Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

söyledim dene bakalım dedi Sözden yeni çıktık söz elbisesi giyilirmi ya kanser edecek beni

yaa ben olsam ben de aynı elbiseyi giymem istemem daha önce de söylemiştim canım bunu Ama çok sorun çıkaracaksa sözlün MecBur giyeceksin gibiydi, inşallah sıkıntı yapmaz

Son düzenleme:
yaa ben olsam ben de aynı elbiseyi giymem istemem daha önce de söylemiştim canım bunu Ama çok sorun çıkaracaksa sözlün MecBur giyeceksin gibiydi, inşallah sıkıntı yapmaz

O elbiseye bağlı işte canım uzun durursa kısa değilse sorun çıkmaz ama kısaysa arıza çıkar

Sesin, tebessümün, bakışın, duruşun,
sesimde,tebessümümde,bakışımda, duruşumda olmasa da olur.
Öyle bir saklan ki bana benim haberim olmasın. Burada ne demek istiyor. Anlamadım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bayılıyorum ben oyle akrabalarda kalmaya falan yaa Bende evde annemden babamdan sıkıldıkça ya ananeme ya teyzeme kaçıyorum Birazcık ara vermek iyi geliyor

Ben de çok severim canım ama ben anneme çok düşkünüm ya iki gün görmesem aklıma gelince gözlerim doluyor:26:

Ben de çok severim canım ama ben anneme çok düşkünüm ya iki gün görmesem aklıma gelince gözlerim doluyor:26:

biz annemle yanyanayken hiç sorun yaşamayıp ayrı kalınca didişenlerdeniz bu ara beraberiz ya sürekli ondan maşallah pek iyiyz de, yarın bigun ayrılık olursa naparız bilmiyorum

bu arada annemin burhandan vazgeçeyim diye son bombası, " içki içen damat istemiyormuş " ee kızın da içiyor dedim, o beni ilgilendirmiyor, damadımın içki içmesini istemiyorum dedi korkarım yakında gözünün üstünde kaşı var diye de istemeeycek

Neden istemiyor ki Burhanı Kızım ilgilendirmez ama damadım içmesin o da iyiymiş yalnız

neden istemiyor ki burhanı Kızım ilgilendirmez ama damadım içmesin o da iyiymiş yalnız

çünkü o ankarada ben sakaryadayım, eger evlenirsek falan ankaraay yerleşmem gerekir anamın dibinde olamayacam Sırf bu nedenle çok yaratıcı sebepler buluyor bu ara

Ben içebilirmişim ama kocam içemezmiş mantıga bak çomak sokacak resmen kadın bizim işe

Ayy kıyamam ama ya ne yapsın kızını yanında istiyor

ayyyy çok güldüüüümmmm

yaa zaten ortada bişey de yokki henuz Hem ankara sakarya dedigin kendi arabanla 3 saatten az sürüyor, biz gideriz ki haftasonları anneme görmeye

Şimdi annem aradı bak iki gündür görmedi sesi titredi telefonda Benim annemde istemezdi :26: Birde babam yoktu ya annemle bizdik hep o yüzden çok düşkünüz ben de istemezdim başka şehir:26:

şimdi annem aradı bak iki gündür görmedi sesi titredi telefonda Benim annemde istemezdi :26: Birde babam yoktu ya annemle bizdik hep o yüzden çok düşkünüz ben de istemezdim başka şehir:26:

ben üniversiteye başladıgımdan beri hep ayrıyım nerdeyse :26: Alışmış olması lazım aslında ama demek ki yine de bi şansını denemek istiyor Halbuki kardeşim de var onlarla beraber yaşıyor neyine yetmiyorsa beni gönderese gelmiyor şimdi

Öyle deme canım her evlat farklı sevilir az çok anlamında değil tabi ama senin yerinde başkadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…