Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

canım inan ojeye bu aşamada hiç gerek yok kınada olur bence..senin kurabiye ve magnet yeterli kutuyla uğraşma bide..kınanda yaparsın bu tarz bişey kınayı ve ojeyi koyarsın kutuya daha hoş olur

Son düzenleme:
Vallahi ya, kutunun içinde saklanabilecek hediyelikler seçerim.
Mesela peçete dekupajı kalpli sabun, lavanta kesesi, belki gelin damat şeklinde bir tane de biblo, kutunun büyüklüğüne bağlı açıkçası..

boy boyy var kutular seç begen al
ben ilk şişe kavanozda kahve bide yastık düşündüm sonra kahveden vazgeçtim ama niye bilmiyorum
bide 10 tane kese diktircem içinde havlu ve sabun olcak ama bu havlular çok yakınlarıma verilcek halamlara filan

canım inan ojeye bu aşamada hiç gerek yok kınada olur bence..senin kurabiye ve magnet yeterli kutuyla uğraşma bide..kınanda yaparsın bu tarz bişey kınayı ve ojeyi koyarsın kutuya daha hoş olur

Aynen canım hemen vazgeçtim zaten o kadar yapılacak şey var ki..
Daha dış çekim aksesuarları alacağım..

aslında 3 ekim doğum günüm ama bayram arifesi o gün istiyorum sözü gerçi ramazdan sonra herşey olabilir
nişanda 1 ocak benim adamın doğum günü
istemeyle söz aynı gün olmıycak ama:26:

Anladım sen ancak yetişirsin, bizim de isteme olacak, 1 gün sonra da yüzükler kesilecek söz ve nişan bir arada çıkmış olacak canım..
Uzata uzata teferruatlarla uğraşmak istemiyoruz artık ikimiz de, 8 yıl oldu ve 1.5 senedir sözlenmeyi bekliyoruz canım

Son düzenleme:
Evet canım ya ne olacak? Nasıl olacak? Heyecandan ölüyorum..
Nişan bölümüne hazırklarımı paylaştığım bir konu açtım, aldıklarım ve alacaklarımı paylaşacağım..

senin fikirlerinden yararlanacağım zevklerimiz aynı nerdeyse

canım benim sağolasın benimde şimdi haberim oldu kesinleştiğinden anneler biraz önce konuşmuşlarda
temizlik, hazırlıklar, kıyafet vs çok iş var

halleddersin bebegim hepsini sen mesela bu akşam iş çıkışı bikaç dükkan baksan, belki de hemen bulursun istedigin şeyi

resimler çok açıkrenk çıkmış bende ben anlayamadım canım malesef desenleri :26:

bence senin nişanın çok güzel olacak o kadar ayrıntılı ve düzenli düşünüyorsun ki herşeyi

bu arada bi sürü resimlerde koymuşsun canım hediyeliklerle ilgili ama ben pek fikrim olmadıgı için bi yorum yapamadım canım malesef :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…