Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

benimde puanımda tutuyordu yazmadım of off tamam çok severek yapmazdım ama en azından tatilleri var

off aynısını düşünüyorum bendeee hem çok da severek yapabilecegim bi meslekti ama tutturdum mimar olacam diye

Ah ahh bende oyle diyodum iste dış baskilar sonucu okudugum bölüme bak merhaba bu arada kizlar, ders çalışırken daha bi dertlendim simdi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah ahh bende oyle diyodum iste dış baskilar sonucu okudugum bölüme bak merhaba bu arada kizlar, ders çalışırken daha bi dertlendim simdi :)

ibf den nefret ediyorum bana o dert çoktan girdi ama iş işten geçti yapacak bişey yok

telaş yapma canım ya her şey yoluna girer sen sakin olmalısın

ne kadar güzel bi fikir resim için süsleme falan benim hiç aklıma gelmezdi nasıl bi mekanda dış çekim olacak?

Düğün için aklımda İstanbul' un renkli ve eski yapılı semti balat ve tarihi mekanlar var canım..
Süsleme nişan mekanı için tatlım, ben bu dış çekim aksesuarlarından almayı planlıyorum. Elimize renkli balonlar, konuşma baloncuklar (oğlan bizim kız bizim) tarzında, dudak ve bıyık yani bunun gibi..

Nişan da vaktimiz kısıtlı olduğundan anaannemin orada, yani evimize çok yakın eskiden yunan köyüymüş, kilise var yıkılmasaydı ne iyidi? ama hala yeşillikler içinde dağ, kır, bayır, su kemeri var orada yapacağız. Rumlardan kalma taş bir ev var yine, bizimkiler mübadele zamanında selanikten gelmişler, yer değiştirmişler yani. Büyüdüğüdüm yer hem, çok güzel bir anı ve hatıra olur diye düşündüm.

Mekanı pembe tüllerle süsleyeceğiz sandalyeler vs, her masaya küçük mumlardan alacağız. Bizim masamıza ise 2 tane şamdan ve mum, sonra her masaya gül yaprakları serpiştirmeyi düşünüyorum ya da sadece bizim masamıza..:44:

keşke yakın olsaydık biraz ucundan tutardık bizde hepsini kafanda güzelce sıraya koy canım, o sırayla da uygula, hepsi yetişir inşallah

Çok teşekkür ederim düşünmeniz yeterli, çok mutlu oldum..

ibf den nefret ediyorum bana o dert çoktan girdi ama iş işten geçti yapacak bişey yok

Aynen öyle bu saatten sonra yapacak bisey yok malesef :/ okul oncesi okuyacaktim herkes bi bahane buldu niye dinlediysem.. mezun olup atananacaktim guzelce en azindan ne olacağım belli.. Şu an potansiyel işsizim resmen :)

çok güzel düşünmüşsün canım ya şimdiden nasıl kareler çıkacak çok merak ediyorum, umarım her şey istediğin gibi olur

Aynen öyle bu saatten sonra yapacak bisey yok malesef :/ okul oncesi okuyacaktim herkes bi bahane buldu niye dinlediysem.. mezun olup atananacaktim guzelce en azindan ne olacağım belli.. Şu an potansiyel işsizim resmen :)

şu an benim olduğum gibi 2 senedir friksiyonel işsizim
neyse vardır bunda da bir hayır diyeceğiz

Baska caremiz yok :) hayırlısı olsun

İnşallah canım inşallah..
Biraz fotoğraflar için poz araştırayım bari ben..

benimde puanımda tutuyordu yazmadım of off tamam çok severek yapmazdım ama en azından tatilleri var

hem tatili var hem de yapacagın iş belli bizdde öyle degil yaa, patronun seni nasıl kullanırsa o işi yapıyorsun

benm dış baskılar öğretmenlk istedi ben direttim mimarlık okuyacam diye, akla bak bendeki

İnşallah canım inşallah..
Biraz fotoğraflar için poz araştırayım bari ben..

eger instagram kullanıyorsan bunun için özel açılmış çok güzel hesaplar var canım yada face te falan

davulun sesi uzaktan hoş gelir diyorum sizee

öğretmenlik de hayalinizdeki kadar kolay bir iş değil bu devirde...

asla kolaylık olarak demedim ben canım, öyle bişey aklımdan bile geçmedi sadece mesai saatin belli tatilin bellli ne iş yapacagın belli o yuzden dedim yoksa insanlarla hele ki çocuklarla uğraşmak çok zor eminim ondan, yanlış anlama lutfen

mesaisi hiç bitmeyen bi iş...

Sen yapamazsin o kadar cocukla ugrasamazsin dediler simdi cevre sorunlariyla ugrasiyorum bide ingilizce ders almiyor artik kafam :)

Sen yapamazsin o kadar cocukla ugrasamazsin dediler simdi cevre sorunlariyla ugrasiyorum bide ingilizce ders almiyor artik kafam :)

sizin derslerde mi ingilizce oldu

çok merak ediyorum, gazi üniversitesi ingilizcenin temelini nerede çok iyi bi şekilde veriyor ki, eğitimi ingilizce yapıyor

sizin derslerde mi ingilizce oldu

çok merak ediyorum, gazi üniversitesi ingilizcenin temelini nerede çok iyi bi şekilde veriyor ki, eğitimi ingilizce yapıyor

Sorma ingilizce malesef.. bisey yapamiyoruz zaten ne dersi anliyoruz ne de sinavlari yapabiliyoruz bide o kadar zorluyorlar ki su an hicbisey anlamıyorum mesela surekli yazdirmis ingilizce yazdirdiklariyla Türkçe aciklamalari arasinda dunya kadar fark var şans artık tutarsa gecicem yani

adam gibi bir hazırlık eğitimi verseler eyvallah derim de ben hazırlık da okudum okula ilk başladıgımda, kendi bilgilerimin üzerine hiç bişey katamadım, şimdi dersleri ingilizce vermeleri trajikomik yazık ediyorlar üniversitenin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…