- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.521
aslında tam tersine çok dakiktirhatta aşırı planlıdır ki ben bunu eksi özelllik olarak görüyorum ama bu ara plan yapmayaca mben artık diye kendini tatile çıkardı hep o yapıyormuş planlar ıda bilmem neee hayır madem öyle yapacaksın doğum günümün nerede olacasgına karışma dimi ama yookkk, ona soktu burnunu öyle kendini tatile çıkardı
şimdi o yuzden neler olacak kestiremiyorum :18:
canım bal çekti
Arada boyle ani cikislar yapiyosun ya cok hos
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
var ama yemiycem diyette gibiyim şu sıralar
Kendi kendine plan yapiyodur o zaman icinde aliskanliksa duramaz caktirmiyodur :) benim sözlüm icin ailesi akışına bırakır diyodu genelde ama benden sonra degisti herseyi planliyor bundan 3 4 ay sonrasini bile :O bazen gercekten buyuk sorun bu durumcunku bana 3 ay sonrasi icin boyle yapar miyiz diyo mesela ben bisey diyemiyorum ki o zamanki sartlari nerden bileyim :/
o zaman, agzın diyet bal yesin
kendi kendine plan yapıp başka kimse yapmıyo diye kendi kendine kuduruyordur hatta
ya biraz plancı olsun kötü bişey degil ama aşırısı kötü yanibide burhan acayip dakik, saat 7 dediysen 1 dk geciktirme hakkın yok 10 kere arar kendisi gecikecekse de 10 kere arar, şurdayım şu kadar zamanım kaldı diye boguyor insanı yaa
Ayy ayni benimkibi süre sonra alisiyor insan :) plan guzel tabiki ama ben net bisey soyleyemeyince sorun oluyor :)
ben çok plansız yaşarım yaa sıkıntı burda
alışveriş diye çıkarım arkadaşlarımla oturruum, dukkan bakmadan dönerimve bu halimden de memnunum ama burhanla olursa baya sıkıntı yaşarız kesin
Bende cok planliyim ama kimseyi de zorlamam planima uymasi icin sıkıntı orada basliyor iste :/ neyse o kadar da olsun canimsiz de alisacaksiniz artik huylariniza ortak noktada bulusacaksiniz :) bu arada topik bugun niye sessiz bu kadar
benm babam da çok planlı ben de hiç sevmezdim o huyunu ama aday adayım planlı çıktı napalım şimdi
lilyy başka topiklerde geziyor, gizem i görmedim bu akşam, selen de evde baabsıyla uğraşıyordur sanırmgece 12 gibi toplaşırlar
Hep oyle olur ya zaten planli istemezsin oyle denk gelir :) lilly bizi unuttu demekgizem geri sayim yapiyor :) selen de bi an once halletse isini de rahatlasa
selenin bugun netleşecek tanışma gününün ne zaman olacagı işte, babasına baglı, merakla bekliyorum :18: Lily de buralardadır gelir birazdan feryatlarımızı görüpama gizem nerde yaaa :26: o genelde bu saatlerde burda olurdu :26:
Lilyyy gel lilyevet gizem buralarda olurdu ama niye gelmedi acaba :/ neyse ki biz burdayiz topige sahip cikiyoruz :)
gizem de kk nın semalarında göründü birazdan buraya da uğrar sanırımyada bizi kendi topiğine de çağırabilir belli olmaz
Ikicisi daha muhtemeltemellerimiz bu topikte olduğu icin buraya uğruyoruz bizde alışkanlık :))
aynen yaa
bide orda pek tanımadıgım kişilerde var ya herşeyimi anlatamıyorum benburda da yazdıklarımı herkes görür tabi o ayrı da yine de burası daha özel gibi geliyor bana
bende oyle düşünüyorum sanki burada biz bizeyiz ev sohbeti gibi :d baskasi okuyomus gibi gelmiyor hic :) baska topiklerde yabancilik cekebiliyorum :d
benm babam da çok planlı ben de hiç sevmezdim o huyunu ama aday adayım planlı çıktı napalım şimdi
lilyy başka topiklerde geziyor, gizem i görmedim bu akşam, selen de evde baabsıyla uğraşıyordur sanırmgece 12 gibi toplaşırlar
aynen yaa
bide orda pek tanımadıgım kişilerde var ya herşeyimi anlatamıyorum benburda da yazdıklarımı herkes görür tabi o ayrı da yine de burası daha özel gibi geliyor bana
Bende oyle düşünüyorum sanki burada biz bizeyiz ev sohbeti gibibaskasi okuyomus gibi gelmiyor hic :) baska topiklerde yabancilik cekebiliyorum
bana da siz daha yakın geliyorsunuz valla yalan degil
Orda da güzel sohbet oluyor gerçi ama bugun bi yandan da projeye baktıgım için o kadar koyu sohbet yapamam, başka zaman katılırım oraya da inşallah
geldimm geldimmm, geçmiş yapıyodummm
ayyy kızlaaar, güldürdünüz beni yaaaa
geldimm geldimmm, geçmiş yapıyodummm
ayyy kızlaaar, güldürdünüz beni yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?