Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Yok canım ya 4 senedir kitap açmadım çok zorlar beni

aman canım o kadar korkulacak bişey yok düz memurluk kısmında ne var ki türkçe, matematik ,tarih

bilmem ne.. çok rahat yaparsın devlet gibisi var mı ya, neyse bi işe gir istek gelir özel sektörü görünce

hhaha öylemi dersin çok zor bilirim özel sektör ama ben çalışmak istemiyorum ki yaa

hhaha öylemi dersin çok zor bilirim özel sektör ama ben çalışmak istemiyorum ki yaa

Hele ben hayalim ev hanımı olmak şaka bir yana çalışınca insan daha bi özgür oluyor ya para

konusunda tabi..ki evlenince buna daha çok ihtiyacımız olacak

Hele ben hayalim ev hanımı olmak şaka bir yana çalışınca insan daha bi özgür oluyor ya para

konusunda tabi..ki evlenince buna daha çok ihtiyacımız olacak

Valla ben şaka yapmıyorum canım:26: Çalışıp aynı zamanda eşimle ilgilenmek ütü yemek temizlik falan beni çok zorlar:26: Ama mecbur zaten ekonomik özgürlük açısından istiyorum canım sözlüm çok rahat geçindirir evi ama bende çalışırsam bir yerlere geliriz ev alırız araba alırız o yüzden istiyorum

tabi canım illa ki geçindirir de çift maaş gibi olmaz..ilerisini düşünerek zorlanmamız lazım..

benimde gözümde büyüyor ev işleri evlenince ama yapan yapıyor bizde yapabilirz

bari diyorum devlet memuru olayımda daha insancıl saatlerde işten çıkarım, o zman ev işleri de pek zorlamaz

Aynen öyle canım hayat şartları kötü artık iki kişi çalışacak ki biryerlere gelinsin.. İnşallah sende kazanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…