Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

çok saol bitterim eger daha iyi bişey düşünemezsem, yani sizlerden daha iyi bi fikir gelmezse sanırım dedigin gibi yapacagım :26: bakalım daha 1 haftam var :44:

senin aldığın o şey ne kadardı?

55 tl di şekerim, ama annem kıskançlıgından kendisine de aldı 1 tane 50 ye düştüler

Bu arada o 80 tl sekerlik neymis oyle :O kac tane cay bardağı alınır o paraya :)) daha varmış zaman daha iyi bisey bulursak paylaşırız :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o bile yeter aslında yaaaa

Bu arada o 80 tl sekerlik neymis oyle :O kac tane cay bardağı alınır o paraya :)) daha varmış zaman daha iyi bisey bulursak paylaşırız :)

jumbo nun şekerligiymiş gerçek gümüşdü herhalde bilemedim de 80 tl de veremem bi şekerlige bee, onun içine 2 tl lik küp şeker koyacam alt tarafı

o bile yeter aslında yaaaa

yeter aslında da şöyle düşündüm gizemcim, düğüne gitsem en azından gram altın takacaktım, şimdi kendimi rahatlatmak için onu denklemeye çalışıyorum bide ne bileyim yaa tek parça az mı olur dedim ki :44: puuff e zor işler bunlar

jumbo nun şekerligiymiş gerçek gümüşdü herhalde bilemedim de 80 tl de veremem bi şekerlige bee, onun içine 2 tl lik küp şeker koyacam alt tarafı

Ahahaha doğru soyluyosun :) normal biseyler yeterli diğer hediyen oldukça gösterişli ev hediyesi için :) hemde farkli bisey cok begendim ben

Ahahaha doğru soyluyosun :) normal biseyler yeterli diğer hediyen oldukça gösterişli ev hediyesi için :) hemde farkli bisey cok begendim ben

ayy gerçekten begendiniz mii çok sevindim ben de saçma bir hediyemi acaba diye düşünüyordum

nerde olacak ki :44: uzak olsa da gelirim cicim ya ayıp ediyosun o zamana işim gücüm oturur nasıl olsa, atlarım otobuse doğru senin düğün

Kirklareli olacak Allah nasip ederse :) bende ankaradan oraya gecicem zaten giderken ugrayip aliriz seni de

Gelirim insallah ama sözlüm tek gondermez o yüzden iki kisilik davetiye alalim biz mumkunse :)

sözlü kızın tek başına ne işi varmış zaten düğünde tabiki davetiyeler çift kişilik olacak hatta o zamana kadar çocugun olabilir o zaman 3 kişi de gelebilirsiniz

sözlü kızın tek başına ne işi varmış zaten düğünde tabiki davetiyeler çift kişilik olacak hatta o zamana kadar çocugun olabilir o zaman 3 kişi de gelebilirsiniz

O kadar gec evlenme seneye eylulden once evlenmen lazim :) ben senin dugunune sozlumle gelcem sende benim dugunume esinle geleceksin :)

O kadar gec evlenme seneye eylulden once evlenmen lazim :) ben senin dugunune sozlumle gelcem sende benim dugunume esinle geleceksin :)

ben zaten 2015 in 5. ayında evlenmek istiyorum ama bunu kabul edecek kimseyi bulamadım henuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…