiyorsan arkadaş ekliyeceğim seni..telede görünmeyeblir :26:

yani canım sizin işiniz de zor çok fazla kişi söz sahibi hayatınızda..

iş tamamen maddiyata bakıyor bence..baktınız uzatıyorlar işi sizde herşeyi kendiniz yapmaya çalışın..

erkek arkadaşının işi iyi mi göze alabilirse tabi :26:

öğretmen olacaksın ne güzel .. notlarıda takma kafana halledersin sen

bu arada senin için resim yükleyecektim aklıma geldi..eğer telden girmiyorsan arkadaş ekliyeceğim seni..telede görünmeyeblir :26:

İnşallah tatlıımm. Bilgisayarı açaym hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…