- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #9.761
Genelde tek hediye geldiği icin evet fincan daha fazla olur nurdan ablam, sen en iyisi bi sekerlik ve cay bardağı al takımı tamamla mis gibi olur :) hem onemli olan dusunmek, ayrica aldığın hediyeyi de cok begendim gule gule mutlulukla kullansın arkadasin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
senin aldığın o şey ne kadardı?
çok saol bitterimeger daha iyi bişey düşünemezsem, yani sizlerden daha iyi bi fikir gelmezse sanırım dedigin gibi yapacagım :26: bakalım daha 1 haftam var :44:
55 tl di şekerim, ama annem kıskançlıgından kendisine de aldı 1 tane 50 ye düştüler
çok saol bitterimeger daha iyi bişey düşünemezsem, yani sizlerden daha iyi bi fikir gelmezse sanırım dedigin gibi yapacagım :26: bakalım daha 1 haftam var :44:
55 tl di şekerim, ama annem kıskançlıgından kendisine de aldı 1 tane 50 ye düştüler
Bu arada o 80 tl sekerlik neymis oyle :O kac tane cay bardağı alınır o paraya :)) daha varmış zaman daha iyi bisey bulursak paylaşırız :)
o bile yeter aslında yaaaa
jumbo nun şekerligiymişgerçek gümüşdü herhalde bilemedim de 80 tl de veremem bi şekerlige bee, onun içine 2 tl lik küp şeker koyacam alt tarafı
Ahahaha doğru soyluyosun :) normal biseyler yeterli diğer hediyen oldukça gösterişli ev hediyesi için :) hemde farkli bisey cok begendim ben
ayy gerçekten begendiniz miiçok sevindim ben de saçma bir hediyemi acaba diye düşünüyordum
Saçma olur mu hem farklı hem kullanabileceği bisey cok hos onun da begenecegine eminim :)
ayyy saol canımmsen evlen sana da alırım bundan
Sen dugunume gel yeter o bana :) ama uzakta olcak gelmezsin uzak diye
nerde olacak ki :44: uzak olsa da gelirim cicim ya ayıp ediyosuno zamana işim gücüm oturur nasıl olsa, atlarım otobuse doğru senin düğün
Kirklareli olacak Allah nasip ederse :) bende ankaradan oraya gecicem zaten giderken ugrayip aliriz seni de
o kadar uzak olmayacakmışsın kızben geçerim adapazarından
ayy cok sevindim buna :))) anlastik o zaman :)
nişan ankarada ona zaten gelecemdüğün de kırklareli de ona da gelecem ama seni de benm düğüne beklerim ona göre
Gelirim insallah ama sözlüm tek gondermezo yüzden iki kisilik davetiye alalim biz mumkunse :)
sözlü kızın tek başına ne işi varmış zaten düğündetabiki davetiyeler çift kişilik olacak hatta o zamana kadar çocugun olabilir o zaman 3 kişi de gelebilirsiniz
O kadar gec evlenme seneye eylulden once evlenmen lazim :) ben senin dugunune sozlumle gelcem sende benim dugunume esinle geleceksin :)
ben zaten 2015 in 5. ayında evlenmek istiyorum ama bunu kabul edecek kimseyi bulamadım henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?