Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

belki de vardır bi süprizzzz

yok bee ne suprizi olacak o manyagın bugun bana soruyor senni doğum günün tam olarak hangi gündü diye 6 haziran dedim, anlaşıldı bebek diyo sonra arkadaş da yazmış işte sen unuttun mu nurdanın doğum gününü diye ben de trip atmam artık boşa beklemesin dedim ya bu herif beni hiç iplemiyor, yada çok fena üzerime oynuyor doğum günüme kadar belli olur herhalde

ayyy hayırlısı olsun inşallah canımmm

bence oynuyorrr tepkileri gözlemleyip çıkarımlar yapmaya çalışıyorrr

evet evet, sen bi sabret bakiiim

bu arada bu haftanın içi yarın bitiyor, yok mu bi girişim halaaa :26::26:

sabrediyorum çok fenaaa

yarın zaten düğüne gidecek şehir dışına yarın bişey olamaz

yine yogunmuş bu hafta içi yaaa başlayacam işine gücüne bi kere niyetlendik işte okula gelecekti o da olamadı, o sebeple iyi niyetten yırtıyor ama bu durum görüşemedigimiz gerçeğini değiştirmiyor

hımmmm neyse sakin oluyoruz sakinnnnn

Evet ya, kliminle önce başedeceğim şaşırıyorum?
Kendimiz yapmaya çalışıyoruz canım, paranın yetmediği yer de kredi de çekeriz, ay yeter ki kimseye bel bağlamayalım..

Evet ya, kliminle önce başedeceğim şaşırıyorum?
Kendimiz yapmaya çalışıyoruz canım, paranın yetmediği yer de kredi de çekeriz, ay yeter ki kimseye bel bağlamayalım..

günaydın canım

madem kendiniz yapacaksınız hiç kimseyi beklemeyin, biz şu zaman uygunuz, güzel mekan bulduk ,şu tarih deyip karşılarına çıkın

günaydın canım

madem kendiniz yapacaksınız hiç kimseyi beklemeyin, biz şu zaman uygunuz, güzel mekan bulduk ,şu tarih deyip karşılarına çıkın

Babası diğer çocuklarımı durumuma göre iyi kötü evlendirdim, sana da yapacağım demiş.. :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…