Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

lilyyyy, pembelokumm, mutluhatunn, herkes 975. sayfadaki soruma baksuın ve bi cevap versin lütfen

bence yanına çay bardağı ve şekerlik yeterli olur ayrıca ilk kez gördüm böyle bişey benim çeyizimede çok yakışırr

Bu arada musmutluuuu yıllarrr

Ayyy ben finale gidiyorumm bana duaa edinnn....

Herkeseee günaydınnnn

Günaydınn :) nurdan abla doğum günün kutlu olsun. Rabbim sevdiklerinle hayırlı yıllar göstersin. Sevgilimin annesi de bugün doğdu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen evlen sana da alırız o zaman bi tane

doğum günümü kutladıgın içinde çookk teşekkür ederiimmm sınavında başarılar sana, çok güzel geçer inşalah

Günaydınn :) nurdan abla doğum günün kutlu olsun. Rabbim sevdiklerinle hayırlı yıllar göstersin. Sevgilimin annesi de bugün doğdu :)

canım benm çok teşekkür ederimm mustakbel kayınvalidenin doğum günü de kutlu olsun

Günaydın...

Nurdaaaan canım doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllaraaaa..

çokkk teşekkür ederimm canımmm hep beraber nice güzelliklere inşallahh

canım nurdanımız, dert ortağımız nice sevgi dolu senelerin olsun sağlıkla, huzurla..:119:

ayyyy canım benim çookk teşekkürr ederimmm hep beraber nice güzel yıllarımız olsun inşallahh

inşallah canım KK kapanmazsa biz hep burda oluruz daha çok konuşacak şeylerimiz var
bu arada kesinleşti kısmetse pazar akşamı tanışmaaa

Son düzenleme:
Dün akşam ikeaya gittim kızlar..
Öldüm, bittim..

Mumu ve şamdanı nişanda masamız için aldık.
Küçük mumlar çilek kokulu, diğer misafir masalarına koyacağız..
Tepsiyi ise nişan hediyelerini dağıtmak için kullanacağız..

Mekanı süslemek için tül eksiğimiz kaldı, ha bir de masalara gül yaprakları ya da minik renkli taşlar var ya onlardan serpiştirmeyi planlıyorum..

Eki Görüntüle 1147281 Eki Görüntüle 1147292

Bunları da evimiz için aldım..
Aksesuar eksiğimiz vardı, peçeteler ise istemeye geldiklerinde misafirlerimize ikramlıkların yanında dağıtacağız.

Eki Görüntüle 1147296 Eki Görüntüle 1147299

Koltuklarımızı babam yaptı, resmini ekleyemedim kızlar bür türlü, krem üzerine mavi çiçekli, ya düz krem ya da mavili kremli bişeyler olsun diyorum ve 2 model arasından 1. sıradakini beğendim en çok sizce?:44::26:

çok güzeller canım güle güle kullan hediyelik olarak ne düşünüyosun

Rica ederimm :) ben de teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…