Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

çok güzeller canım güle güle kullan hediyelik olarak ne düşünüyosun

Minik minik yastıklar yaptırdım canım magnet şeklinde, mıknatıslı yoksa mantar tıpalı şişe de kolonya olacaktı.
Bonibon koymayı düşündüm? Ama ne kadar saklanır ki, yediğin an şişeyi at çöpe..

Sonra vay benim emeklerime..

doğru söylüyosun bende minik yastıklarla kolonya şişeleri dağıtcam asetat kutularda saklasınlar benden hatıraa

doğru söylüyosun bende minik yastıklarla kolonya şişeleri dağıtcam asetat kutularda saklasınlar benden hatıraa

Ben öyle kutuda lavanta kesesi, mantar tıpalı kolonya, sanırım 1,2 bişey daha vardı internette görüp sormuştum süslü püslü harika bişeydi. .
Kaç kişilik fiyattı hatırlayamıyorum ama bin küsür lira deyince vazgeçtim canım..

yokk canım ben o kadar para tutmuyo kimi kandırıyolar bilmiyorum

asetat kutular 50 tanesi 30 lira filan yanlış hatırlamıyosam
yastıklarımda 25 lira tuttu
şişelerde yine çok pahalı ee kurdele alıp kendim süslerim

bende internette bi havlu sordum 50 lira dedi geçen gün 12 liraya aldım

asetatlı kutuları netten mi aldın :26:
bende sabun dağıtmayı düşünüyorum tülle süslerim diyordum ama bu kutular daha hoşuma gitti içine sabun güzel olur sanki

evet canım bu pazar inşallah :18: tutuştum valla alışverişe gitmem lazım ama işten vakit yok off of

Al bende o kadar dün iş çıkışı koştura koştura alışverişe sonra eve, bi de şu düğünler olmasaydı..
1 haftadır işyerinde masa başında uyukluyorum, haftaya ne yaparım bilmem? :26:
Pazar gündüz elbise provasına gideceğim, akşam düğüne, haftaiçi kalıyor bize Cuma' ya kadar temizlik, eksikler, hazırlık..
Cumartesi bohça alışverişi, Pazar kuaför, foto çekimi, akşama nişan..
Ben bi sonraki haftaya gözümü hastanede açmazsam iyidir.. :18:

Kendin yapınca başka tabiki canım, ama ben kendime o konularda pek güvenemiyorum hadi şişe neyse, şişeyi alıp içine dolduracaksın kolonya yı, kurdele bağlayacaksın bir de üzerine sticker iş bitii. ama kese falan yapamam açıkçası, yapmak isterim ama beceriksizim o konular da.

Benim bahsettiğim buydu canım..
Eki Görüntüle 1147444

asetatlı kutuları netten mi aldın :26:
bende sabun dağıtmayı düşünüyorum tülle süslerim diyordum ama bu kutular daha hoşuma gitti içine sabun güzel olur sanki
yok canım eminönünden alıcam ama nettede vardır mutlaka bakmak lazım

aaa bende bunu görüp öyle karar verdim zaten kutu işine bunlarda benim yastıklarım 40 adet süslenicek

valla çalışmıyorken ne güzel her şeye vakit vardı bende bu gidişle evdekilerden bişey giyicem
ne kadar güzelmiş ama pahalıdır bu kaç tane şey var içinde

Acaba bende böyle kutu alıp yastıkla kurabiyeleri mi koysam? :26:
Gerçi o kadar yapılacak iş var ki..
Bir de magneti bozdolabına koyacaklar, kurabiye yenilecek kutu ne yapılır sonra?

Minik melekli, güllü sabun lavanta kesesi falan olsaydı iyidi, direkt o şekilde saklanabilirdi yani..
Neyse, kına mı da böyle ufak bir kalabalıkla yapmayı düşünüyorum belki o zaman asetatlı kutuya oje, minik sabun bir de lavanta kesesi koyarım..

Son düzenleme:
valla çalışmıyorken ne güzel her şeye vakit vardı bende bu gidişle evdekilerden bişey giyicem
ne kadar güzelmiş ama pahalıdır bu kaç tane şey var içinde

1 tanesi 50 tl gibi bişey canım..
Bundan alacaktım bin lira gibi bişey demeserlerdi.
Herşeyine ayrı önem verilmiş ama acayip süslemesi var..

1 tanesi 50 tl gibi bişey canım..
Bundan alacaktım bin lira gibi bişey demeserlerdi.
Herşeyine ayrı önem verilmiş ama acayip süslemesi var..

bir tanesi 50 lira mı abartmışlar
sonuçta bi tane alınmayacak ki ben bunları kimseye vermeye kıyamam hepsi benim olur

geçen gün arkadaşımın kınası vardı tülle, kurdela ile süslenmiş oje dağıttılar çok değişik oldu [/B]

bir tanesi 50 lira mı abartmışlar
sonuçta bi tane alınmayacak ki ben bunları kimseye vermeye kıyamam hepsi benim olur

Evet canım ya çok abartıyorlar, asetat kutu fiyatları çok uygun bi kere, içine bi saten kumaş koyarsın, hediyeleri dizersin üzerine bir de tük, kurdele falan alsana hediye.
Benim arkadaşım aslında kendine etek, çanta falan dikebiliyor ona lavanta kesesi diktirebilirim..
Bir de şeyi seviyorum ben minik tombul kavanozda, üzerine bez kapak koyuyorlar hediyelik oda, ama kuru kahve, millet ne kadar saklayabilir kuru kahveyi?
Bir düğünde de minik bal kavonozu dağıtmışlardı, üzerinde de bal gibi evlendik yazıyordu.
2. gün çöpe gitti, bal sonuçta, ya da bal rengi görünümlü kimyasal bilemedim?..

7 gün kalmış zaten bence hiç uğraşma kınada yaparsın

geçen gün arkadaşımın kınası vardı tülle, kurdela ile süslenmiş oje dağıttılar çok değişik oldu [/B]

Kına da diyorum ama ya kalabalık olursa?
Nişanı evde yapacaktım söz de ama cafe' ye kaydık.
Hazır kurabiye ve yastıklar varken bende asetatlı kutu mu alsam diyorum?
Böyle minikler de varmış, ya da sadece yastık ve oje koyarım..:26:
İsteyen böyle saklar isteyen magneti buzdolabına yapıştırır.

valla canım o kadar ince düşünmeye ne gerek var, balmış kahveymiş boşa masraf bence..
senin magnet gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…