- 3 Ekim 2010
- 11.500
- 3.818
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #10.001
valla canım o kadar ince düşünmeye ne gerek var, balmış kahveymiş boşa masraf bence..
senin magnet gayet güzel
Kına da diyorum ama ya kalabalık olursa?
Nişanı evde yapacaktım söz de ama cafe' ye kaydık.
Hazır kurabiye ve yastıklar varken bende asetatlı kutu mu alsam diyorum?
Böyle minikler de varmış, ya da sadece yastık ve oje koyarım..:26:
İsteyen böyle saklar isteyen magneti buzdolabına yapıştırır.
Eki Görüntüle 1147481
Vallahi ya, kutunun içinde saklanabilecek hediyelikler seçerim.
Mesela peçete dekupajı kalpli sabun, lavanta kesesi, belki gelin damat şeklinde bir tane de biblo, kutunun büyüklüğüne bağlı açıkçası..
canım inan ojeye bu aşamada hiç gerek yok kınada olur bence..senin kurabiye ve magnet yeterli kutuyla uğraşma bide..kınanda yaparsın bu tarz bişey kınayı ve ojeyi koyarsın kutuya daha hoş olur
boy boyy var kutular seç begen al
ben ilk şişe kavanozda kahve bide yastık düşündüm sonra kahveden vazgeçtim ama niye bilmiyorum
bide 10 tane kese diktircem içinde havlu ve sabun olcak ama bu havlular çok yakınlarıma verilcek halamlara filan
inşallah canım KK kapanmazsa biz hep burda oluruz daha çok konuşacak şeylerimiz var
bu arada kesinleşti kısmetse pazar akşamı tanışmaaa
Senin söz nişan ne zaman canım?
aslında 3 ekim doğum günüm ama bayram arifesi o gün istiyorum sözü gerçi ramazdan sonra herşey olabilir
nişanda 1 ocak benim adamın doğum günü
istemeyle söz aynı gün olmıycak ama:26:
Anladım sen ancak yetişirsin, bizim de isteme olacak, 1 gün sonra da yüzükler kesilecek söz ve nişan bir arada çıkmış olacak canım..
en iyisi öyle aslında bende söz nişan bir arada çıksın istiyorum :)
çok az kaldı heyecanlı mısın
Evet canım ya ne olacak? Nasıl olacak? Heyecandan ölüyorum..
Nişan bölümüne hazırklarımı paylaştığım bir konu açtım, aldıklarım ve alacaklarımı paylaşacağım..
Evet canım ya ne olacak? Nasıl olacak? Heyecandan ölüyorum..
Nişan bölümüne hazırklarımı paylaştığım bir konu açtım, aldıklarım ve alacaklarımı paylaşacağım..
canım benim sağolasınbenimde şimdi haberim oldu kesinleştiğinden anneler biraz önce konuşmuşlarda
temizlik, hazırlıklar, kıyafet vs çok iş var
Koltuklarımızı babam yaptı, resmini ekleyemedim kızlar bür türlü, krem üzerine mavi çiçekli, ya düz krem ya da mavili kremli bişeyler olsun diyorum ve 2 model arasından 1. sıradakini beğendim en çok sizce?:44::26:
Eki Görüntüle 1147327 Eki Görüntüle 1147329
Dün akşam ikeaya gittim kızlar..
Öldüm, bittim..
Mumu ve şamdanı nişanda masamız için aldık.
Küçük mumlar çilek kokulu, diğer misafir masalarına koyacağız..
Tepsiyi ise nişan hediyelerini dağıtmak için kullanacağız..
Mekanı süslemek için tül eksiğimiz kaldı, ha bir de masalara gül yaprakları ya da minik renkli taşlar var ya onlardan serpiştirmeyi planlıyorum..
Eki Görüntüle 1147281 Eki Görüntüle 1147284 Eki Görüntüle 1147290 Eki Görüntüle 1147292
Bunları da evimiz için aldım..
Aksesuar eksiğimiz vardı, peçeteler ise istemeye geldiklerinde misafirlerimize ikramlıkların yanında dağıtacağız.
Eki Görüntüle 1147294 Eki Görüntüle 1147294 Eki Görüntüle 1147296 Eki Görüntüle 1147318 Eki Görüntüle 1147298 Eki Görüntüle 1147299 Eki Görüntüle 1147301
nerde ki herkesler acabaa :26: oysa ki doğum günü çocugu geldi
nerde ki herkesler acabaa :26: oysa ki doğum günü çocugu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?